127612
  • Pepsi Twist
    tudod... nem gondolsz a többi emberre... ha a mögötte ülő nincs bekötve akkor már halott 1 ütközésnél...
  • bardocz
    Jah,persze,eltalálnak valamit szemből az nem ér szart sem,ha nem fejeli le az ülést,vagy a műszerfalat.
  • Pepsi Twist
    ha csak te vagy bekötve az szart sem ér :D
  • Hayni
    Még kiskoromban rászoktam, beülök és reflexből nyúlok érte :)
    ált. csak én vagyok bekapcsolva, de mondjuk anyósülés :DD
  • RoR zsozso
    Mindig
  • PJack
    néha elfelejtem, de az esetek 90%-ában be szoktam kapcsolni.
  • Fbn Lx
    na máris megérte ez az innovatív fejlesztés
  • milk41
    jól is teszi az autód
  • REPS0L
    mindig bekapcsolom mert vinnyog az a kurva autó ha nem
  • caseih9400
    te autódba még kitt is benne van mitakarsz...
  • Pepsi Twist
    nekem már van bebebeee :D
  • milk41
    én az autómba majd fogok tenni bukócsőt és kagylóülést:D
  • LordVenom
    Én le sem írom a borulásomat,mert még mindig kiráz tőle a hideg. De nem én vezettem.
  • Cat 02 #17132
    Minek ? Autóra is kell mégis vannak balfaxok...
  • qtab986
    Nem biztos,hogy meghalsz egy balesetben.Lehet tolószékbe kerülsz és életed végéig pelenkázni kell.
  • ba32107
    Én már kétszer borultam. Jó, nem olyan durva pörgőseket, mint a filmekben, hanem egyszer oldalra, másszor pedig egy árokba, tetőre. Mindkétszer be voltam kötve, és hidd el, jobban jártam. Semmi bajom nem történt, az öv egyszerűen benttartott az ülésben. Ha nem lettem volna bekötve legalábbis lefejelem a kormányt, vagy beesek a sarokba.....csonttörés, stb lehetett volna.
  • Pepsi Twist
    most ja de mindjárt megyek ebédelni aztán szerelni :D aztán lement a nap
  • Pepsi Twist
    pontosan
  • LordVenom
    Te mindig itt lopod a napot? :DD
  • Szabi84
    jaja, sokan vannak akik emiatt úszták meg
  • Pepsi Twist
    "robban ki" = robbant fel :D
  • Pepsi Twist
    igen... pl ha felborulsz kirepülsz a kocsibol és mikor kirepültél és mikor a kocsi megállt a forgásba pont akkor robban ki akkor sztem jó ha nem voltál bekötve :D így meg hogy kirepültél megúsztad 1 kis töréssel :D
  • Szabi84
    vízbe esés, tűz, ha nem vagy bekapcsolva könnyebb kimászni a kocsiból, de kirepülni is
  • Pepsi Twist
    amúgy már akkor tök fölösleges a biztonsági öv ha 1 valaki már nincs bekötve az autóba... mert 1 balesetnél a bekötöttek a helyükön maradnak de aki nincs az össze vissza repül a kocsiba és kinyírja a többit... amúgy vannak esetek mikor jó ha be van kötve az öv és van olyan amikor az a jó ha nincs bekötve a kocsi...

mondok példákat ha szeretnétek...
  • cargame
    5 perc
  • Benny04
    Még 5 percre is..:D
  • ThisZip
    Mindig bekapcsolom, még 5 percre is.

Egyszer régen haver megkérdezi, hogy mivan félsz??! Hát, ha ilyen hülye vagy, akkor kétszer is bekötöm magam.... :P

Majálisra kijöttek rendőrök is és hoztak egy 15 fokos dőlésű kb 5m hosszú sínt. Volt benne egy ülés görgőkkel és be lehetett ülni, persze biztonsági öv is volt rajta. A végén az "ütközés" 30km/h-nak felelt meg. Érdekes, hogy mekkora erők lépnek fel ilyenkor.
  • Rockynhooo

diszkáverin volt egy műsor amiben elemezték hogy mennyivel nagyobb az esély a túlélésre így, meg rengeteg példát felhoztak mikor az öv mentette meg az ember életét , így azóta mindig bekapcsolom 5 perc alatt is lehet fának menni.
  • ba32107
    Engem is, nekem biztonságérzetet ad. Eddig egyetlen hátránya volt nekem: egyszer balatonra vezettem nyáron 40 fokban, és a fehér pólómon az út végére volt egy szép fekete csík :D
  • szieszáj
  • Goruck
    engem zavar, ha nem vagyok bekötve, rögtön észrevezem
  • Szabi84
    :D
  • Fbn Lx
    mindig bekapcsolom, kivéve amikor olyan kedvem van hogy leszarom hogy meghalok-e vagy nem
  • milk41
  • NEOreg3
    bár csak utas vagyok, de mindig bekapcsolom
  • extramagascsaj
    (Szinte) mindig bekapcsolom...azért 5perces útra még nem...de általában bekapcs
  • Pepsi Twist
    most nem... de a motorokra is ezt akarják... és a végén a biciklikre is ez lesz...
  • DJ Skyline
    persze, meg műszaki vizsga, meg kötelező biztosítás, zöldkártya, súlyadó is legyen már akkor :D és hogy akarod kivitelezni mindezt? mert manapság már a kis szaros is cangára ül és megy, apukája meg mit mond? nem fiam, majd 14 éves korodban, amikor leteheted rá a KRESZ-t, addig csak nézd a nagyokat. elképzeltem a rutín meg a forgalmi vizsgát biciklire :D ellenőrizze a gumikat, a lámpákat, a fékberendezést, és a kormány holtjátékát. mit húzott? remek, mutassa meg hol található a kulacs. na akkor induljunk el a gyakorlati vizsgákra. szegély mellé álljunk meg. rendben, akkor most gyorsuljunk fel, álljon meg a bólyák előtt. remek, tolasson vissza. ez is jó, szlalom. kiváló, mit húzott? Y fordulás, na lássuk. remek, sikeres a vizsga.
  • bardocz
    Én is nyeregcsőre gondoltam.
  • caseih9400
    inkább úgy mint a sárvédőnek olyan csatlakoztatót rakni a rendszámra és úgy rárakni az ülésnek a 'csövére'...:D küldöm is az ötletet ferikének :D