127612
-
kocsisgabor9999 #17626 Mindenkivel kultúráltan kommunikálok, és rendesen megválogatom a szavaimat minden helyzetben.
Azt hiszem ez a normális... -
szlengesen , káromkodva de sokszor használok olyan szavakat amit nem ismer az illető. -
igen? :D
akkor ezt benéztem :] -
cargame #17623 Harsány vagyok, mindenkit túlkiabálok, szeretek érvényesülni.
Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához.
Mindenkivel kultúráltan kommunikálok, és rendesen megválogatom a szavaimat minden helyzetben.
Ezek keverve :D
-
mind3-ra lehetett volna... :))) -
Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához.
-
Sokat káromkodok, szlenget használok, de igyekszem "stílusosan".
(azért annyira nem sokat, de van amikor igen)
Keveset beszélek. Tőmondatokkal / egy-két szóval szeretem kifejezni magam.
nemtudtam melyikre szavazzak,szal az egyedire nyomtam. -
xxxpaulxxx #17619 2-3-4. válasz.... szeretek dumálni és sokszor megválogatom a szavaimat... Általában értelmeseket mondok, témába vágó dolgokat... de sajnos sokat káromkodok... igen persze stílusosan, de akkor is ez igazából engem zavar a legjobban... viszont ha egy hölgynemű személy van a közelben akkor visszafogom magam ilyen szempontból:) -
pff erre a kérdésre sem lehet nagyon válaszolni...
kedvemtől függ, van amikor leqrvaanyázok mindenkit, van amikor meg se szólalok, de állt kúlturáltan komunikálok, okos dolgokat mondok (mert geciokos vagyok -.-) szal itt kb az összesre nyomhattam volna -
G_ArchAngel #17617 Ha jo kedvem van:
"Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához."
Tarsasagban:
"Mindenkivel kultúráltan kommunikálok, és rendesen megválogatom a szavaimat minden helyzetben."
De altalaban Kimi Raikkonen stilusban kommunikalok:
"Keveset beszélek. Tőmondatokkal / egy-két szóval szeretem kifejezni magam." -
F1re #17616 
-
viszont
Sokat káromkodok, szlenget használok, de igyekszem "stílusosan" -
ez LOL topic :)
-
egyedi.
úgy válogatom a szavaimat (dadogás közbe persze) hogy a hallgatóság megértse. egy bunkóval nem leszek udvarias, de egy hölgyel szemben megválogatom magam :) -
egyedi, mert attól függ kivel beszélek és hol. alap esetben ismeretlenebb társaságban:
ha már egy haveribb társaságban vagyok de nem vagyok velük olyan jóban akkor már belefér a káromkodás. ha már jóhaverok, barátok, akkor sokat káromkodok :D
de valamikor meg a helyzet azt kívánja, hogy:
Mindenkivel kultúráltan kommunikálok, és rendesen megválogatom a szavaimat minden helyzetben.
szóval ezt a hármat vegyítem hogy milyen helyzetben mikor és mit. alapvetően nem vagyok egy kimondottan társasági lény, nehezebben nyílok meg. -
F1re #17611 felso 3 :D -
Sokat káromkodok, szlenget használok, de igyekszem "stílusosan". -
na részemről sáddáwn.
jóéjt srácok.
-
igen -
mindenki elment? -
:D ez si de jo kis szám -
ez is egy nagyon eltalált szám, ritmusa atomjo -
Ez meg nagyon hangulatos:D -
Hát igen:) Pantera az örök. -
-
Fbn Lx #17601 hát ez kibaszott izgalmas hirtelen :)))9 -
tégk -
sztem meg ennek a legjobb az eleje,bár az egész a legjobb :D -
-
Jóféle:)
Én ennek imádom az elején a gitárt. -
egy perctől a gitár. KÉÉÉSSZ! nagyonjó!
[center] -
ba32107 #17595 Igen, a világűr témához tényleg illik a trance-fikázás vagy mi a szar
-
:-) -
-
ezt valamiert meg nagyon utalom, agybajt kapok ha meghallom. (lehet mert buszon egyszer 6 ora hosszatt ezt hallgattam) -
najó csak hogy valami igényes is legyen!
egy valóban isteni zene. ami 100év múlva is isteni zene lesz...
[center] -
-
-
[center] -
jah biztos:D
szöke gitáros nem is rosz