127612
  • Rundstedt17
    egyetértek
  • Ability
    Nem értem mi a problémád. A többségnek nincs gondja a bekerülő kérdésekkel. Mi a baj a munkánkkal? Vannak szempontjaink, amik szerint kiértékeljük a kérdéseket, és azok alapján döntjük el, hogy megállja-e a helyét. Sokat számít a szavazat is, szinte csak felpontozott kérdések kerültek be eddig is, és én speciel ha teszek be új kérdést, akkor mindig pont szerint rendezem őket, és az elejéből nézegetek. Elutasítani meg szélsőséges esetekben szoktunk, meg tudjuk ítélni, hogy mi az, amire nem lenne igény, vagy mi az, ami a színvonalat lentebb húzná. Elsősorban komoly témákat akarunk itt megvitatni. De neked hiába mondom, mert Te a tegnapi kérdést is leszaroztad, pedig igen komoly téma, lehet is róla beszélni, és beszéltek is róla.
  • Rundstedt17
    már megint tévedés.Nem kizárólagos nyelv volt akkor a német...a magyar kultúrát nem nyomták el...szabad megemlékezés volt Rákocziról is csak példának...és kormány is volt....
  • Hegi90
    Nemtudom eldönteni --> sztem ha valami közös állam lett volna, akkor az jobb lett volna, egy alkotmányos monarchiával, egyenlő miniszterekkel mindkét oldalról. viszont akkor lehet hogy németet beszélnénk, és eltűnne a magyar kultúra... hát nemtom :D

de semmiképpen sem lenne jó, ha habsburgék uralkodnának csak úgy, mindenféle kormány nélkül...
  • Rundstedt17
    köszönöm
  • Rundstedt17
    csak jobb
  • Rundstedt17
    khm a környező országok körében is volt...mégis mi magyarok khm....khm...
  • qtab986
    Egy értelmes, racionális hozzászólás.
  • OrioN the S
    Nem tudom eldönteni.

Szerintetek ennel ami most van csak jobb lehetett volna? Ezen filozok..
  • Zoli007
    Azért megnézném, hol tartanának ma az Osztrákok, ha náluk is lett volna szoci! (kb. volt NDK)
  • poppe
    nehéz kérdés... tuti nem pestre költöztem volna, hanem karinthiába :D
  • milk41
    Teljesen mindegy.

• Rundstedt17
    tévedés a magyar nyelv használat teljesen engedélyezett volt.....
  • bens
    szvsz jobb lenne az élet és magasabb az életszínvonal ha magyarország beolvad ausztriába. ők ma sokkal jobban élnek mint mi. igaz most németül írkálnánk. különben is a magyar nép mint olyan istván óta nem létezik, csak valami kavarc amit magyarnak hívnak. így meg már teljesen mindegy lett volna h marad-e a monarchia vagy sem.
  • Rundstedt17
    khm a magyarok nem voltak elnyomva akkor...
  • Rundstedt17
    Egyértelmű a válaszom hogy jobb lenne ha még mindig Osztrák-Magyar Monarchia lenne.Gondoljatok bele egyáltalán abba hogy miféle katasztrófa lett volna Magyarország számára ha a 48-49-es harcok magyar győzelemmel zárulnak?Gazdasági katasztrófa,szegénység,nyomor...Monarchia allatt épült meg úgymond Budapest.Kossuth alatt lett volna ilyenre pénz?Elképeszteőn jól jártunk a Monarchiával,az osztrákok 70%-kal járultak hozzá a gazdasági költségvetéshez,míg a magyarok 30%-ékkal no komment...Meg miféle nem függetlenségről beszélnek itt egyesek?Osztrákok és magyarok egyenrangúak voltak a Monarchiában,közösen vitatták meg a 3 főügyet ennyi..miféle osztrák elnyomásról volt szó kérem?Az egyetlen hogy a hadügyben jelentősebben esett latba az osztrákok érdekei hiszen Habsburg király volt.Tehát egyértelmű aranykora volt a magyar történelembe az Osztrák-Magyar monarchia kora,talán történelmünk egyetlen igazán jó időszaka...A teljes szabad döntéssel most itt tartunk ahol ma!
  • Cat 02 #17932
    Hát, azért Osztrákok biztos adtak volna, nem úgy mint más északi és keleti szomszédok :)
  • Benny04
    nemtudomeldönteni
  • tigeroo
    nemtudom ... ellehettünk volna szépen egyedül is, de elkúrtuk (nem kicsit, nagyon)

szerintem megvan az előnye és a hátránya is ennek.
    és az is más kérdés hogy mennyi autonómiánk lenne most...
  • Pepsi Twist
    Nem tudom eldönteni.

