127612
-
ergo büdösek -
Igen,így sokkal szebben hangzik.
-
Koczkák, geekek, netfüggők, infodrogosok, kérlek szépen! -
Miért,ide csak büdösek járhatnak?
-
Cat 02 #16860 Hm, hát végülis ez is igaz :D -
Vagy konzolokat stb. -
Akkor még mindig használhatsz MDA-t, vagy sima telót, esetleg set-top boxot. -
Szerintem ha éppen felújítanátok a fürdőszobát (tegyük fel nincs másik a házban) és fel lenne túrva az egész, nem tudnátok használni, akkor éppen elég kellemetlen lenne máshoz járni fürdeni, wczni is, nem? :D
[ő már átélte] -
Cat 02 #16856 Fordítva viszont necces, ha van net, de nincs gép xp -
Milyen indokkal? Csak úgy nem kötnek ki / kapcsolnak le semmit :) -
kikötik a vizet a lakásból...na? :) -
Ez azé tényleg nem olyan bonyi ám. Nem érheti víz a testedet, sőt semmiféle nedvesség sem 1 hónapig, csak pisilhetsz és könnyezhetsz, meg ihatsz (lehetőleg sört). -
Akkor ennyi erővel fellehetne sorolni mindent, az UAZ szerelésen át a holdkomp festésig bármit. :D Sajna én ilyen vagyok, konkrétumokkal szeretek játszani, nem nagyon tudok így elvonatkoztatni a dolgoktól. Ez így most nagyon lehetetlen szitu (mármint a kérdés). Hiába lenne a legésszerűbb valahol a higiénia, akárhova tekerem oda lyukadok ki, hogy a felsoroltak közül ez a legkönnyebben kivitelezhető. Nincsenek köztünk gondolom csövesek, mindenki lakik egy lakásban. Kizárt hogy ne tudjon fürdeni, viszont a netet bármikot visszamondhatja apuka, vagy bármikor beszarhat a TV/PC és apuka nem akar most újat venni, stb. Sportolást pl hirtelen abba kell hagynod mert baleset ért, több hónapot nem sportolhatsz. Anyuka kitalálja hogy a svédasztal helyett ezentúl csak sárgaborsófőzelék lesz minden nap. Asszony elhagy, prostizni nem akarsz, szex is kiesik. -
... higiénia nélkül. (hajmosás, fürdés)
pedig nem is fürdök csak két havonta
-
Ez csak egy elvi játék, vonatkoztass el attól, hogy megtörténhet-e veled. -
Még mindíg várom a választ a #16819-re :)) Hogy hogyan képzeljük el ezt az 1 hónapig nem fürdést. Milyen körülményekkel, mert a leírás nem mond semmit, csak ami a legjobban hiányozna. De hol, mikor, miért. -
Aki nem elég kocka ahhoz, hogy büdös legyen, vagy zsenánt neki a kosz, inkább él offline, AZ nem jogosult az SG szentséges földjét tapodni itt az elíziumi mezőkön... Ammen! -
... adom a szavazók listáját, bannold őket.
-
Soha viszont nem látásra :D -
-
én csak a passzianszál játszok egyedül amihez nemkell net -
Aki az uccsóra tippelt, annak szvsz. nincs is helye az SG-n. Viszlát! -
például játékra használható
-
.... internet nélkül.
minek a gép ha nincsen net? -
Cat 02 #16840 Internet és számítógép nem függ össze ? :) -
szieszáj #16839 utolsó -
Hát ez nem jó kérdés :D Több válasz is igaz:
.. TV nélkül.
.. számítógép nélkül.
.... internet nélkül.
... szex nélkül.
... sportolás nélkül.
... higiénia nélkül. (hajmosás, fürdés)
Egyedül az olvasni való nélkül lennék el, mivel nem vagyok túl olvasós ember eleve :D
A Kaja meg rossz kérdés, minden kaja finom étel :) Ha nem lenne finom nem enném meg, ergo a kérdés alapján "étel nélkül" a kérdés... 1 hónap étel nélkül, ha ezt kibírja valaki annak grat :)
-
ismerős helyzet, ezé kell több gép, ilyen nem fordulhat elő :D -
... számítógép nélkül.
1hétig rossz volt a gép azt hittem megbolondulok már a 2. nap ... nem kívánom senkinekse az egy heti tv nézést , hogy abba mennyi minden marhaság van
-
Az 1 napig nem fürdés is nagyon gáz, tehát egyértelmű a higiénia nélkül. -
... szex nélkül. + ... higiénia nélkül. (hajmosás, fürdés)
(ménem lehet legalább 2őt nyomni?) -
ba32107 #16833 Számítógép, internet nélküliek......
Naná, hogy a higiénia.
-
finom ételek nélkül erre nyomtam bár higiénia is fontos dolog -
igazából én már jártam így most tavasszal és még a higénia is korlátozott volt de kibírtam -
éhesebb voltam mint büdösebb :) -
Sok válasznál elgondolkodtam,de mikor a higéniához értem,egyértelműnek tűnt a válasz. Mindet tudnám mellőzni egy hónapi (igaz valamelyiket igen nehezen) de hogy ne fürödjek 30 napon keresztül,az lenne igazán kibírhatatlan.
Aki számítógépre,vagy netre nyomott igazi kupakfej. Legyen büdös,de tudjon gépezni...
-
Mozgás nélkül hamar betikkelnék... -
Igazából mind kell.. -
teljesen egyértelmű h az utsó... gondoljatok el, ki akarna veletek szexelni ha 3 hete nem fürödtetek? :D -
higiénia nélkül
aki másra nyomott az nem gondolta át rendesen, és gecinagy kocka :|