127612
-
8-9 óra -
Mirk #17665 6-7 -
4-5 óra és simán kibírom a napot -
Wolfsnack #17663 megvan thx, amúgy LOL -
Az a moderátor aki elutasította valószínűleg írt indoklást is. Ha lenyitod a kérdést, akkor ott kell legyen piros betűkkel. -
Wolfsnack #17661 hogy egy szavazást elutasítanak vagy nem az mi alapján van? nem vágom -
már megint te mondod meg hogy mi a normális? :( -
ez egy faszság -
húúbazeg, heee, fazsom :l -
Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához.
Sokat káromkodok, szlenget használok, de igyekszem "stílusosan".
Keveset beszélek. Tőmondatokkal / egy-két szóval szeretem kifejezni magam.
pl.:b.szod,hallod b.zd,f.szom szinte minden mondatomban benne van ha haverok között vagyok:D
-
Keveset beszélek,mondok faszságokat,káromkodok is. -
Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához.
ennek és
Az emberek szeretnek hallgatni engem. Többnyire érdekes dolgokról beszélek, és átéléssel teszem azt.
ennek a keveréke. -
Fbn Lx #17654 Hvas Henrik iz ma fada -
az iskolai orakon is ellege sokszor szoktam karomkodni -
Sokat káromkodok, szlenget használok, de igyekszem "stílusosan" -
Rundstedt17 #17651 Mindenkivel kultúráltan kommunikálok, és rendesen megválogatom a szavaimat minden helyzetben.Kifejezetten utálom ha valaki alpári szavakat használ... -
elég rondán beszélek a korombeliekkel, a felnőttekkel (bár én is az vagyok, de itt most 30+ -ra kell gondolni) pedig gyakran leszarlak téged stílusban -
Bár ez vonatkozhat inkább a #17633 hsz-odra. -
kocsisgabor9999 #17648 Először értelmezd:) -
(halkan megsúgja)
Ő maga Havas Henrik -
Nem rokonod neked véletlenül Havas Henrik? -
khm... elég az aláírására nézni... -
Fbn Lx #17644 nem azért írtam be mert hülyeséget mondtál, hanem hogy belekössek abba, hogy kulturáltan kommunikálsz... :D -
Mirk #17643 Attól függ hogy kivel/kikkel beszélek -
kocsisgabor9999 #17642 Ja, és nézd meg azokat a topicokat, amelyek kicsit igénybe vennék az értelmet, vagy egy kis gondolkodást. Nem valami népszerűek. És miért? Mert az "emberek" megszűntek gondolkodni, átalakultak zombivá. A TV és a számítógépes játékok, gondolkodnak helyettük. -
extramagascsaj #17641 Egyedi eset: szituációtól, közegtől és hangulattól függően -
kocsisgabor9999 #17640 Aki nem lát a dolgok mögé az jobb ha befogja a száját!:) -
kocsisgabor9999 #17639 Nincs igazam? De! -
Utolsó kettő -> Nem tudok beszélni... -
- Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához.
- Sokat káromkodok, szlenget használok, de igyekszem "stílusosan".
- Keveset beszélek. Tőmondatokkal / egy-két szóval szeretem kifejezni magam.
+#17636 -
Fbn Lx #17636 ja, mellesleg sokan azt hiszik ezért, hogy utálom őket. pedig egyszerűen nincs kedvem velük kommunikálni, ezért úgy csinálok, hogy leszarom őket. nincs mit tenni.
vagy éppen nem értik hogy mi bajom van, mért vagyok ilyen mogorva velük. ezt sokan sértésnek veszik. de hogy miért. hát mindegy, ők tudják. D:
valamikor meg, ha beszédes kedvemben vagyok, akkor úgy viselkedek, mint egy hülyefasz. -
Utcsó.Kedvfüggő,emberfüggő,sokan ugy mutatnak be hogy be nem áll a szám ,folyton beszélek és mikor kettesben hagynak akkor meg meg sem szólalok :"D.Ha szarkedvem van akkor mindenre ja meg nem vagy közöd :)
ha jó akkor meg minden hülyeséget összehordok. -
Az alsó 3:D vagyok én ^^, nem sürün beszélek és anyitsozktam hozzátenni néha hogy: ba*meg :D 
-
Fbn Lx #17633 Csak akkor szólalok meg, ha valami okosat/vicceset/kreatívat tudok hozzáfűzni a témához. + Egyedi eset
Előszöris ha megszólalok általában meglepődnek az emberek, hogy ilyen testhez hogy párosul ilyen mély hang.
másodszor néznek, hogy mi a fasz, nem lehet érteni amit mondok, annyira szarul artikulálok.
mivel általában leszarok másokat, csak azokkal beszélek, akikkel akarok is. ha valaki olyan szól hozzám akivel nincs kedvem beszélni, általában úgy beszélek, hogy meg sem érti mit mondok.
ha valakivel van kedvem beszélni, az érti hogy mit beszélek, mert olyankor nem vagyok lusta artikulálni. -
Fbn Lx #17632 "Nézzétek és olyan hulladékok lesztek agyilag is mint a benne szereplő egyének. A magyarok már alapból hülyék, de ezek akik ezt nézik azokat már nem lehet felül múlni az emberi birkaságban! :)" -
nekem se tűnt fel, no mind1 :D -
2-3-4, általában a 2 és a 3 összekapcsolva -
2-3-4
mikor melyik -
kocsisgabor9999 #17628 Hát na...:D -
ba32107 #17627 :D