127612
  • SötétBarom
    Ha az önkielégítés is szexnek számít, akkor nyilván az. A legerősebb késztetés az összes közül -.- Ha nincs asszoy akkor még csak-csak..
  • atlagember
    Kár, hogy többet nem lehet megjelölni. Ha csak egy hétre vonatkozott volna, akkor könnyebb lett volna választanom, de így is egyértelműen a szexet jelöltem meg.
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom. Szex, vagy jó kaják nélkül bírom, fürdeni nem tok, naés, senki nem táborozott még?! Sport az öl, internet butít, TV agymos, olvasni meg már gépen olvasok (hiába a többszáz kötetes könyvtár odahaza). Ergó marad a számítógép. NA AZ hiányzana (najó egy kis nettel)...
  • chhaya #16821
    higiéniát nyomtam.
    igazából ezek közül egyedül a sport nem hiányozna. :D
  • Darkon
    Igen ez egyértelmű. Szinteken belül lett volna érdekes a kérdés.

• Darukezelő
    Hogy tud az ember olyan helyzetbe kerülni hogy egy hónapig nem fürdik, stb? Csövességen kívül mást nem tudtam most elképzelni. Szerintem a higiéniát felesleges volt belerakni, ez pont az a dolog amit az ember bármikor igénybe tud venni ha nem hajléktalan.
  • extramagascsaj
    az internetnél megtorpantam...de aztán megláttam a végén a higiéniát... :D
    úgyh a net vhogy mégsem :)
  • poppe
    a kex meg a higiénia ütik egymást, úgyhogy a kajára nyomtam
  • Hegi90
    fail
  • NEOreg3
    nem érzem jól magam sehol sem, ezért mindig otthon vagyok

bár ott sem érzem jól magam

fail.
  • CUCLI
    nabzdmeg nemide :DS:_S:SS
  • Cat 02 #16813
    Csak mont 21:20 kor írtál és akkor még asszem az megy xP
  • CUCLI
    The Hives - Tick Tick Boom
  • xxxpaulxxx
    Simpson- Southpark szinkronosan
    mr bean eredetin
    és persze Beugró, L'art pour L'art...
    kösz igeeen:D
  • FZoleee
    12 órában megy (14 órától - 2 óráig). Elvileg állandó lesz, de lehet lesz változás, nem tudom.
  • bardocz
    Tényleg,erről jut eszembe,ez mostmár állandó csatorna lesz?Mert ahogy észrevettem nálunk a VH1 helyett van.Ott néha voltak jó zenék,de már szerencsére mtv-n is adnak rockosabb,metálosabb,nem kislányoknakvaló zenét.
  • Cat 02 #16808
    Hogyan jártam anyátokkal magyar szinkronnal ? Kösz nem :D
  • xxxpaulxxx
    nézz comedycentral-t:D
  • bardocz
    Itthon énis nagyrészt gépezek,amikor meg ideengedem a hugom,akkor megyek tv-zni.Ott meg megy dave mirra 2,ha nincs értelmes műsor a tv-ben,ami valljuk be,ritkán van,vagy elbulvárosodott szar,vagy látta ötször már.Filmet meg nem nézek.
  • CUCLI
    ismerős érzés
  • xxxpaulxxx
    A hangulatomhoz kötöm mikor megyek ki, de általában minden alkalmat megragadok... ha mégis itthon vagoyk akkor a gép elé "menekülök" a családom elől...
  • Pepsi Twist
    na nekem a kocsim ilyen :D fater meg muter tudja hogy jövök haza mert már az utca végéről hallja a kocsi hangját meg a zenét :D
  • RoR zsozso
    Nekem azt szokta anyám h. "Te is mit keresel itt,talán itt lax??" :D
    Egyébként ha itthon vagyok azt mindig hallja anyám,olyankor dübörög a lakás a zenétől :)
  • Pepsi Twist
    ez szokott lenni velem is :D hazaérek fater átkopog vagy átjön a "művész" átjárón és akkor aszondja: Hé fiam! húzzá át hozzám és iszunk 1 sört! erre én: oké megyek :D aztán poénkodunk végig meg próbál meggyónni hogy többet legyek itthon :D
  • Hayni
    Hazajövök akkor be a szobába, néha kimegyek enni..és akkor meglepődve apám : Jééé, te is élsz ? vagy hogy : téged is lehet látni ?
    van egy lányom is ?
  • RoR zsozso
    Addig jó! :)
  • RoR zsozso
    *Járnék

;)
  • N1ggA
    Megismerni még megismernek, de aszongyák keveset vagyok otthon :/
  • milk41
    am én deszkáznák(de nincs semmi jó hely a környéken,meg am is most tanulásra kell koncentrálnom)
    járnák autós találkozókra(nincs autóm,majd lesz:P)
    bulik nemérdekelnek nagyon(kivéve ha házibuliról van szó és ismerem az emberek többségét ott)
    airsoftozni kimegyek ha meghívnak
  • Hydroceph
    Idebenn a szötétszégben nem bánthat szenki engem

(meló/asszony kivétel )

• Fbn Lx
    utálom a füstöt, ezért inkább arrébb állok, vagy kimegyek a szabad levegőre.
    ez alapból elég ellenszenvet keltő cselekedet a részemről, de nincs mit tenni.
    hobbi: jártam dobtanárhoz. attól még nem ismertem meg kurvasok embert.
    kung fuztam majd' 3 évig, ismerősöket szereztem, de nem olyanokat, akikkel szabadidőmben is gyakran összefutok.
    autó?
    ez alatt mit kell érteni.
  • Cat 02 #16793
    Közérdekű közlemény (?)

http://forint.hu/engine.aspx?page=szavazas

menjetek szavazni :D
  • RoR zsozso
    Gázálarc 4ever
  • Rage47
    hát a szórakozóhelyek többségében meg lehet fulladni a dohányfüstben :)
  • SötétBarom
    ÖÖÖ

Sport? Hobbi? Autó?
    Van még rengeteg olyan terület, ahol lehet emberekkel haverkodni.. Nem is értem ez nálad hogy függ össze azzal, hogy nem dohányzol.. Szted az a társasági élet alapja???
  • RoR zsozso
    Mennyé focizni,azt még szoknak
  • Fbn Lx
    Általában nincs mit csinálnom, ezért legtöbbször a lakásban ütöm el az időt.

nem kocsmázok, és nem dohányzok.
    emiatt bátran rám foghatjuk, hogy nem vagyok társasági ember.
    miért miért nem kaphatóak másra az emberek? :|
  • extramagascsaj
    megy az
    amúgy meg itt e
  • cargame
    A versennyel kapcsolatos forumnak a linkje miert nem megy?
  • Cat 02 #16785
    Megfogtál :D