127612
-
utolsó és utolsó előtti válasz között valahol, zebrán is megyek meg nem is, nézem is a lámpát, meg néha a piroson is átmegyek -
mondja ezt 1 robot :D -
velem par hete tortent, allok a pirosnal leg elol. motoros vegigelozi a sort beall elem keresztbe!!! mert mashogy ugye nem fert be, de a lampat mar igy sem latta, persze elindulni sem tudott idoben. na az ilyen most nem kocsog?! -
Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására
Motorosokat miért utálod köcsög? Mondj már 1 normális okot ami nem az általánosítás mer' ögykerökeddzik meg haléad előre a sáv között.. szerinted miért vezs motort? hogy a piros lámpánál beálljon mögéd? bzm... begyöpösödött nyomorékok.. pepsi te meg csak játszod magad... ennyi -
-
:ASD:ASD:AS:DA:SD:ASD
Hú eszmebejutott egy buszos szólás:
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, aki a buszmegállóban vár az a felszálló! -
majd jön envagyokazapad köcsög gyerek aztán majd jól leolt figyeljétek meg :D -
a szívemből szóltál :D -
Az ideális gyalogos fürge vagy lapos!
Útáljuk még a kerékpárosokat, motorosokat, quad-osokat stb. EZEK nem is emberek!!! :D -
ba32107 #16976 namozsmájó:D -
pedig rányomtam -
ba32107 #16974 Érdekes, még mindig nullán áll a számláló
-
nem lottózol?
amúgy direkt tettem be ilyen szavazatot, vajon kifog rányomni
-
:) -
A szabályok azért vannak hogy megszegjük őket, tehát nem. -
Gyalog közlekedek, de szabályosan
Ha egy környéken először járok, akkor inkább ácsorgok zebránál, mert nem ismerem a lámpák ritmusát. Ha pedig ismerem, akkor ismerem a határokat. -
-
-
ba32107 #16967 Kedvemtől függ. -
Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására
-
közlekedni én állt szabályok szerint szoktam, sőt még ha zöldem is van akkor is körbenézek, mert bizony túl sok a fasz ebben a nyamvadt városban, túl sok részeg embert láttam már vezetni ahhoz h körbenézzek inkább minthogy lebénuljak mert elbaszott... -
extramagascsaj #16964 Nem kötözködésképp mondom...de olyan nincs ami rám vonatkozik :D
Én szelektálok a szabályok közül...van amit kőkeményen betartok,és van amit pl. rendszeresen megszegek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pepsi a negyedikre fog szavazni. -
Masakari #16962 Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
nyilván nem célom magam kinyiratni se másokat így természetesen csak akkor megyek át a piroson vagy az úton ha nagyon sietek,amugy zebra+zöld lámpa -
sokszor van deja vu érzésem, olyan pillanatok, tettek, cselekedetek, amiket már megálmodtam! (vagyis ennek tudatosítom be) -
ez néha nálam is előfordul. -
xxxpaulxxx #16959 Nekem a legdurvább az volt, amikor a barátnőmnek (akkor még nem volt a barátnőm.. sőt alig dumáltam vele, alig ismertem...) megálmodtam a szülinapját, úgy hogy előtte sose láttam mikor van... aztán pár napra rá iwiwen az adatlapjára tévedtem és azt láttam hogy az álom után pár nappal volt a szülinapja :O -
de törénet szerint is akkor van vége -
nekem mindig pont úgy fejeződik be az álmom hogy felkelek pont akkor van vége:) -
épp múltkor volt hogy azt álmodtam hogy románia - franciaország 3-0..cska ennyire emlékeztem...aztán böngésztem a neten, és akkor láttam hogy aznap játsszák a románia - franciaország vb csoportmérkőzést:D de végül 2-2lett:D -
xxxpaulxxx #16955 Természetesen sztem van jelentésük az álmoknak és abban is hiszek hogy képesek egyesek megálmodni a jövőben játszódó dolgokat... nekem is sikerül sokszor... -
én egyszer nagybátyáméknál aludtam, és pont álmodtam valamit, egyszercsak filmszakadás és egy üvegházat láttam, amire zuhan valami oszlop, és amikor hozzáért felébredtem és azt láttam, h unokanővérem alvajárt és rámdőlt
(megtörtént eset, felettébb vicces volt. lehettem 8-10 éves)
-
miért, ém már megálmodtam párszor, hogy leesek az ágyról, és úgy is történt:D -
hát nekem az is valóra szokott válni (többnyire) úgyhogy bárhonnan is nézzük utsóra nyomnék :D -
gyerekkorban még elég sok köze van az álomnak a valósághoz, mikor azt álmodtad h leülsz a végére pisilni :DDD -
lol, nyilvan az ember azt almodja ami a napokban történt vele, olyan velem is van, de az hulyeseg h megalmodod mi fog történni holnap... es sztem a kerdes arra iranyul, h mennyi valik valora abbol amit almaban lat az ember -
utsó, szerintem elég sok az összefüggés. én pl mindíg valami olyan dolgot álmodok ami az előző napomhoz kapcsolódik valamilyen szinten. -
Az álom meg valóság között elég sok az összefüggés szerintem! -
Ha bejön felezünk! :) -
Néha :o