127612
-
Ha az önkielégítés is szexnek számít, akkor nyilván az. A legerősebb késztetés az összes közül -.- Ha nincs asszoy akkor még csak-csak.. -
Kár, hogy többet nem lehet megjelölni. Ha csak egy hétre vonatkozott volna, akkor könnyebb lett volna választanom, de így is egyértelműen a szexet jelöltem meg. -
Nemtom. Szex, vagy jó kaják nélkül bírom, fürdeni nem tok, naés, senki nem táborozott még?! Sport az öl, internet butít, TV agymos, olvasni meg már gépen olvasok (hiába a többszáz kötetes könyvtár odahaza). Ergó marad a számítógép. NA AZ hiányzana (najó egy kis nettel)... -
higiéniát nyomtam.
igazából ezek közül egyedül a sport nem hiányozna. :D -
Igen ez egyértelmű. Szinteken belül lett volna érdekes a kérdés.
-
Hogy tud az ember olyan helyzetbe kerülni hogy egy hónapig nem fürdik, stb? Csövességen kívül mást nem tudtam most elképzelni. Szerintem a higiéniát felesleges volt belerakni, ez pont az a dolog amit az ember bármikor igénybe tud venni ha nem hajléktalan. -
extramagascsaj #16818 az internetnél megtorpantam...de aztán megláttam a végén a higiéniát... :D
úgyh a net vhogy mégsem :) -
a kex meg a higiénia ütik egymást, úgyhogy a kajára nyomtam 

-
fail -
nem érzem jól magam sehol sem, ezért mindig otthon vagyok
bár ott sem érzem jól magam
fail. -
CUCLI #16814 nabzdmeg nemide :DS:_S:SS -
Cat 02 #16813 Csak mont 21:20 kor írtál és akkor még asszem az megy xP -
CUCLI #16812 The Hives - Tick Tick Boom -
xxxpaulxxx #16811 Simpson- Southpark szinkronosan
mr bean eredetin
és persze Beugró, L'art pour L'art...
kösz igeeen:D -
12 órában megy (14 órától - 2 óráig). Elvileg állandó lesz, de lehet lesz változás, nem tudom. -
Tényleg,erről jut eszembe,ez mostmár állandó csatorna lesz?Mert ahogy észrevettem nálunk a VH1 helyett van.Ott néha voltak jó zenék,de már szerencsére mtv-n is adnak rockosabb,metálosabb,nem kislányoknakvaló zenét. -
Cat 02 #16808 Hogyan jártam anyátokkal magyar szinkronnal ? Kösz nem :D -
xxxpaulxxx #16807 nézz comedycentral-t:D -
Itthon énis nagyrészt gépezek,amikor meg ideengedem a hugom,akkor megyek tv-zni.Ott meg megy dave mirra 2,ha nincs értelmes műsor a tv-ben,ami valljuk be,ritkán van,vagy elbulvárosodott szar,vagy látta ötször már.Filmet meg nem nézek. -
CUCLI #16805 ismerős érzés -
xxxpaulxxx #16804 A hangulatomhoz kötöm mikor megyek ki, de általában minden alkalmat megragadok... ha mégis itthon vagoyk akkor a gép elé "menekülök" a családom elől... -
na nekem a kocsim ilyen :D fater meg muter tudja hogy jövök haza mert már az utca végéről hallja a kocsi hangját meg a zenét :D -
Nekem azt szokta anyám h. "Te is mit keresel itt,talán itt lax??" :D
Egyébként ha itthon vagyok azt mindig hallja anyám,olyankor dübörög a lakás a zenétől :) -
ez szokott lenni velem is :D hazaérek fater átkopog vagy átjön a "művész" átjárón és akkor aszondja: Hé fiam! húzzá át hozzám és iszunk 1 sört! erre én: oké megyek :D aztán poénkodunk végig meg próbál meggyónni hogy többet legyek itthon :D -
Hazajövök akkor be a szobába, néha kimegyek enni..és akkor meglepődve apám : Jééé, te is élsz ? vagy hogy : téged is lehet látni ?
van egy lányom is ? -
Addig jó! :) -
*Járnék
;) -
Megismerni még megismernek, de aszongyák keveset vagyok otthon :/ -
am én deszkáznák(de nincs semmi jó hely a környéken,meg am is most tanulásra kell koncentrálnom)
járnák autós találkozókra(nincs autóm,majd lesz:P)
bulik nemérdekelnek nagyon(kivéve ha házibuliról van szó és ismerem az emberek többségét ott)
airsoftozni kimegyek ha meghívnak -
Hydroceph #16795 Idebenn a szötétszégben nem bánthat szenki engem
(meló/asszony kivétel )
-
Fbn Lx #16794 utálom a füstöt, ezért inkább arrébb állok, vagy kimegyek a szabad levegőre.
ez alapból elég ellenszenvet keltő cselekedet a részemről, de nincs mit tenni.
hobbi: jártam dobtanárhoz. attól még nem ismertem meg kurvasok embert.
kung fuztam majd' 3 évig, ismerősöket szereztem, de nem olyanokat, akikkel szabadidőmben is gyakran összefutok.
autó?
ez alatt mit kell érteni. -
Cat 02 #16793 Közérdekű közlemény (?)
http://forint.hu/engine.aspx?page=szavazas
menjetek szavazni :D -
Gázálarc 4ever
-
hát a szórakozóhelyek többségében meg lehet fulladni a dohányfüstben :) -
ÖÖÖ
Sport? Hobbi? Autó?
Van még rengeteg olyan terület, ahol lehet emberekkel haverkodni.. Nem is értem ez nálad hogy függ össze azzal, hogy nem dohányzol.. Szted az a társasági élet alapja??? -
Mennyé focizni,azt még szoknak 
-
Fbn Lx #16788 Általában nincs mit csinálnom, ezért legtöbbször a lakásban ütöm el az időt.
nem kocsmázok, és nem dohányzok.
emiatt bátran rám foghatjuk, hogy nem vagyok társasági ember.
miért miért nem kaphatóak másra az emberek? :| -
extramagascsaj #16787 megy az
amúgy meg itt e -
cargame #16786 A versennyel kapcsolatos forumnak a linkje miert nem megy? -
Cat 02 #16785 Megfogtál :D