127612
-
Ülés. -
aha és hova raknák a rendszámot?az ember pólójára? -.- mer máshol nincs hely.. -
nagyon helytelennek tartom, ha vki nem kapcsolja be... -
szieszáj #17102 mindig bekapcsolom. -
Volt egy előadás,és mindenkinek meg kellett írnia egy tesztet.Kifejezetten biciklis feladatokkal. -
Mindig bekapcsolom, még 5 percre is. -
ba32107 #17099 Kellemesen csalódtam.......én is mindig bekapcsolom
-
Mindig bekapcsolom, még 5 percre is. -
mindig bekapcs -
Mindig bekapcsolom, még 5 percre is.
-
alap, hogy be -
ez most kivételesen nem én voltam :D a szerdai kérdés kitaláója megint én voltam -
mindig bekapcsolom -
így van, ugyanez igaz a menetstabilizátorra, az övet pedig bekapcsolom, pedig utálom, mert összegyűri és kikoptatja az ingem:D -
Cat 02 #17091 Hja, fejlett országokban ha nincs bekapcsolva és baleset ér nem fizet a biztosító...
Egyébként vki titokban közlekedési felmérést csinál vagy mi a fax? -
Csak különleges helyzetekben kapcsolom be (igazoltatás, hosszú utazás, stb). -
becsatolom, mióta fater szívott baleset során azóta mindíg. nem ő volt a hibás, beletolták az előtte lévőbe egy kisebb dugóban, de a feje eltalált valamit (nem emlékszem már mit), ha beköti magát lehet nem koppan. -
Eddig csak 50%? Sok a droid.... -
Mindig bekapcsolom, még 5 percre is.
Nálam ez már reflex.Mint az index:D -
mindig -
Cat 02 #17085 Nagyon ritkán, pedig az autó csipog 1 percig :D -
Én már reflex szerűen csatolom be. Még akkor is, ha 5 perc az út. Már fel se tűnik. :) -
PS munkák topikos fórumozók: VRSDM rossz kódot tett be a témába, ami alapjáraton nem okozott volna hibát, csakhogy ma frissítettem a Javascript állományokat, és vétettem egy hibát, ami előhozta az egészet. Most már javítva van. -
CUCLI #17082 Becsúszik 1-2 szabálytalanság, de törekszem a szabályok betartására -
betartom, mivel kicsit megemelkedtek az árak... sajnos -
Hát jó, de gondolom nem tanulta meg az egész osztály a KRESZ-t, és talán rutinvizsga sem volt :) -
Nem is mondtam,hogy kötelező,de létezik.Nekem is van,csak egyszer kilett mosva,és már nem tudom hova raktam el.Van az egész osztálynak. -
Lehetséges, hogy kitaláltak valami ilyesmit, de szerintem ez nem hivatalos okmány, illetve nem kötelező. -
De van kerékpáros jogosítvány. -
ba32107 #17076 Akkor lehet, hogy bringa "forgalmi" volt, vagy hasonló. Valami biztos, hogy kellett mert láttam öregapám papírját. -
az nem is olyan sok
amig bicajjal mentem melózni, megvolt a heti 100 is, de egy nyár után meguntam, már nem tudtam mit kitalálni, merre menjek -
sosem volt ilyen, nem is lesz -
nem VRSDM irányítja át, hanem innen valaki:) -
mellesleg egyszer én már láttam rendőröket akik megbasztak egy gyalogost mert piroson ment át :O (forgalmatlan volt az utca, unatkozhattak kicsit.) -
Hymtozis #17071 Engem se igazán érdekelnek a szabályok, de ez kocsira nem vonatkozik, jogsim még nincs. Gyalog megyek, és abszolut kedvfüggő... 7.-es koromban, mmint mikor befejeztem azt az évfolyamot, nyár elején volt egy autóbalesetem. Busz mögött át akartam szaladni, elcsapott egy fentről jövő kocsi, és visszaestem az alap oldalra, ahol addigra elindult a busz mögötti sor, és az is elkapott még mielőtt földet értem. Szval a második kocsi után kaptam el a talajt. Koponya, térd és csuklótörés (röviden).
Szerencsére semmi (maradandó) bajom nem lett az egészből, és fájdalommal se járt, mivel a baleset részét kitörölte az agyam. Viszont az 1 hónap kórházban fekvés (max annyi mogással, h baloldalamra tudtam támaszkodni) nem volt a nyaram csúcspontja.
De baleset azzal is lehet, aki figyel. Mellesleg nem mondom, h jó dolog nem figyelni, én (is) ien vok. -
Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)
-
írjatok neki privát, arra talán gyorsabban reagál -
VRSDM, minek irányítod át ide a topicot??:S -
Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
-
detto :D