127612
  • Pepsi Twist
    én mondjuk az öreg vezetőket útálom... a buszmár nem érdekel :D pl tata megy a vele egyidős ladával az 50es táblánál 40el... miközbe az egész sor menne 70-80al... áhh...
  • Mike at home
    a kor állapot és nem érdem, felfogtátok, kis szarosok? :D
  • Szabi84
    mikor beszól nektek 1 pöcsköszörű teljesen fel vqgytok háborodva...

(én is)
  • NEOreg3
    na ja
  • zsutyesz
    megesik az ilyen
  • NEOreg3
    ma is tanultam valamit
  • qtab986
    Mi van a kettő között?
  • zsutyesz
    sajnos ennek semmi köze a fürdéshez.
  • szieszáj
  • NEOreg3
    igaz, akkor majd nem kell fürdenem
  • zsutyesz
    ne feledd, h a szüleid is megöregszenek majd...sőt, még te is.
  • NEOreg3
    büdösek
  • N1ggA
    40%/60% Ezért ilyen szar a világ. Nem véletlen mondják az idősek, hogy bezzeg az én időmben, meg ilyesmi... Meg kéne adni nekik a kellő tiszteletet.
  • Goruck
    nem tudok dönteni, míg nem voltam az ElectroWorld-be....
    én valahogy a kettő közti választ választanám, ha lenne
  • zsutyesz
    tisztelem az idősebbeket, de nem különben, mint másokat.
    Bár azt gondolom, h pl. egy beszélgetés során másképp kell szólnod egy idősebb emberhez, mint egy korodbéli kis nyikhajhoz :)
  • szieszáj
    multkor nálam is kibaszták a bisztosítékot: zebránál rendőrök megállnak,hogy mindenki át tudjon menni, mindenki megáll hogy átmenjenek tiz méterre meg átmegy két mama, a rendőrők "sipolnak" nekik
    persze basztak rá ugy csináltak mintha nem hallották volna... körül se néztek,semmi
  • bardocz
    Vicctopikból:
    Egy átlagos nyugdíjas házaspár 1 napja......

Szóval ,egyszer a feleségemmel bementünk a váróba ,és bepillantottunk egy kis üzletbe.Öt percet sem voltunk benn ,és ki jövetkor láttuk ám ,hogy egy közterület fenntartó írja vadul a büntetőcédulát.
    Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba ,amikor odaértünk ,és megszólítottam:
    "Ne szivass már ,köcsög ,mi lenne ,ha egyszer tekintettel lennél egy idős állampolgárra is....
    -de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét.
    Akkor lerohadt fasiztáztam ,mire lila lett a feje ,és írt még egy feljelentést ,hogy a gumik is kopottak.Még le is fényképezte őket.Ezután szarjankónak neveztem.A feje még lilább lett ,a másik üzenetet is beerőltette az ablaktörlő alá,és elkezdett írni egy harmadikat is ,a fene tudja miről.Akkor lebuzispicliztem.És ez így ment vagy húsz percig.A közterületes feje egyre lilult ,a kék borítékok egyre szaporodtak.Mindez egyáltalán nem zavart engem és feleségemet.Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba.Minden napra kitaláltunk valami izgi kis kalandot ,hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink.Nagyon fontos ez ami korunkban.
  • bardocz
  • cement
    spec csak azert mert idősebb valaki en nem tisztelem jobban mint mast.
    multkor is egy forgalmas helyen a zebran atment a nép, azt egy ilyen mittomen 60ev koruli no meg még 5meterre volt a zebratol de o meg lelepett mikor mar indultak volna a kocsik, szétnézés nélkül!!!!!!! simán elbaszhatták volna és még ő pampogott volna... ahogy elindultam lehuztam az ablakot es jol kikurvaanyáztam neki egyet, tudjá má hogy hol van
  • qtab986
    Azon is el lehetne vitázni,hogy a másodikba (tisztelet csak a tettekért) belefér-e olyan,hogy rendesen dolgozott,nem lopott a munkahelyéről se,odafigyelt a gyereke nevelésére meg oktatására (pl.:külön angol órára járatta).
    Szerintem belefér.
  • Pepsi Twist
    ez jó:

"Tiszteld az idősebbeket -lófaszt...