mi erről semmit nem tudunk... erről az tudna mesélni aki átélte... sőt amit a történelem könyvek mondanak baromság... illetve én sem tudom hogy baromság de mindeggyik mást mond... anno fateroméknak még 56-os bűn volt... ma meg mivan az 56al kapcsolatba?
  • FZoleee
    de sokan nem tudják eldönteni :D
  • Cat 02 #17927
    Gazdaságilag jobb lett volna ha 1ütt maradunk, de hát ha már ennyit harcoltunk a szabadságért, akkor :)
  • FZoleee
    Jó, hogy van független Magyarország.
  • Kicsikiraly
    förszt! :D amúgy igen, jó hogy van független. bár lehet hogy néhány szempontból jobb lenne, de az viszont túl sok negatívummal járna.
  • Kicsikiraly
    haj és arcszőrzet mehetne két külön kategóriába :D aki borotválja az arcát nem biztos hogy szkinhed is :D
  • Rundstedt17
    Habár jobb az elmúlt idők sok kérdésénél de
  • ChuckyHUN
    Mi lenne, ha lenne egy intimebb kérdés?
    -Hol szőrteleníted/Borotválod magad

-haj/arcszőrzet
    -mellkas
    -hónalj
    -nemiszerv
    -láb

hmm?
  • Mersant
    azert jo lenne ha nem 1 ember dontene el hogy mi keruljon be, hanem az alapjan lennenek kiirva a szavazasok hogy pl. 1 het alatt +ban vagy -ban all ;) eleg onkenyesen mukodik a dolog...az ilyen baromsagok hogy pl. "leloned e tapsihapsit" ugyis lelennenek szavazva. ha megsem, akkor meg igeny van ra, nem kell torolni, ennyi.
  • kas123
    (ez még a régi szavazásbeküldő rendszernél lett megszavazva)
    Amúgy ezzel a kérdéssel nem pont arra lettem volna kíváncsi h ki hogy fingik, hanem hogy mennyi kulturált és intelligens ember van ebben a topicban.

Aki ugyanúgy mer fingani a legnagyobb tömegben, mint egyedül, az egy picit "paraszt". Nem törődik a társaival, nem pedáns magára nézve->ebből jöhet az hogy a szobájában is hemzseg a szemét (ha a seggéből kiáramló bűz nem zavarja, akkor a szennyes se fogja, se a kajamaradék).
  • kocsisgabor9999
    Szeretlek!
  • Pepsi Twist
  • kocsisgabor9999
  • Rundstedt17
  • Pepsi Twist
    kínaiak jó elektronikát csinálnak
  • cargame
    Hat latom felreertetted az irasom, mert aki pl. erdelyi magyar vagy nem muszaj erdelyi legyen csak ne eljen Mo. de megis magyar az anyanyelve. Es megis a kis kinait reszesitik elonyben mint hogy, az elvalasztott honfitarsat. Roviden ennyi.
  • Fbn Lx
    gratulálok ehhez a mondatodhoz.
    ha a képességei nem alacsonyabbak, csak szegényebbek, akkor mi a fenének pozitívan diszkriminálni?
    gondolkodj már... egy állást nem azért kapok meg, mert gazdag vagyok.
    iskolában nem azért kapok ötöst mert gazdag vagyok, hanem azért mert tanulok. Tanulni és állásinterjúra menni kevés pénzzel is lehet.
    mi köze a vagyonnak és a diszkriminációnak egymáshoz?
    főleg, hogy mivel etnikai, ezért hovatartozás szempontjából vizsgáljuk a kérdést.

Minden embert egyformán kell kezelni, és egyforma esélyt adni nekik. Természetes, hogyha valakit előnyökkel ruháznak fel, azokkal elszalad a ló.
    lásd: cigányok és a kimagyarázásaik.
  • ba32107
    De akkor te miről beszéltél?
  • Rockynhooo
    Ne járjon.

• miilann04
    nem
  • Mike at home
    ezt hívják fakultációnak