127612
-
"Amit nem tudsz csak is kritizálni" ezt a mondatodta nem értem
gondolom az a bajod, hogy csak kritizálok, ugye?
ha igen, akkor szerintem meg max konstruktiv vagyok, illetve rávilágitok dolgokra, amire esetleg nem gondoltál, gondoltatok
miért baj ez? kis gondolkodás nem fog megértnai
van egyenlőség? sosem votl, sosem lesz
az emberek nem egyenlők, mert nem klónjai egymásnak
nőben, thetségben sem jut mindekinek ugyanaz
különb-e nálad akárki?
előfordulhat? miért, nem fordulhat elő? de
akkor meg? melyik része nem tetszik a mondanivalómnak? -
kocsisgabor9999 #17865 Rólad ne beszéljünk. Tipikus támadó aki védi magát. Mert már belebuzult a TV-be... ennyi a neten értelmesebb dolgokra lelsz ha AKARSZ de valaki még ott se akar -
no comment... te idióta vagy 
gyűlöld a netet is, és legyél öngyilkos
-
kocsisgabor9999 #17863 Gyűlölöm a TV-t és nézőit. Gyűlölöm a cigit. De ez nem az a topic ahol ilyenekről lenne szó.. szal erről ennyit. -
Hallgatlak, hogy melyek voltak ezek, mert én nem emlékszek ilyenre. Amúgy meg egyáltalán nem értem, hogy miért rossz a mai kérdés. Ilyen témában mindenkit érdekel az eredmény, vitázni is lehet róla, egész sok hozzászólás született eddig is.
MÁS: ötletes oldalon kis szünet után újra lehet beküldeni öteltetek. -
kocsisgabor9999 #17861 Párszor feljössz, és mindenkinek osztod az "észt". Amit nem tudsz csak is kritizálni. Egyáltalán nem ismersz de én ezt már mondtam. Megvan a véleményem az egész kapitalista Magyarországról, meg az ilyen emberekről is mint te... -
ezt le mered irni smiley nélkül is? :) -
kocsisgabor9999 #17859 Csak annyit mondok, hogy nálad gyökerebb embert még nem láttam esgén....:D -
pedig lehet, hogy különb mint te
mondjuk nem ismerlek, de lehet, hogy nálad különbnek lenni nem olyan nehéz, lehet, hogy a sarki koldus is különb nálad
na erre mondj valamit! :) -
elsősorban azért, mert hátrányos helyzetű, és segítség nélkül nem jut az életben semmire
pozitiv diszkrimináció az is, ha egy okos, jól tanuló gyereknek ösztöndijat adunk, sőt ha valaki tehetséges az kap vmit, mig a tehetségtelen nem
és bizony nincs olyan, hogy mindenki egyenlő, nem vagyunk maoisták -
miért ne kapnál? :) -
nem értem h miért kéne azért pozitívan diszkriminálni valakit magyarországon mert nem magyar. félreértés nem essék, nem vagyok rasszista meg ilyen ma annyira divatos magyarkodó, de sztem értelmetlen a kérdés. -
kocsisgabor9999 #17854 miért kapnék? -
nem kéne tarkamagyarozni! vagy akarsz még büntetőpontot? -
elsősorban az oktatás nem etnikai kérdés, hanem ki gazdag, ki szegény
a létminimum alatt vagy környékén élők kitermelik a további szegényeket, tök mindegy, hogy a gyerek miben tehetséges -
xxxpaulxxx #17851 most lebuktál:D -
Cat 02 #17850 Hát akkor rosszra szavazta mxP -
kocsisgabor9999 #17849 LEÍRÁS: "Több pont a felvételin,előny állások betöltésekor. Csak Magyarországról van szó." -
Cat 02 #17848 Pozitív diszkrimináció alatt egyébként mit értetek ?
Pl oktakásban tankönyvsegély vagy felvételin nagyobb esély a bejutásra? -
kocsisgabor9999 #17847 Jaa vagy ti vagytok a tarka magyarok???:) Akkor vendégeljetek romákat saját otthonotokba, és tarkuljatok egészséggel!:) -
kocsisgabor9999 #17846 Mivel különb egy roma mint én? SEMMIVEL SEM!!! -
kocsisgabor9999 #17845 Mit tükröz? Mindenki "egyenlő" -
ez akkor lenne igaz, ha fizetnél is az egyetemért
kinek az oktatására költ többet az állam?
egy himi-humi egyetemet végzett emberre (vannak normális egytemek, karok, de én most a többségről beszélek)
vagy a 8 általánost talán elvégzett cigóra? -
Erre büszkék is vagyunk, hiszen elutasítjuk a diszkriminációt. -
A tudás nem bőrszíntől vagy népcsoporttól függ, így kötve hiszem hogy ezért pozitív megkülönböztetés kéne hogy járjon. Én is megdolgoztam keményen azért, hogy egyetemre mehessek, dolgozzon meg érte ő is. -
Mert biztos máshol azt mondanák,hogy gyerünk,nyomjuk be az egyetemre lakatos gáspárkát 28 ponttal.Apámat mennyit hívogatták,hogy a nem tudom milyen hülyegyereket vegye fel valami 75 ponttal... -
cargame #17840 Az eredmeny idaig huen tukrozi a magyarok mentalitasat, hozzaalasat.... -
Egyértelműen: Igen, járjon. Integráció... -
Cat 02 #17838 Rég nincs sehol egyenlőség :P -
Megvalósíthatatlan, hogy járjon? -
Egyéb: megvalósíthatatlan.... -
5* -
ne járjon. szvsz minden ember egyenlő, egyedül a gondolatai és szokásai különböztetik meg a többiektől. ha valaki etnikai kisebbségből jött, de okos, jusson csak be a kívánt iskolába. viszont ha etnikai többségből jött (ha Mo. a példa akkor mi fehérek), de hülye akkor meg ne kerüljön be. -
Cat 02 #17833 Egyébként amerikában jár, és ez komoly xD
Munkahelyről inkább a fehéret rúgják ki, mert a néger mehet perelni negatív diszkriminációra fogva a dolgot :) -
es ,ha valaki nem hamisitja a ruhakat ,hanem rendelesre varja es nem nike,meg adidas kerul ra? tudod te milyen 24 orat melozni ,hogy masnapra levarjal 1000db nadragot aminek darabjaert kapsz 120ft-ot aztan a magyar megrendelo eladja neked az asia centerbe 1200-ert :)
mi is bereltunk boltot ott is es a sarkany centerbe is megse loptuk ossze.. kicsit el vagy tevedve es meg kurvara biztos is vagy a velemenyedbe.. -
-
Cat 02 #17830 Oktatásban. Mert most ha ott nem kap, akkor álláshoz el se tud jutni. -
Ne járjon!Mégis milyen alapon érdemlik ki?Sőt,van akiket erősen negatív diszkriminációval illetnék pár generáción keresztül,hogy megtanulják,hogy él egy normális ember itt. -
Szerintem egy diplomata, vagy a családja nem jó példa mert egy diplomatát miért is kellene pozitív diszkriminációval segíteni.
Igazság van abban, hogy néha sértenek jövedéki törvényt meg a szabadalmilag védett neveket és logókat használják de most őszintén, a kocsmákban meg presszókban kitől veszed a zárjegy nélküli élvezeti cikkeket?
Ők ide jöttek egy távoli országból és hamar a talpukra álltak pedig senki se hívta őket. Nem kértek segítséget és most se látni őket a posta előtt azon a napon amikor a segélyek érkeznek. -
hallod ilyen gyereket én is ismerek :D csak annak az apja valami arab és ez a gyerek mercivel száguldozik :D