127612
-
extramagascsaj #17025 anyám egyszer mglátta a rendőrt messziről...tök lassan ment,mert nem tudta,h ott mennyivel lehet menni közlekedni
és a rendőr erre mit csinált? megállította, h miért megy lassan? :D -
azért az út közepén nem mehet 30al ha 70el lehet... -
persze hogy tisztában vagyok de a motor jönn 150el én 70el tükörbe nézek nem jön semmi megint nézek de már váltok sávot aztán hirtelen megjelenik de annyi idő alatt hogy elnézek meg vissza tehát télleg csak a szemem mozdítom meg hogy előre nézzek aztán vissza a tükörre aztán már ott van érted? a semmiből jönnek ezek elő... -
mi a baj a lassabban haladókkal? ok, egyértelmű, de köteles a megengedett legnagyobb sebességgel haladni? :) -
Törekszem kb betartani....
-
Fbn Lx #17020 most hazudd azt, hogy nem vagy segghülye, és az iróniát is megérted. néha. -
tudod, Pepsi, ha autózol, tisztában kell lenned azzl, mi történik körülötted :) -
;) -
extramagascsaj #17017 néha az a sok tötymörgő,nemindexelő,összevissza sávotváltó,aztán ugyanoda visszakucsorgó szétnemnézős vezetőktől -
max putrifalván menőzzél ezzel
nem baj, majd lesz kocsid, és pengeted a 300k-kat
ha meg nem döglesz, vagy nem ölsz meg senkit -
ergo idegbeteg vagy :) -
nahát a bicikliseket sem szeretem... de azok normálisabbak mint a motorosok... a biciklisek az csak a járdáról jön le úgy hogy szét sem néz sőt keresztbe megy át az úton mikor jönnek az autók 80al... -
Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)...
Azért szavaztam erre, mert ugye nem volt semmilyen biciklis opció :D -
extramagascsaj #17012 hát sajnos ez ilyen
mondjuk apám vezetési stílusát örököltem...szóval elég sportosan vezetek nő létemre... de azért a pofátlan és ész nélkül vezetőket is kőkeményen utálom
pl látja,h már nem fér bele normálisan az előzés, de azért előz, és jön velem szemben az az idióta...én meg álljak bele a fékbe,ha nem tetszik...
egyik ilyen csúnya bácsinak épp tegnap intettem be
-
igen 90nel megyek én is meg a mellettem lévő kamion is aztán felező vonalon előz 120al aztán ha belököm a pót alá akkor még neki áll feljebb meg a motorosok 99%-a pofátlanul tahó... egyszerűen azt hiszik hogy ők motorosok akkor ők bármit csinálhatnak... nem ez nem így megy meg 60al megyek jön 120al alig látom mert vékony fos és gyorsan jön tükörből nem látom aztán meg a csomagtartómban találja magát és még ő üvöltözik érted... a faszom kivan a motorosokkal én 1 motorost ismerek aki normálisan közlekedik ő nem megy el a kocsik között sem máshol ugyan úgy használja mint más 1 autót... nem előz felezővonalon nem 1kerekezik 250nél bla bla bla teljesen úgy vezet mintha autós lenne...
-
ba32107 #17010 Ebbe az is beletartozik, hogy minden indulás előtt le kell ellenőrizni a kormányt, gumikat, stb......biztos sokan betartják :P -
ba32107 #17009 Én is így vagyok :D
Ha gyalog megyek, utálom az autósokat. Ha kocsiba ülök, mindenkit gyűlölök :D -
extramagascsaj #17008 mikor hova :D
de becsületemre válljék, h piásan soha nem vezetek,és mindig bekapcsolom a biztonsági ővet...meg úgy általában betartom a szabályokat...
csak a behajtani tilossal,meg a sebességkorlátozásokkal nem vagyok kibékülve...
-
ba32107 #17007 epic ték -
hova rohansz? :) -
Fbn Lx #17005 Teljes mértékben, a KRESZ minden szabályát betartom --> ez manapság már ciki, nem tudtátok?? -
Fbn Lx #17004 Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
1. ha nem jön kocsi, mér en mehetnék át ott ahol akarok?
.2. ha piros van, de közel távol nincs kocsik, mért ne mennék át?
persze ha nagy a forgalom akkor betartom, de kisvárosban.. -
extramagascsaj #17003 nem-nem :D
minden lassan és kótyagosan közlekedőt utálunk
én gyalog is kapkodom a csülkeimet,meg kocsival is nyomom neki...
és marhára utálom a tötymörgőket,akik lassítanak...
mikor gyalogos vagyok utálom az autósokat,mert nem engednek át a zebrán...
mikor autóval megyek meg utálom a gyalogosokat,akik kényelmesen vonszolják át a seggüket a másik oldalra -
:DD -
ja ok, neten nem mindig jön át az irónia :) -
tudom-.- -
inkább egy fasz -
így van
mindenki kihazsnálja a járműve adottságait, akinek hammer kell, a 3? méterével, az csücsül, akinek 40 centi széles, az hadd menjen már előre, pont ez az előnye, akinek meg bicója van, az meg hol a járdán megy, hol az utón, hol a prérin, és bizony nem csak a pirosnál álló oszlopot előzi be, de még át is megy előttük a zebrán
akinek fáj, hogy a másik olyat is meg tud tenni amit ő nem, át kell ülni arra
sosem értettem az irigy embereket bezzeg a vállalkozók, bezzeg a cigók, akkor tessék vállalkozni, tessék szaporodni :) -
cargame #16997 jaja nagyon kemeny gyerek vagy ! -
kemény vagy, respect
-
nem -
törekedem a betartására -
én leszarom.:D -
Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására
Motoros vagyok, és én pl sose megyek előre álló sornál. Mindig kivárom a sorom, csak bekanyarodó, vagy lassan haladó autókat kerülöm ki, de ez NEM a lámpáknál van.
A bicikliseket én sem kedvelem, volt már pár éles helyzetem velük. Amikor biciklire ülök, akkor meg próbálok úgy viselkedni, hogy ne okozzak galibát. Gyalogosként meg ha zebrát látok akkor spuri amint lehet :D -
Hát én inkább jelöltem volna egy "rugalmasan" választ. Ez magába foglalja szinten minden rutinos vezető közlekedését. Röviden: nem tartom be azokat a szabályokat,amiket az aktuális helyzet nem követel meg.
Egy példa a rengetegből: csak akkor állok meg stopptáblánál,ha látom,hogy valami éppen keresztezi az utamat. ;) -
Gyalogos vagyok, de nagy részben szabályosan közlekedek, már amennyire Pesten lehet (: -
Majd ha vezettél pár évtizedet a belvárosban, megérted miről beszélünk. -
Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására -
ebben egyetértek.. és amikro a faszfej autós ráhúzza a motorosra miközben előz? hah? deffenzívvezetés meg ablakban nem?... tipikus flamer gondolkodásmód.. ha már egy geci volt velem kinyírom mindettt
Azért fordított szempontból az összes autós gecimert pepsi ugy vezet mint 1 félőrült... azt hiszi tud valamit -
Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)