127612
-
A szerencsétlenek.
Felháborító, hogy egy vidéki kisvárosban képesek dugót csinálni.. Van, hogy 20 perc átmenni egy 3,5km hosszú város másik felére. Szégyen. -
Holnap elutazok így most írom leírom mire szavaznék:
Valahol a "Egy házibulin jól berúgok" és a "Az utcán mászkálok (iszok), és megnézem a tűzijátékot" között lesz,vagy akármi csak ne itthon legyek.
Mondjuk a berúgásos része elmarad sztem :) -
ba32107 #17344 A kirtizálók küldjenek be jobb kérdést, hetek óta öszvisz két kérdés érkezett, azokat is én küldtem be :| -
egyéb: az, hogy unalmas szavazásokat lehet belőle írni:( -
"Igazából az a baj, hogy a várost lovaskocsikra tervezték."
Ott a pont!
Egyértelműen az utak minősége. Nomeg a "magyar mentalitás" is ludas, senki se akar a köz javára dolgozni, csak saját zsebre....... -
ba32107 #17341 Nem csak Budapestre vonatkozik a kérdés.
Amúgy: A szerencsétlen, tapasztalatlan közlekedők. Idegbajt tudok kapni ezektől. -
Egyszer (asszem 2éve) bringával bele mentem a nénike VW Polójába,fogta oszt kikanyarodott a kisutcából,én meg közben pont ittam az ásványvizem,így elég nehéz volt észrevenni :D
Eredmény:bal csuklóm megrepedt,jobb kézfejembe egy csont szintén :D
De örültem magamnak mert legalább az autón is meglátszott rendesen :D -
Az utak minősége meg a kretén Mercisek,BMW-sek akik azt hiszik hogy ha egyszer jobb autójuk van mint az átlagnak akkor rájuk nem érvényes szar sem. -
az öreg nénike mikor nem képes hátra nézni sem kirakni a kezét csak ugy irányt változtat mert gondolt egyet :D és ha majdnem belemész akkor te vagy a fasz :D -
az utak minosege, keskenysege, es az idiotak akik feltartjak a forgalmat -
Unreal1942 #17336 Igazából az a baj, hogy a várost lovaskocsikra tervezték.
Fele ennyi autóval lehetne normálisan közlekedni.
Mindenki a belvárosban dolgozik, de a külső kerületekből vagy Bp. környékről autóznak be. Ehez jönnek a meg nem szűnő útfelújítások és egyéb lezárások meg a szerencsétlen alkalmi vezetők.
A tömegközlekedés hulladék és drága. Az autó még a dugokkal se sokkal drágább.
Megoldás nincs. Ez csak rosszabb lesz. A bringa azoknak megfelelő akik oda vissza 8-10 km. mennek naponta max. Télen viszont az is halál.
-
Az utak minősége, a többihez hozzászoktam, és tudom kezelni.
-
Egyéb: az ÖSSZES. Miért nem lehet többet megjelölni? :) -
Fbn Lx #17333 már megint közlekedés :'(
ez már csakis miniszter titkos felmérése lehet. -
pista89 #17332 Egyéb (kommentben kifejtem)
Nem zavar engem semmi , éntőlem azt csinálnak az autósok amit akarnak , én elvagyok a biciklivel =D -
Én biztos vagyok benne, hogy teljesen normális/értelmes.
Már többször hallottam okosan nyilatkozni, de múltkor egészen le voltam nyűgözve tőle, amikor az állatkínzásról és a kutyatartásról beszélt.
Ha ilyen emberek lennének Magyarországon, nem lenne akkora sötétség. (Mert azért lássuk be, hogy aki a kutyáját százmétereken keresztül az autója után húzza, az nem csak ezen a területen sötét, hanem az élet minden területén.) -
Én statisztaként elég sok "hírességgel" találkoztam már :) -
A kis rasszista. :)) -
Ma láttam gangsta döglégy zoleet az eurocenterben, vmi kínait kajált épp :) -
blugyil blicskó -
Mirk #17326 ki számít hírességnek... -
Inkább: vújízs trutymó -
Akarom mondani: Vujity Tvrtko -
Értelmes híresség akit láttam: Vujity Tvritko -
Pataky Attila, McGőzy(XD) és a viva egyik műsorvezetője, az a vékony homár, nemtom hogy hívják^^ -
Hazánk a tízmillió sztár országa. Én mondjuk mégsem futottam össze egy rohadt darabbal se, vagy a másik opció, nem figyeltem / nem ismertem meg őket. -
ba32107 #17320 Én is kettőt ismerek ebből. Gangxstát meg a Pongót. A többiről fingom sincs, hogy kik, de csak azért, mert nem nézek tvt. Bulvárról csak újságból értesülök, de az kevés.
Mondjuk én aztán leszarom, de egyesek szerint ez hátrány, mert "nem vagyok naprakész". Van benne valami azért. -
Jean Paul Trigonyával....... kezet is fotunk..... -
Cat 02 #17318 Mert elvont dolog a híresség :D -
Pataky Attila (EDDA) - csak kezetfogtam vele
D. Nagy Lajos (Bikini) és az együttes - (9-10évesen) kézfogás, szombati nap együtt töltése az Ady Endre Művházban (Miskolc)
Takács Tamás(Dirty Blues Band) - kézfogás,autogram, és 1 sör fater + az ő tásaságában.
ezek mind mind nagyon szép emlékek :) -
"az egyik legnormálisabb" Bizonyos énekeseink közül... -
Sztem a döglégy Zoli az egyik legnormálisabb,csupán ezt a viselkedési formát képviseli.
De nincs elszállva magától mint egyesek.Azon a héten mikor ő volt a Hal a Tortánba is látszott h. viszonylag normális,tanult ember.
Attól h. így ezt a formát képviseli még nem lesz egy idióta...
Ez szerény véleményem. -
Zana Zoltán József :) -
Vagány mostanság így lázadni.
Szerintem egyébként nem kell ellenségesnek lenni Ganxstával, örüljünk neki, hogy vannak olyan zenészeink, akik valami újdonságot hoznak a munkájukkal. -
szieszáj #17312 dőglégy zoli -
neve ismerős mondjuk. én is vmi énekesre tippelnék, de am nem ismerem :( -
miért játszátok el, hogy nem ismeritek ganxstát :( -
szieszáj #17309 pongo valami nagybrádörben szerepelt^^ a sipos meg a gankszta valami szingör lehet -
kérdések: Kik a faszom ők?
Survivorból Szilárd
VV-ből Indián
Kapocs Zsóka
Gangxsta
Pongó a bigbrádörből
sipos peti(aki amúgy biztos jó arc)
és ha olyan híresek akkor pl én miért nem ismerem őket? -
még csak láéttam, de nem tundám felsorolni.. xD