127612
-
A csajok miatt
-
ez is atomgáz szám , nem is tudom mér jöön be, de valamiert nagyon tetszik :D -
slayer, pantera
-
Fbn Lx #17583 itt meg zeneóra van? -
hm -
ezt nem tudtam dekodolni, de biztos ugyvan :D -
Erről a tequila ivó verseny jut eszembe,a csávó lehúzott 50 valamennyit,és meghalt alkoholmérgezésben,de megnyerte a versenyt:DD -
Most az elborultságot úgy értem,hogy zeneileg teljesen,nem kinézet,mondanivaló,rajongók,és hasonló.Ilyen erővel a Slayer is elborult,sőt még a Pantera is.És mégis mindkettő nagyon jó. -
van ilyen verseny hogy ki bir tovabb zenelni megallas nelkul, csak kaki pisi ivas szunet, es a dobos meghalt szivrohamban. . . :D -
korn is jó. megis elborult. -
Hát igen,a black metalhoz sem kell sok zenei tudás,ebben az ének kegyetlen,hogy torzítás,és minden nélkül képesek végigénekelni egy koncertet,illetve a dobos állóképessége. -
Tök jó ez is.Most direkt az elborultabbakat mutattam.De itt van ez.A zenéje teljesen igényes,az ének meg szerintem marha jó.Ezt is imádom,nagyon jól kezdődik,hiába áll 3 féle fogásból a gitár,azt olyan gyorsan kell váltogatnod,hogy lerohad a kezed.Ez meg nagyon hangulatos:) -
nem szolom en, le nem is vonom kerdore se felelossegre
csak ha en " mosogepfrekis " nem szidom az o " gröögrögörögrörgör " zenéjét, legyen monnyuk " rosszgombcsukloakatyukkozt " zenéjét, akkor nem mindegy? ha mozartot hallgat aztmondom okk
de mindketto egy zagyvasag, a kerdes kinek mi...
amugy meg a lacrimosa a legszebb :) -
sztem az a fontos te mit erzel a szamtol, nem hogy masok mit.plennél sokan azt mondják hogy szomoruságot éreztet. nekem meg olyan mintha a remény lenne benne. szal sztem le kell szarni másoko mit gondolnak -
tessék azonos hangszerek, de élvezhető zene. ezt még lehet élvezni, bicózni rá, vagy urgálni de a másikra már komolyansemmit...
ennek még van ritmusa legalább...[center] -
Jártak nálunk is:-) -
Itt meg ha jól tudom egy magyar énekes van. -
Ilyenek sosem érdekeltek.Igazából a szöveg sem.Énekelhetnének felőlem akármit,ha tetszik a zene,akkor nem a rajongótábora miatt nem fogom hallgatni. -
joa -
kommokból idézek:
"Hail Gorgoroth
Hail Satan!"
ez nem zavar? engem fusztrálna. -
jajj
Előbb nem szúrtam be a linket. -
-
[center]első szám ami bejön alapból. a vége fele mikor már zsong az egész a tömeghangtól. wááá na ez örök kedvenc marad :) -
meg ez még sztem, bár lehet csak mert sokat hallottam -
age of love, 1:20nál atom! -

Végre eszembe jutott,hogy mi a zenekar neve,amit mutatak rákenrollból ötösben az emmtívín.Vagyis nem mutatták,csak beszéltek róla.Mivel nem egy népszerű műfaj,így jútúbon is alig találok rendes videót. -
scootertől kettő van ami jó
ez a klettő -
én elismerem az álláspontod és helyt is adok neki, milliónyi az igénytelen fosadék, közel 60giga hasonló kategóriás mészerbéz zeném van, és közülök kb. 50szám az ami értékelhető, mert épp olyan van benne ami a többibe nincs, és ettől jó. hiába monoton.
bardi ha egyszer szétleszel lufizva akkor megérted :D -
ez olyan hogy aszt érzem hogy ugráni kéne, de nem igazán teccik csak ugy ugrálhatnám van töle(nem kimondottan ez a szám, hanem ez a stilus, csak nem találtam másikat)
-
Jesszus :D
Ez szörnyű volt.
Mondjuk a lentebb lévő Hardstyle muzsika még elment, de ez?! -
mondjuk lehet hogy hullanemtudomholvagyok állapotban nézni az 5métere kivetítőn ahogy boncolnak nem egészséges, de tény hogy kikúrt érzés :D
[center]http://www.youtube.com/v/5cLyZjEscHg[flash] -
Egy barátom ilyen "zenéket" szokott néha összerakni,ha nagyon unatkozik,összerakott egy komplett trensz számot kb 3 perc alatt,szóval ezek ennyit érnek...Egy hozzá nem értőnek biztos eltart legalább 15 percig is. -
jahoké -
ez atom? :D
és a kemény hogy én ilyenekre jártam. későn eszméltem hogy nemkéne. azóta minnyá linkelem milynre :D
-
Klupp azoknak,akik nem járnak mosógépzenebuliba -
hát ez a zene ez az...
ez is tempós de mégis élvezhető és jó zene.
erdőben egy mező. közepén 5méter magas tűz lobog, 20.000 W dübörög a fejedbe, te széjjel vagy csapva, közbe soksok neonfény és világít mindin és lebeg a talpad úgyérzed és lötyögsz ahogy tetszik. és atom :D
-
És volt olyan,aki nekem azt mondta erre a műfajra,hogy komolyzenei tudás kell hozzá
Beszélgetéseink hamar végetértek.
-
alapiccsunk. milyentet? -
Alapiccsunk kluppot. -
Mieza hugyfosszar?