127612
-
inteeerhneett
-
... szex nélkül természetesen! -
Burkolt személyeskedés ez is, ennyit erről :) Nem csalódom az emberekben, valaki véleményt alkot valamiről, rögtön belekötnek. Nem a véleményébe, hanem magába az emberbe :) -
Fbn Lx #16902 egy 14 év alatti gyerek megérti a lényeget, ti nem.
ennyit erről :D -
látod ez az. a kötekedők fáradhatatlanok :D én is kezdem feladni, itt idegesítem magam fölöslegesen :D -
ba32107 #16900 Ezt a dilemmát már jó régen kitárgyaltuk, és egyik csoport se tudta meggyőzni a másikat.....most se fog sikerülni. -
Olvastam a post-ját,ha olyanok a körülmények lehet én is személyeskedtem volna :D
És mi nem megszabjuk,csak egyszerűen nem értem ezen a kérdésen mit lehet belekötni...
Nem az a kérdés h. előfordulhat-e ilyen h. nem csinálhatsz ezt meg azt,hanem azt melyik nélkül nem bírnád ki.
Na,inkább haggyuk,én fáradt vagyok ehhez :D -
Egyáltalán nem láttad Waren kommentjét :) És amúgy, tán nincs jogom hozzá hogy belekössek a kérdésbe? Valaki vagy valami megtiltja? Azt hittem ez egy fórum ahol elmondhatom a véleményem, de a tinédzserek ezt megszabják :) -
Egyáltalán nem Waren kötekszik,inkább ti kötekedtek h. minden kurva kérdésbe beleköttök... -
ok. visszavontam. nem akartam elmenni személyeskedésig, sry mindenkitől, sok minden felidegesített most. akkor a kommentem első fele marad: gondolkozzatok ahogy akartok. -
Miért személyeskedsz? Más az hogy páran (én is) a kérdésbe kötünk bele, mert más a véleményünk róla, és más az hogy te meg itt kötekszel, személyeskedsz. -
Már ne is haragudj, de aközött, hogy Nem bírnám ki egy hónapig xy nélkül és "Melyik a legfontosabb számodra?" között óriási különbség van, mivel a te általad megfogalmazott kérdés nem arról szól, hogy az összes többi dolgot nélkülöznöd kell, hanem - ahogy a kérdésben is szerepel - mi a legfontosabb. Nem ugyanaz! -
nem fogjátok fel a kérdés lényegét? írhatta volna azt is a beküldő hogy Melyik a legfontosabb számodra? és ugyanezek a feltételek. próbált kicsit egy valós esetet modellezni... jézusom... -
Ez már ki lett tárgyalva. El lehet vonatkoztatni, csak semmi értelme mivel a valóságban nincs olyan, hogy higiénia vagy pl. pc között kelljen dönteni. -
Olvasd el a 16852-es komment második mondatát még egyszer, és megkapod a választ. -
-
Fbn Lx #16888 miért köttök bele minden olyan kérdésbe, amihez nem realista gondolkodás kell, hanem elvonatkoztatás -.-
ha erre képtelen vagy az a te hiányosságod -
Fbn Lx #16887 higiénia nélkül.
az összes többit át lehet vészelni, de ha rühös és tetves évagyok, rohadó testtel, azt meglehetősen nehéz. -
xxxpaulxxx #16886 sajnos csak 8 :( -
Hány egered van?? :D -
xxxpaulxxx #16884 Az összesre nyomtam egyszerre:P -
kb. 5 perc -
Mondat vége lemaradt: a sportolásra nyomtam. -
ba32107 #16881 Te nem a fürdésre nyomtál? Szép vagy
-
Társaság nélkül.
A választhatók közül a sportolást nyomnám,de úgy h. nem tudok utána fürdeni...Elég gáz
-
na pontosan erre gondoltam én is, aztán elolvastam a leírást :D -
-
csak én nyomtam a sportra? szépek vagytok :D -
nem szavazok. én emberek társasága nélkül nem bírnám ki . barátok-barátnők stb. :) de ha mégis ezekből kell válasszak akkor sport. -
egy teljes havi
-
ba32107 #16874 Hány napi munkád ment kárba?
-
utsó. -
Ezt jól meg aztmondtam. :D -
Hát ez kurvajó. Be akarok küldeni egy szavazást elég hosszasan dolgoztam rajta, be akarom küldeni errefel kidob egy hibaüzivel és vége az egésznek. -.- -
cargame #16870 Az utolso...amugy meg hol a sok kocka ? :D
-
Az eddigi eredmény kicsit megdöbbent...
-
INTERNET!! :DDD -
ba32107 #16867 Képzeld el, hogy egy álló hónapig ott állok én egy géppisztollyal a kezemben a fürdőd előtt
-
Szex meg a Finom ételek össze illenek :D meg persze a Higénia büdösemberrel ki kefélne? :D azé ez a 3 ami fontos :D -
Nos igen. A mi fajtánk mindig is büdös volt a pleb szemében, bármit is mondjanak amúgy.