127612
-
Nálunk angolt bontották szét még hetedik elején,kezdő csoportba kerültem,mert nyáron mindent elfelejtettem,erre kaptunk egy emberileg nagyon jó fej,ellenben tanárnak kevésbé jó fickót,4 év alatt amit tanultam,azt nagyrészt a netről,most érettségiznék,akkor 3-as lenne meg meg írásbelin.Ellenben így a matek is kettévált,már de az csak tavalytól,most 5-en vagy 6-an vagyunk,és a tanár kettőnknek már van,hogy külön feladatokat is ad,és értünk mindent,matekból idén még csak ötösöm van. -
felhoZta, ért = írt
bocs
-
nálunk is ugyanez volt az utolsó évben, mondjuk én a topa csoportba kerültem, de számomra jobb tanárt kaptam. lehet voltak baromkodások az órán, lehet szétszórt volt kicsit a csoport, de pl 3-an megbuktunk a másik tanárnál évvégén. az új tanárnál meg mindannyian javultunk, az egyik gyerek felhota magát stabil 3-as szintre, a másik meg állandóan 4-es 5-ös dolgozatokat ért. én túlzottan sokat nem javultam, felhoztam magam egy olyan szintre hogy leérettségizzek elsőre (írásbeli, ne kelljen szóbelizni) matekból, ami nekem teljesen megfelel. nincsenek továbbtanulási szándékaim, egyelőre -
ba32107 #17905 Azért ez a szétválasztás hasznos. Legalábbis a "jóknak". Nekem középiskolában szétválasztották a matekot haladóra, és középszintre, és hálát adok ezért az égnek, mert így magunk közt nagyon jól tudtunk haladni, és a tanárom frankón felkészített az első egyetemi évre. Ha együtt lett volna az osztály, feleennyit sem tanultam volna. -
osztálytársam bejelenti feláll, csendet parancsol és akkor lesz nemulass :D -
Keress rá, mert csalnak az emlékeid, még azelőtt el lett utasítva, hogy bárki tudott volna rá szavazni. Amúgy tényleg úgy gondolod, hogy ez a egy magas értelmi színvonalú kérdés? Tényleg úgy gondolod, hogy erről lehet társalogni, és az emberek kíváncsiak az eredményre? Függetlenül attól, hogy most poénból tetted be, vagy sem. -
sztem mindenki tudja h most miért nem írom le a véleményemet :) -
Szoktál e pukizni közösségben?!
igen, büszkén vállalom
igen, de elsunnyogom
nem
például ezt megszavazták harmincvalahányan, de mégse került be :D -
Hymtozis #17900 Ebben igazad van, ezért sem valósult meg (sztem).
De azért van a másik vége is, h pl vannak akiknek csak azért kell különtanárhoz járniuk (és ezért fizetniük), mert az osztály egy része nem képes felfogni/megérteni azt, amit tanítanak, pedig nem egy "nagyelméjűeknek" kialakított iskolába járok... -
egy időben az erdélyieket is pozitivan diszkriminálták -
no igen, pl. ez az
tegyenek be téged a rossz tanulók közé, és rosszul fox tanulni
azt sugalmazzák, hogy te hülye vagy, nem vagy képes akkora teljesítményre, mint a jók, de nem is várjuk el ezt tőled
ugyanez van a mozgássérültekkel is, lásd monjuk Pető intézet
ha valakitől nem várnak el teljesítményt, nem is teljesít -
gratulálok ehhez a mondatodhoz
nem a képességei alacsonyabbak, hanem a pénze kevesebb -
sok ember van ilyen, keress új baráti kört -
ricsimaster #17895 Más bőrszínű emberek is emberek(mint én), szóval kapják be, ha többet akarnak :D -
Hymtozis #17894 Nekünk egyszer egy hétre szétszedték az osztályt jó, és rossz tanulókra.
Mi osztályunkból 4 átment, a másik osztályból meg 3 átjött hozzánk... Ez ment egy hétig, minden jól ment, csak aztán még se lett.
Bár engem nem zavart, mert alapból jó ötlet volt, h a Ők :D is tudtak vna egy szinten tanulni és nem maradtak vna le egymástól osztályon belül, plusz mi is tudtunk vna úgy haladni, h ne legyen aki ne értse, ill. lemaradjon.
(Am 2.-ra szavaztam) -
Van egy egyre növekvő csoportja a társadalomnak, amelyiknek lényegében nincs értelmisége. Például ez egy indok lehet. -
kocsisgabor9999 #17890 Nem csak a TV-ről beszéltem hanem a kapitalizmusról de mind1 Én is abbahagyom. -
Cat 02 #17889 Te meg szöveget érteni.
[abbafejezi] -
Fbn Lx #17888 a pozitív diszkrimináció végső soron rasszizmus, mert feltételezi, hogy az adott illető gyengébb képességű fajba tartozik. -
kocsisgabor9999 #17887 Inkább Te tanulj meg fogalmazni. Mert érteni nem amit ír ön -
Eltértünk a témától, ezt a vitát fejezzétek be, mert nagyon színvonaltalan. Törölni fogok.... -
Cat 02 #17885 Tehát ha valaki nem utálja a TV-t 24 órában azt nézni ? Gondolkozz már. -
kocsisgabor9999 #17884 

Na jó ebben igazat adok
-
Okos vagy nagyon, mindenbizonnyal fogok fehér cápát látni a Balatonban, esetleg Kengurut a Hortobágyon. Ott van amúgy a Nat Geo, Discovery, VH1, Euro Sport, miegymás. -
kocsisgabor9999 #17882 Miért vagyok hülye? Csak azért mert értelmes emberek között szeretnék már élni, akik nem a TV-t buzulják 24 órában? Olyan emberek között akiket nem a pénz és a magántulajdon mozgat, ahol nem a külsőség a minden. Ha én vagyok a hülye akkor te nem tudom mi vagy:S -
ne beszélj már faszságokat
-
Cat 02 #17880 Há tényleg, du kiruccanok Afrikába, elvégre úgyis annyi pénzem mivel nincs tv-m -.-' -
Cat 02 #17879 Discovery, Comedy Central, M1. -
kocsisgabor9999 #17878 animal planet? nehogy kimenj az erdőbe vagy a szabadba állatokat nézni, inkább maradj a TV előtt. Igazad van van egy-kettő "értelmes"-nek mondható adó -
Cat 02 #17877 Hja, de legalább te nem sg-znél :) -
kocsisgabor9999 #17876 Mondj egyet. -
Csak azért mert te mindíg a magyar adókat találod meg az nem jelenti azt hogy ne léteznének normális adók normális műsorokkal. -
kocsisgabor9999 #17874 Nah.. ezt pont te mondod..:) ha úgy lenne a Földön nem 6 milliárd ember élne hanem 60 millió ember maradna életben! -
szieszáj #17873 nem arra gondoltam konkrétan , bár az sem tudom, hogy kapcsolódik -
Cat 02 #17872 "Aki hülye haljon meg" -
kocsisgabor9999 #17871 18 év alatt szűk látókőrről beszélni. Hmmm.... lehet többmindent megéltem már mint Te. -
kocsisgabor9999 #17870 Milyen hülyeségről beszélsz? A népbutításról? O_o -
szieszáj #17869 Mindig jó kedvvel olvasom a hsz-eket amit írsz, annyira próbálsz okosnak látszani/mindenbe belefúzni a saját hülyeségeidet csak sajnos nem nagyon akar összejönni...
-
menj el egyszer egy templomba -
Cat 02 #17867 Gondolom sokan mondták már h szűk látókörű vagy :)