127612
  • solikka
  • CUCLI
    Szerintem lehet benne valami.
  • F1re
    Abszolút nem
  • DJ RX7
    Abszolút nem, hülyeség.

• milk41
    Abszolút nem, hülyeség.
  • Hayni
    ucccsó.
  • z99999
    persze hogy van, de inkább a múltra mint a jövőre vonatkozóan
  • Pluskast
    Én hiszek bennük. Nekem több olyan álmom is volt ami megvalósúlt.
  • milk41
    Hiszel az álom és a valóság közti összefüggésekben?

• bardocz
    Én is pont erre gondoltam,de mivel hülyeségnek nem tartom,mivel akár be is jöhet,ezért a 2. nyomtam.
  • Fbn Lx
    ja, abban mondjuk hiszek, hogy az álmok szimbolikusan elmondanak valamit a saját személyiségemről, felad egy metaforát az agyam, amit meg lehet fejteni.
    -Az álom csak akkor mondhatja meg a fix jövőt, ha a jövő már létezik, és megváltoztathatatlan.
    -Tehát ha a jövő létezik, akkor nincs értelme annak, hogy megálmodd, mert nem tehetsz semmit. Szóval akkor már gondolkodni is felesleges rajta :D
    Az álom lehet sejtés, olyan ébrenléti állapotban észrevehetetlen testi / lelki folyamatokat vetít előre, amiket az agyad talán csak alfában érzékel.
  • Pepsi Twist
    11, 45, 76, 28, 52
  • Fbn Lx
    én most melyikre nyomjak?
    mert a személyiségem és az álmaim között természetesen van összefüggés, az álmaim és a fantáziám, az álmaim és a velem történt dolgok között is. de azt mondani hogy "megálmodom hogy mi fog történni" nonszensz.
    Most én a jövőben vagy tényleg egy kihalt középkori kínai városban fogok WC-t keresni, vagy álmaimban nincs érzékem a jövőhöz
  • Rockynhooo
    3 , 34, 56, 67,23
  • Molnibalage
    Akkor péntek déluán kérnék 5 nagyon jó számot 1-90 között. :)
  • Pepsi Twist
    állítólag mi az agyunk 3% (?) át ismerjük és mikor az ember alszik és álmodik akkor 1%-al többre képes az ember agya... szóval lehet kapcsolatvan van azzal hogy a jövőbe "látunk" :D
  • tigeroo
    akik nemre nyomtak, azok a tudatalattiban sem hisznek?
    mindig azt mondom hogy csodák is léteznek csak megkell látni őket

én hiszek benne
  • caseih9400
    Néha elgondolkozok rajta, de nem hiszem, hogy van összefüggés.
  • NEOreg3
    párszor előfordult már, hogy megtörtént, amit megálmodtam, de attól még faszság.
  • Pepsi Twist
    bár 1x álmottam valamit hogy megtörténik velem és rá 1-2 hétre megtörtént és akkor dejavu-m volt :D aztán jöttem rá hogy jé ezt álmodtam :D
  • Pepsi Twist
  • CopyKing92
    én mnidennapot elöre álmodok :D tudom mi lessz másnap..
  • RoR zsozso
    Valami van benne,egyszer megálmodtam h. elesek bringával és rá 3 napra elestem majdnem ugyanúgy mint az álmomba :D
  • Molnibalage
    Mit értünk összefüggés alatt? Hogy ami megtörténik az álomban az valóságban is meg fog? Mert logikailag az is összefüggés, hogy megtörtént dolgok és valós helyek szövődnek és keverednek az álomba...
  • SötétBarom
    LEhet benne valami.

A múltkor felhívott nagymamám, hogy faterral minden ok-e, mert nagyon rosszat álmodott.. Mondom elvileg igen, Bécsbe mentek majd jön.. Rá egy órára kb felhív fater, és közli, hogy pályán hátsó durrdefektet kaptak, úgyhogy kicsit késnek.. :O
  • cargame
    Nekem mindig kapcsolodik az almom az adott napomhoz!! XD
    De telleg, volt h megalmodtam dolgot elore
  • DJ Skyline

nagy ritkán mikor épp emlékszem az álmomra, és olyan volt hogy egész nap be-be ugrik.
  • cement
    jah... full altalanossagokat konnyu irni. a bp tv-n is birom a joslos gecit az is miket mond... "Onnek bizonyara, volt vagy van valamilyen betegsege ami majd meg fog oldodni. Aztan a csaladban is latok egy viszályt, ami karácsonyra el fog múlni... Február környékén nem várt pénz áll a házhoz, nem túl nagy összegű de pont jól fog jönni."
    ilyet mindenki tud irni es a barmai meg el is hiszik :D
  • Mersant
    olyan embernek nyilvan nem lehet megmagyarazni aki nem elt at ilyesmit, es nem hisz benne. zsidobol sem lesz muszlim...:)
  • Rockynhooo
  • ba32107
    Szerintem az. Ezek a "egy-két dolgot megálmodtam előre" dolgok pont olyanok mint a horoszkóp. Egy évben egyszer stimmel, amit rád ír, és máris elhiszed az egészet. A többi 90%-nyi álom az természetesen nem vált valóra, de ha az az egy éppen igen, akkor máris megálmodtad a jövőt.

Horoszkópokra visszatérve: azok aztán úgy vannak megfogalmazva, hogy 10 emberből 8 biztos magára tud értelmezni belőle valamit...
  • Mersant
    hidd el nem kizart ;)
  • birdo #16913
    Nem vagyok amúgy babonás, de megálmodtam előre egy-két dolgot.
  • BaliBoy
    Van benne valami. Tapasztalat.
  • ba32107
    Természetesen van összefüggés álom és valóság között, hiszen az álmok a valóságos élményeken alapulnak. De mivel a kérdés nem erre gondol, ezért az 1-esre nyomtam, mert az kizárt, hogy az álmok "megmondják a jövőt".
  • LordVenom
    A túl realista emberekkel nem lehet játszani. Nincs képzelőerejük,sekélyes a fantáziájuk. Nem tudnak reális magyarázat nélkül belegondolni semmibe. Ez nem korhoz kötött. Ennyi. (a főnököm is ilyen )
  • birdo #16909
    Olyan bevállalós kérdés :)
  • BaliBoy
    Ez csak azt mutatja, hogy a kérdés.... na mind1.
  • Sir Quno Jedi
    Mer szerinted anno hogy nyomatták?! :DDD
  • tommyg
    tehát 1 hónapig fürdés nélkül szexelsz