127612
-
VRSDM, ezzel nem éred el,hogy többen szavazzanak XD -
Mivan? most linkelném az új képem erre idedob -.- -
jaja ps melokbol idedob egyből. -
A Photoshop munkák a kezdőlapom, de akárhonnan töltöm be, átdob ide. Hogy lehet ez?
Bejön a PS munkák egy pillanatra, aztán semmit sem csinálok, és elkezdi betölteni ezt a topicot. -
F1re #17061 Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
-
ba32107 #17060 Nem ő tette be, hanem én. Igazából nem is annyira a kérdést néztem, hanem a népszerűségét, meg azt, hogy milyen régi. A mostani legtávolabbi kérdés elég régi és népszerű, ezért került be. -
én küldtem be ezt a kérdést, és a szerdai kérdés is az enyém. ami szintén közlekedés, de nem tudok mit csinálni, nekem sincs ínyemre sok szavazás :) olyanokat próbálok kitalálni ami mindennapos, körülvesz minket, és komolyabb hangvételű. most minek küldjek be "milyen op rendszered van", "melyik a kedvenc ünneped", "milyen színű wc papírt használsz" jellegű kérdéseket. a szabályos / szabálytalan közlekedés eléggé végig kíséri a mindennapjainkat. a magyar közlekedés meg pláne, még ha valaki nem is vezet, akkor is állást tud foglalni, mert az anyósülésen, biciklin, akár gyalogos ként is áttud élni, tud tapasztalni ezt azt. az internetes kérdést is én dobtam be, megpróbáltam pár olyan dolgot összeszedni ami manapság idegesítheti az embereket. rögtön bekerült szinte mind a két kérdés, lehet Abilitynek nagyon megtetszettek, nem tudom. na mindegy -
ba32107 #17058 Küldj be valamit, te úgyis mindig jókat küldtél be -
Egyéni szoc. problem :) -
Én majd akarok venni lámpákat bicóra,de előbb egy xc váz kéne,és utána azzal járnék suliba.Napi 10km nekem is meglenne simán:) -
Fbn Lx #17055 fú de sok fos kérdés lett az utóbbi időben beküldve :o
fogynak a témák?
arról nem is beszélve, hogy én személyszerint kurvára utálom a közlekedéssel kapcsolatos kérdéseket, nem is érint túlzottan, nem is érdekel, és már megint van bent ez után is egy sokadik ugyanilyen, csak átfogalmazva =) -
jó tudni...
bár nem mintha kellene nekem...
túl sokat bringázom...szabályok...hááááát csak ha rendőrt látok akkor tartom be...1ébként meg magasról rá :)
napi 10km szinte mindíg megvan...
esténként lopakodok..selámpasesemmi...eddig semmi szabálytalanságért nemkaptakel :)kopkopkop -
Ezt nem is tudtam.Senkitől sem hallottam addig róla,amíg velünk az osztályfőnök le nem rakatta. -
ba32107 #17052 Régen kötelező volt asszem -
Van már bicós jogosítvány,olyan mint egy bankkártya,csak papírból,meg nincs lekerekítve a sarka,narancssárga alapon egy fehér bicikli asszem,sajna már elvesztettem. -
Gyalog,de ha olyan a helyzet,akkor átmegyek a 4 sávos úton is.Még soha nem volt belőle problémám.ellenben zöld lámpánál is inkább szétnézek. -
mennyé vissza a ventodba -
ja... én pl a biciklire kötelezővé tenném a kresz vizsgát :D sőt (ez már poén, de már átment a fejemen hogy ez lehetne simán)) de akár rendszámot is tennék rá... mivel (ez már nem poén) a biciklis is részt vesz a közlekedésbe ezért én KRESZ vizsgához kötném a biciklizést... -
Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)
kivéve ha busz után futok, stb. -
de -
tegnap ne tudjátok meg mit toligattam a bicajt a metróépítés és az útfelbontások miatt
-
az még a kisebbik baj
a nagyobb amikor eszetlenül belezúgnak egy kereszteződésba, vagy leszarják a piros lámpát, vagy járdán állatkodnak -
Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
Olaszliszka óta az a mottom mi úgyis többen vagyunk,majd megáll..
Ha ők megtehették mi miért ne? -
Gyalog közlekedek, de a kedvemtől függ -
nincs valami sok tanulóvezető, azt hittem több lesz :) -
csak az a baj hogy a biciklisek nem tudják mi az a kresz... tudod 1 irányú utca kivan a végén baszva az egyirányú tábla aztán bemegy... -
extramagascsaj #17039 én sem azt mondom...csak azt h tök normálisan közlekedő egyén...csak lassan vezet...kikapta a sorból (most elvonatkoztatva attól,h anyám volt) -
nem is mondtam hogy ő ivott volna :) -
Akiket én utálok "TOP3":
1.
A kis elektromos bicajokkal közlekedő öregeket.
75 éves vénasszony ki se lát a szemüvege mögül, de azért húzza neki. -.-'
Még nem láttam olyat aki szétnézett volna a kereszteződésekben. Fapofával, meredten előre bámulva mennek :@.
2.
A terepjárókkal közlekedő állatokat. Még nem találkoztam olyannal, aki (akár 1 picit is) lehúzódott volna mert szűk volt az út és jöttem szemből.
3.
Azokat az embereket, akik robogóznak és fogalmuk sincs róla, hogy hogy kéne azzal közlekedni. (nem az út közepén/belső sávban tötyögni...)
+ A belvárosban 120-al szálguldó motorosokat. -
A szabályok azért vannak hogy megszegjük őket, tehát elütnek egyfolytába :D -
extramagascsaj #17035 igazad van -
extramagascsaj #17034 nappal volt
és nem piás -
hopsz, most nézem a közlekedésre vonatkozik a kérdés, nem csak az autós közlekedésre
-
aki feltünően lassan hajt, főleg éjjel, akkor jó eséllyel ittas, gondolom ezért volt gyanús -
értem, hogyne érteném -
de mert biciklivel is betarthatod a kreszt, meg szarhatsz rá -
ma ez egy ilyen nap, sry :) -
Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
-
Szerintem meg ne általánosítson senki,mert vannak marha motorosok,és köcsög autósok is. Sőt,idióta kamionosokból sincs kevés,de ennek ellenére vannak minden csoportban normálisak is. -
ba32107 #17026 Bizony vannak ilyen szabályok. Nem a max sebességet, de egy bizonyos legkisebb sebesség elő van írva egy-két úton és autópályán.
Ami a várost illeti, rengeteg a szerencsétlen ember, aki nem tud közlekedni. Egy-egy lámpánál 3-4 autóval több is átférne, ha mindenki normálisan indulna el, és rámenne az előtte haladóra.