127612
-
szieszáj #17265 1. majd lehet leírom -
Én kezet fogtam a Harlem játékosaival (aki nem tudná ezaz) és autógrammot is kaptam, mikor jöttek szegedre akkor én voltam a beléptetős és azért mert én is ott voltam ezért kaptam mindegyiktől 1 autógrammot és kezet foghattam velük :)
ugye milyen faszagyerek vagyok? :D -
én meg idén hajdúszoboszlón :D a no thanx meg itt volt tolnán koncertet adni, akkor láttam őket
-
jah meg bz-vel is :DD -
vágó,fábry,ihm
látni meg vagy százezermilliót láttam, nem nagy kunszt -
Azokat helyett azt -
Azokat meg kell verni :/
A huligánokat meg én is láttam a koncertjükön tavaly :) -
ja, és LL Juniort :D -
láttam a hooligans, meg a no thanx tagjait (utálom a no thanxet amúgy
)
-
hurrá -
Szávay Ágnestől van autogramom is:D Amúgy lehet h láttam párat de igazából leszarom...meg Kaposváron nem sok hírességgel lehet találkozni. -
Igen, beszéltem is
Dundika:itt lakott még 1éve max(kutyasétáltatás közben,először lesem esett h ő az)
zanzibár egyik gitárosa is itt lakott/lakik
-
S. benji bmx essel még régen bringás koromban:))
Fekete laci, teszküban
gyurcsányferi
sub bass
Siska
stb -
tegnap láttam Szikora Robit egy CLK200-as Merciben
-
unokatesóm Sebestyén Júlia (műkorcsolya), ha ő hírességnek számít -
Én magam is az vagyok :DDD -
Csak láttam
de már yo párat. -
én Novák Pétert láttam egyszer itt a budaörsi teszkóban de nemkülönösebben ezen kívül. -
cargame #17247 Jean Todt...meg ferraris szereloket XDXD -
Nem.Vagy csak annyira leszarom őket,hogy nem vettem észre. -
cargame #17245 A kovetkezoket lattam XD : Irigy Honalj mirigy (egyikkel kezet fogtam) XD, bon-bon :D:D, Soma XD , lehet h meg van csak nem jut eszembe...
-
Hát ha a politikus hírességnek számít, akkor én napi rendszereséggel találkozom:) -
sokkal találkoztam, csomó politikussal pl. (erre nem vagyok büszke, persze nem is szégyen), viszont egyszer buliztam együt egy spanyol discoban Naomi Campbellel - de semmire nem emlékszek mert kb. talaj részeg voltam :)))))))) -
Igen, beszéltem is vele -
ba32107 #17241 Ja ezt elfelejtettem: haverom egy hotelben dolgozott, és találkozott Hose Carrerassal, és Placido Domingo-val is (biztos rosszul írtam valamelyiket).
Utóbbival egész érdekesen: fel kellett neki vinni egy ajándékcsomagot, persze az ajtón kint volt a ne zavarj tábla......ettől függetlenül bekopogott, és a világhírű tenor egy szál törölközőben nyitott ajtót :D -
könyv-marketing :) -
-
nem.
és nem is vagyok rájuk kíváncsi. -
- most nyáron láttam az arénában palcsó tomcsyt meg a josh és juttát, vagy hogy hívják őket. egy élmény volt!
- egyszer az állatkertben a való világos pétert meg sziszit, álltak a bejárattal szemben, hátha kér tőlük valaki autogrammot.
- miskolci tescoban torgyán józsefet
- múzeumok éjszakáján demszky gábort
- világsztárok közül meg santana-t -
Mivel foglalkozol, ha nem vagyok túl indiszkrét? :) -
Még gyakornok vagyok, de a végén remélhetőleg képmérnök leszek. -
munkából kifolyólag van egy pár, akit személyesen ismerek. -
neked soha, mert bunkó vagy -.- -
szeretett miniszterelnökünket is párszor, Göncz Árpádot és Mádl Ferencet is, utóbbi abban a lakóparkban lakik/lakott amelyikben most én :|
Kelemen Annát párszor kutyasétáltatás közben...
-
hú, akkor leszel a barátom? -
ja hát én Szávay Ágit személyesen is ismerem :|
a bátyja országos cimborám -
láttam pandorát, erre emlékszem...:D ja meg voltam heti 7es felvételen... -
munkából kifolyólag, diszpécser friderikusz, fábry, kelemen anna, győzike, rogán antal, dávid ibolya, bodrogi gyula, szellő pityu, szávay ági, vizilabdások stb
dávid ibolya messze a legnormálisabb, meg bodrogi -
Attól függ ki számít hírességnek.
Egyszer ott volt a sulinkba valamelyik megasztáros,láttam Győzikét,az egész Hooligans bandát stb.
Most több nem jutott eszembe. -
ba32107 #17226 Mit dolgozol?