Mindenki jön a dumával, hogy tiszteld az idősebbeket... de valaki mégis mondja már meg miért.. azért mert a szülei hamarabb d*gtak, mint az enyémek?! CSAK ezért nem.. Tiszteljem azt, aki sprintel a busz után, majd fellök mindenkit, hogy felférjen, oszt' miután felszállt elkezd jajgatni, hogy jajj de fáradt, stb.. ha meg nem adom át a helyem akkor vagy rámpakolja a cuccait, vagy a botjával "véletlenül" rávág a lábfejemre, vagy elkezdi üvölteni, hogy jajj milyen köcsögök ezek a mai fiatalok..."
  • Pepsi Twist
    és azt tisztelni kell hogy nagyobb az élet tapasztalata?... lol de itt az a baj hogy hiába idős... nagynak érzik magukat hogy most én 80 éves vagyok igen akkor én felsőbb rendű vagyok... (legalábbis nekem ez jön le róluk... múltkor is sétáltam az asszonnyal a kárász strassz-én aztán és beszélgettünk valami baromságról és odajön a mama hogy ez nem így van kisfiam ("kisfiam") és akkor ott osztja az észt...
  • ba32107
    Tisztelem az idősebbeket.

Sokan csak azokat az időseket tisztelik, akik valami tettük alapján megérdemlik. Én csak azokat az időseket nem tisztelem, akik valami tettük alapján nem érdemlik meg.

Sokan kérdezik, hogy mit kell az idős emberben tisztelni? Hát azt, hogy háromszor, négyszer annyi időt töltött ezen a világon, mint én, és valószínűleg kicsit nagyobb az élettapasztalata...
  • szieszáj
    Mai témához :)
  • cicai
    A korért nem jár külön tisztelet csak a tettekért.

a hülye idősök azt hiszik h most tisztlni kell őket mert vének, aztán mit tettek le az asztalra? max azokat kell tisztelni akik vmit le is tettek az asztalra, vagy másokon segített, nem egyszer sokszor. nem az h most 60évre bedugták 18 évesen a börtönben aztán 78évesen meg tiszteljük mer egy sittes kecy.

pff hülye vének
  • Pepsi Twist
    A korért nem jár külön tisztelet csak a tettekért.

(csak a tettek... azért mert idős... ki nem szarja le? attól hogy még ledolgozta az életét minimálbéren attól még nem jár neki semmi jutalom... van pár egyetemista meg 18 alatti haverom és mind panaszkodnak a nyanyákra (inkább azokra) hogy a buszon sápítoznak hogy engedjenek leülni meg mittom én mi... örüljenek a kis aszalódott lámák hogy ingyen utazhatnak...)

csak ennyi a hozzáfűznivalóm :D na vissza aszok
  • Ability
    Na, lehet utálni, de szeritnem abban a formában rossz volt az a kérdés, kivettem. Majd holnap BA konzultálunk, át kellene faragni. Amúgy mostanában nem nagyon figyeltem a topikra, elolvastam minden kommentet, amikor lehetett akkor benéztem, de nem nagyon ügyeltem az adminisztrálásra. Majd mostantól megint visszazökkenek remélem, kicsit szűröm majd a kérdéseket.
  • REPS0L
    mert ez? :D

'08-10-25 09:00 Ha lenne rá lehetőséged, felmennél a világűrbe?
  • Ability
    A holnapi kérdést csak én érzem rossznak? Mert szeritnem nagyon nagyon rossz. Ki lehetne hozni belőle jót talán, de ebben semmi frappáns nincs. Rosszak a lehetőségek.
  • ba32107
    Mit?
  • ba32107
    Jogos, ez nem jutott eszembe.
  • Carlos
    Egyetértek. Nem jelölök énsem!

Ilyen mikor lesz?
    Hány éves vagy:
    -Anyád
    -Nemtom
    -Miaz?
    -E!
  • Kicsikiraly
    na ezen gondolkoztam én is.
  • dieselG
    ez kéne, nem pedig a CSAK közhelyek -.-
  • sweech
    naja
  • atlagember
    Miért nincs normális válasz?
    - Kultúráltan szórakozok egy rendes helyen.
  • qtab986
    Moderátorok tudnak rajta javítani?
  • Fbn Lx
    "Az évszázad végére melyik kultúrkör lesz domináns?"

ez pl. kurvajó ötlet, csak buddhizmus helyére mást írnék.
  • banok
    Otthon maradok, nem érdekel a szilveszter
  • F1re
    remelem en is :D bar a tavaj tull durvara sikerult remelem most vamivel lightosabb lessz :D