127612
-
Szarügy. -
Vegas #17224 GYŐDZIT
-
Ismerjük D. Nagy Lajost (szeretjük is egyébként), szóval értjük, mire gondolsz :D -
Hát lenne akit szívesen. :P
A munkahelyemből (tv) adódik ez. Szóval a csak láttamnál több, de beszélgetni nem igazán szoktam velük. -
Sebastian Frey, Ganxsta, Alföldi, Szávay, Dávid Ibolya, Rogán Antal. főként velük találkoztam különböző helyeken (edzőteremben, utazáson elsősorban). Ők azok, akikkel beszélgettem is, vagy köszöntünk egymásnak. Akiket csak láttam, azokat nem írom. -
ba32107 #17220 Csak láttam
Tétényi Camponában láttam a Barátokköztös Tildát....Szentendrén egy cabrióban Pa-dö-dőéekt...........asszem a Bagi-Nacsa páros egyik tagját is. Kiss Ádámot is láttam fellépésen (bár, hogy ő híresség-e...). Ja egyszer láttam Sólyom Lászlót is. Valaki még tuti volt, de az istennek se jut eszembe.
Valamint egyik jó barátom igen szoros kapcsolatot ápol a Bikini együttes tagjaival.......egyikükkel igen-igen közeli kapcsolatot, ha értitek mire célzok :D -
Mé, akkó dugod?! És melyiket?! -
Egyszer mi csináltuk a VIP sátrat a volt fesztiválon :] -
Igen, beszéltem is vele
Szinte minden héten. :P Bár beszélgetni nem igen szoktam. -
Biztos úgy kért, ahogy szokott, hogy bumm a fejbeeee! -
Ganxsta tőled kért bocsánatot?
megérinthetünk?
-
Igen, beszéltem is vele.
1x Botkával beszéltem :D meg Ganxtával :D
botkával 1 percet beszéltem a ganxtával meg 1 bocsit kért :D mert a sarkamba lépett -
Én gangxta zoliékkal egy liftben utaztam az árkádban, szintén ott a médiában egyik ihm-est láttam. Ja, meg persze amikor (szintén) az árkádba jött Nick Heidfeld, de azt sokan látták velem együtt :) -
Azurák Csabával csocsóztam egyszer, aki szintén nem volt szomjas :D
meg az Irigy Hónaljmirigy néhány tagjával ittam a ZP-ben -
Cat 02 #17211 Híresség fogalma eléggé relatív, de nem :D -
"Csak láttam" , de már azt sem tudom kiket. a Kernt láttam még régebben, meg a Majkát az idei WCG-n, kb ennyire emlékszem. -
F1re #17209 qrva rossz kisgyerek voltam elvoltam kenyesztetve de azert vertek is anyámék :DDD -
Fbn Lx #17208 anya nagyon féltett, apa vert -> antiszociális idegbeteg állat lettem
-
Kiskoromban kicsit el voltam kényeztetve. :(
Meg apum néha tudott szigorú lenni. -
Fbn Lx #17206 : D_AS:_:DSA -
néha kényeztetve néha szigor? egyik se. -
Átlagosan. Néha kényeztetve voltam, néha szigor.
-
életre való ember magától elkezd visítani, nem kell seggrepacsi :) -
:O no way man -
semmi rosszalkodás nem volt kiskoromban, meg is lett a gyümölcse. normális emberré kezdek válni :] -
ricsimaster #17200 Elkényeztettek, mindent megkaptam, mindenem megvolt.
De cserébe én is viselkedtem/viselkedem :), felfogtam ésszel a tanácsaikat... -
ÖRŰLT! XD -
engem sem ütöttek meg soha illetve de 1x mikor az orvos kivett a muterból akkor gondolom a seggemre azért 1et kaptam :D -
ráadásul relatív is, hogy kinek mi a szigorú -
Olyan kiszámítható, hogy mennyien fognak erre meg arra szavazni
egybkt többség. -
a második lehetőséget jelöltem, bár nem tudom, mit takar a szigor. megverve nem lettem, pofont se kaptam soha, ha ilyesmi értelemben. teljesen normálisan lettem nevelve. -
szurop #17194 Egyéb, kommentben kifejtem.
Elég pénzesek vagyunk, de nem lettem elkényeztetve. Az első pillanattól fogva rendesen neveltek, anyu mindig otthon van. Egyik, max két kezemen meg tudom számolni, hányszor vertek el, és mégis tökéletes, normális ember lett belőlem. -
Átlagosan,a dolgok nagyrésze megvolt amit akartam.. -
Átlagosan. Néha kényeztetve voltam, néha szigor. -
Egyéb, kommentben kifejtem.
Átlagosan, azzal a kivétellel, hogy soha nem voltam elkényeztetve, viszont a szigor sem volt olyan hatalmas. Úgy mondanám, hogy normális körülmények között nevelkedtem. -
Átlagosan. -
és lusta vagy leírni?:) -
Hát érdekes kérdés... hosszú story lenne (: -
valahol az első kettő között -
ÁÁÁ teljes szigor :(
Mégis mindenem megvolt .