127612
  • gercse
    utolsó és utolsó előtti válasz között valahol, zebrán is megyek meg nem is, nézem is a lámpát, meg néha a piroson is átmegyek
  • Punkerwork
    mondja ezt 1 robot :D
  • Mersant
    velem par hete tortent, allok a pirosnal leg elol. motoros vegigelozi a sort beall elem keresztbe!!! mert mashogy ugye nem fert be, de a lampat mar igy sem latta, persze elindulni sem tudott idoben. na az ilyen most nem kocsog?!
  • ChuckyHUN
    Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására

Motorosokat miért utálod köcsög? Mondj már 1 normális okot ami nem az általánosítás mer' ögykerökeddzik meg haléad előre a sáv között.. szerinted miért vezs motort? hogy a piros lámpánál beálljon mögéd? bzm... begyöpösödött nyomorékok.. pepsi te meg csak játszod magad... ennyi
  • szjuca
  • ThisZip
    :ASD:ASD:AS:DA:SD:ASD

Hú eszmebejutott egy buszos szólás:

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, aki a buszmegállóban vár az a felszálló!
  • Pepsi Twist
    majd jön envagyokazapad köcsög gyerek aztán majd jól leolt figyeljétek meg :D
  • Pepsi Twist
    a szívemből szóltál :D
  • Sir Quno Jedi
    Az ideális gyalogos fürge vagy lapos!

Útáljuk még a kerékpárosokat, motorosokat, quad-osokat stb. EZEK nem is emberek!!! :D
  • ba32107
    namozsmájó:D
  • Pepsi Twist
    pedig rányomtam
  • ba32107
    Érdekes, még mindig nullán áll a számláló
  • DJ Skyline
    nem lottózol? amúgy direkt tettem be ilyen szavazatot, vajon kifog rányomni
  • Pepsi Twist
    :)
  • Pepsi Twist
    A szabályok azért vannak hogy megszegjük őket, tehát nem.
  • ThisZip
    Gyalog közlekedek, de szabályosan

Ha egy környéken először járok, akkor inkább ácsorgok zebránál, mert nem ismerem a lámpák ritmusát. Ha pedig ismerem, akkor ismerem a határokat.
  • Carlos
  • BaliBoy
  • ba32107
    Kedvemtől függ.
  • Carlos
    Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására

• kulabácsi
    közlekedni én állt szabályok szerint szoktam, sőt még ha zöldem is van akkor is körbenézek, mert bizony túl sok a fasz ebben a nyamvadt városban, túl sok részeg embert láttam már vezetni ahhoz h körbenézzek inkább minthogy lebénuljak mert elbaszott...
  • extramagascsaj
    Nem kötözködésképp mondom...de olyan nincs ami rám vonatkozik :D
    Én szelektálok a szabályok közül...van amit kőkeményen betartok,és van amit pl. rendszeresen megszegek.
  • pyrohun #16963
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pepsi a negyedikre fog szavazni.
  • Masakari
    Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek

nyilván nem célom magam kinyiratni se másokat így természetesen csak akkor megyek át a piroson vagy az úton ha nagyon sietek,amugy zebra+zöld lámpa
  • Netgear
    sokszor van deja vu érzésem, olyan pillanatok, tettek, cselekedetek, amiket már megálmodtam! (vagyis ennek tudatosítom be)
  • DJ RX7
    ez néha nálam is előfordul.
  • xxxpaulxxx
    Nekem a legdurvább az volt, amikor a barátnőmnek (akkor még nem volt a barátnőm.. sőt alig dumáltam vele, alig ismertem...) megálmodtam a szülinapját, úgy hogy előtte sose láttam mikor van... aztán pár napra rá iwiwen az adatlapjára tévedtem és azt láttam hogy az álom után pár nappal volt a szülinapja :O
  • drot
    de törénet szerint is akkor van vége
  • drot
    nekem mindig pont úgy fejeződik be az álmom hogy felkelek pont akkor van vége:)
  • szucsy89
    épp múltkor volt hogy azt álmodtam hogy románia - franciaország 3-0..cska ennyire emlékeztem...aztán böngésztem a neten, és akkor láttam hogy aznap játsszák a románia - franciaország vb csoportmérkőzést:D de végül 2-2lett:D
  • xxxpaulxxx
    Természetesen sztem van jelentésük az álmoknak és abban is hiszek hogy képesek egyesek megálmodni a jövőben játszódó dolgokat... nekem is sikerül sokszor...
  • Kicsikiraly
    én egyszer nagybátyáméknál aludtam, és pont álmodtam valamit, egyszercsak filmszakadás és egy üvegházat láttam, amire zuhan valami oszlop, és amikor hozzáért felébredtem és azt láttam, h unokanővérem alvajárt és rámdőlt (megtörtént eset, felettébb vicces volt. lehettem 8-10 éves)
  • Szabi84
    miért, ém már megálmodtam párszor, hogy leesek az ágyról, és úgy is történt:D
  • Kicsikiraly
    hát nekem az is valóra szokott válni (többnyire) úgyhogy bárhonnan is nézzük utsóra nyomnék :D
  • poppe
    gyerekkorban még elég sok köze van az álomnak a valósághoz, mikor azt álmodtad h leülsz a végére pisilni :DDD
  • cement
    lol, nyilvan az ember azt almodja ami a napokban történt vele, olyan velem is van, de az hulyeseg h megalmodod mi fog történni holnap... es sztem a kerdes arra iranyul, h mennyi valik valora abbol amit almaban lat az ember
  • Kicsikiraly
    utsó, szerintem elég sok az összefüggés. én pl mindíg valami olyan dolgot álmodok ami az előző napomhoz kapcsolódik valamilyen szinten.
  • Szabi84
    Az álom meg valóság között elég sok az összefüggés szerintem!
  • Molnibalage
    Ha bejön felezünk! :)
  • Benny04
    Néha :o