127612
  • bardocz
    Ülés.
  • caseih9400
    aha és hova raknák a rendszámot?az ember pólójára? -.- mer máshol nincs hely..
  • zsutyesz
    nagyon helytelennek tartom, ha vki nem kapcsolja be...
  • szieszáj
    mindig bekapcsolom.
  • bardocz
    Volt egy előadás,és mindenkinek meg kellett írnia egy tesztet.Kifejezetten biciklis feladatokkal.
  • DJ RX7
    Mindig bekapcsolom, még 5 percre is.
  • ba32107
    Kellemesen csalódtam.......én is mindig bekapcsolom
  • Pepsi Twist
  • birdo #17097
    mindig bekapcs
  • Carlos

• Kandurex
    alap, hogy be
  • DJ Skyline
    ez most kivételesen nem én voltam :D a szerdai kérdés kitaláója megint én voltam
  • kas123
    mindig bekapcsolom
  • Szabi84
    így van, ugyanez igaz a menetstabilizátorra, az övet pedig bekapcsolom, pedig utálom, mert összegyűri és kikoptatja az ingem:D
  • Cat 02 #17091
    Hja, fejlett országokban ha nincs bekapcsolva és baleset ér nem fizet a biztosító...

Egyébként vki titokban közlekedési felmérést csinál vagy mi a fax?
  • caseih9400
    Csak különleges helyzetekben kapcsolom be (igazoltatás, hosszú utazás, stb).
  • DJ Skyline
    becsatolom, mióta fater szívott baleset során azóta mindíg. nem ő volt a hibás, beletolták az előtte lévőbe egy kisebb dugóban, de a feje eltalált valamit (nem emlékszem már mit), ha beköti magát lehet nem koppan.
  • Molnibalage
    Eddig csak 50%? Sok a droid....
  • joshua
    Nálam ez már reflex.Mint az index:D
  • z99999
    mindig
  • Cat 02 #17085
    Nagyon ritkán, pedig az autó csipog 1 percig :D
  • fery02
    Én már reflex szerűen csatolom be. Még akkor is, ha 5 perc az út. Már fel se tűnik. :)
  • Ability
    PS munkák topikos fórumozók: VRSDM rossz kódot tett be a témába, ami alapjáraton nem okozott volna hibát, csakhogy ma frissítettem a Javascript állományokat, és vétettem egy hibát, ami előhozta az egészet. Most már javítva van.
  • CUCLI
    Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására
  • Szabi84
    betartom, mivel kicsit megemelkedtek az árak... sajnos
  • Taranov
    Hát jó, de gondolom nem tanulta meg az egész osztály a KRESZ-t, és talán rutinvizsga sem volt :)
  • bardocz
    Nem is mondtam,hogy kötelező,de létezik.Nekem is van,csak egyszer kilett mosva,és már nem tudom hova raktam el.Van az egész osztálynak.
  • Taranov
    Lehetséges, hogy kitaláltak valami ilyesmit, de szerintem ez nem hivatalos okmány, illetve nem kötelező.
  • bardocz
    De van kerékpáros jogosítvány.
  • ba32107
    Akkor lehet, hogy bringa "forgalmi" volt, vagy hasonló. Valami biztos, hogy kellett mert láttam öregapám papírját.
  • Mike at home
    az nem is olyan sok
    amig bicajjal mentem melózni, megvolt a heti 100 is, de egy nyár után meguntam, már nem tudtam mit kitalálni, merre menjek
  • Mike at home
    sosem volt ilyen, nem is lesz
  • passatgt
    nem VRSDM irányítja át, hanem innen valaki:)
  • Kicsikiraly
    mellesleg egyszer én már láttam rendőröket akik megbasztak egy gyalogost mert piroson ment át :O (forgalmatlan volt az utca, unatkozhattak kicsit.)
  • Hymtozis
    Engem se igazán érdekelnek a szabályok, de ez kocsira nem vonatkozik, jogsim még nincs. Gyalog megyek, és abszolut kedvfüggő... 7.-es koromban, mmint mikor befejeztem azt az évfolyamot, nyár elején volt egy autóbalesetem. Busz mögött át akartam szaladni, elcsapott egy fentről jövő kocsi, és visszaestem az alap oldalra, ahol addigra elindult a busz mögötti sor, és az is elkapott még mielőtt földet értem. Szval a második kocsi után kaptam el a talajt. Koponya, térd és csuklótörés (röviden).
    Szerencsére semmi (maradandó) bajom nem lett az egészből, és fájdalommal se járt, mivel a baleset részét kitörölte az agyam. Viszont az 1 hónap kórházban fekvés (max annyi mogással, h baloldalamra tudtam támaszkodni) nem volt a nyaram csúcspontja.
    De baleset azzal is lehet, aki figyel. Mellesleg nem mondom, h jó dolog nem figyelni, én (is) ien vok.
  • Benny04
    Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)

• DJ Skyline
    írjatok neki privát, arra talán gyorsabban reagál
  • DöflingR
    VRSDM, minek irányítod át ide a topicot??:S
  • byzhouse
    Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
  • Bexter
    detto :D