127612
  • Pepsi Twist
    volt olyan is nálunk hogy a tanár kirepült az ablakon :D megbotlott és kiesett XD

mert ilyen előadós volt a terem ilyen lépcsős és a vége fele olyan térdmagasságba volt az ablak :D nyitva volt megbotlott és paff repült ki :D
  • Doomista
    Nagyon régen az ált. iskolás infotanáromnál többször többet tudtam,és ez kinos volt,elvégre neki kéne tanitania ujat,de nem tanultam szart sem ott :D De legalább elismerte :D
  • ba32107
    Szerintem az
    Én csak olyan tanárt tudok tisztelni, aki nem mutatja a gyengeségeit (hülyén hangzik de így van)
  • Pepsi Twist
    Igen, láttam ahogy …

hogy az órán piált :D aki szegeden a GD-be járt/jár az tudja kiről beszélek :D
  • VRSDM
    ilyen piaszagú tanár mindenhol akad, sztem az nem kínos.
  • ba32107
    Volt egy-két érdekes tanárom.....a kémia szertárban a tanárok állítólag pálinkát főztek. Egy másik angoltanár reggelente a kocsmából jött suliba, és állítólag mindig erős pálinkaszaga volt (engem nem tanított). Megint egy másik tanár folyamat a wc-ben dohányzott, egyszer láttam, hogy a folyosón sétált a cigivel. Az igazgató pedig feltűnően gyakran járt klotyóra, gyanítom, hogy szarni :D

Mindezek a város egyik jónevű iskolájában.....szép....
  • Cat 02 #18143
    Inni már láttam, de az nem gázos, meg velünk volt :D
  • Rundstedt17
    nem,azaz igen de annyira kínosat nem
  • VRSDM
    láttam érdekes dolgokat, de nem kínos.
  • Kicsikiraly
    Nem :( mázlisták :D
  • FZoleee
    Nem, az én tanáraim mind decens, vagy mázlis.
  • fery02
    Igen, mindig. Az egyik pl az iskola kockája, óra után szinte rohan fel a tanáriba megnézni a travian-ját.
  • z99999
    nincs véleményem és ami azt illeti rohattul nem érdekel, ami irakban van az maradjon is ott, semmi közünk hozzá
  • Fbn Lx
    Az emberiség sajnos k*rvára a realitások talaján mozog.
    mégsem jó mindenkinek.
    Lehet szerinted az lenne a jó, ha mindenki begyöpösödött, földhözragadt realista lenne. De engem egy ilyen világ nem vonz.
    Igen, valóban utópia, ahogyan az összes államforma lefektetett tézisei utópiák - soha nem fogja mindenki ugyanazt akarni. Ezért élünk jelenleg is egy elb@szott demokráciában.
    Szóval próbálkozni azért lehet. Minél több ember gondolkodik szabadon, annál jobb.
  • Kicsikiraly
    "nem, csak számonkérted az államon"

senki nem kért számon semmit az álladon, STFU
  • Molnibalage
    Írtam egy szót is a drogról? Egyszerűen az a naivitás ami egy hat éves gyereket jellemez, vagy amire rájöttek már a felvilágosodás korában is, hogy nem igaz és utópia az minek forszírozátk a '70-es években? Röhögjek? Mász nem nagyon tudok... Talán, ha az emeriság a realitások talaján mozogna jobb lenne mindenkinek.
  • NEOreg3
    nem érdekel
  • kulabácsi
    nekünk gecire nem
  • DJ Skyline
    Pepsi a minden háborús veterán szerez majd belépőt ne izgulj :D
  • qtab986
    nem, csak számonkérted az államon, hogy miért nem inkább K+F-re költ, holott költenek ők, csak nem közvetlenül
    Mert ez a jó módja. Közvetve. Ha nagyobbak a hadi kiadások az majd meghozza gyümölcsét mondjuk az energia szektorban.
  • bardocz
    Márahol...
  • Pepsi Twist
    egész hétvégén ingyenes te tökkelütött :D
  • RoR zsozso
    A parkolás vasárnap ingyenes,ugye?
  • birdo #18126
    Nyiltnapot nem tartanak ?
  • Rockynhooo
  • Fbn Lx
    kösz az infót, kipróbálom :3
  • Goruck
    kedden és csütörtökön 16:30-18-ig
  • Fbn Lx
    hülye kérdés. egy háború mikor éri meg?
  • Rockynhooo
    Nem tudom eldönteni, nincs véleményem.
  • Mike at home
    ez egy sima kérdés, semmi flém, vagy indulat nem volt bennem, csak kiváncsiság
  • BaliBoy
    Hát ha szerinted #18051 hozzászólásod stílusa nem az akkor nincs miről beszélnünk.
  • Mike at home
    hol keltettem itt flame-t? mikor bántottalak, és hol? fogalmam nincs mi bajod van velem, nekem a nicked sem mond semmit
  • BaliBoy
    Te pedig flémkeltéssel. Én is had gratuláljak
  • Mike at home
    "Lelőni meg kivégezni, meg kihallgatni, de inkább csak lelőni
    Shuuuultz!"

:)))
  • BaliBoy
    Jól teszed. Mert mondom, nem a részleteken van a lényeg. Pl. igazából az sem érdekes, hogy valójában létezett-e Charlie Wilson vagy sem, hanem, hogy Amerika hogyan állt egy olyan konfliktushoz aminek közvetlen vagy közvetett következményeként a SZU tönkrement. Vagyis inkább az utolsó lökést megadta. Szóval amikor arról van szó, hogy amcsi elmegy valahova jót cselekedni látszólag, az valójában nem biztos (és inkább biztos, hogy nem), hogy önzetlen érdekből teszi.
    És a CWH folytatása tulajdonképpen a Lord of war. (Megjegyzem ennek a filmnek jobb lett volna ha szó szerint fordítják a címét. A fegyvernepper szó csengése más töltetű érzést kelt az emberben.)
  • Mike at home
    ügyesen tudsz személyeskedéssel inditani, hadd gratuláljak
  • Mike at home
    nem, csak számonkérted az államon, hogy miért nem inkább K+F-re költ, holott költenek ők, csak nem közvetlenül

szerinted ha te olcsó lakáshitelt kapsz, állami támogatással, az állam kit támogat?
  • qtab986
    Azt hiszem megnézem őket.
  • Pluskast
    Azért ez így nem igaz. Romániával 1940 augusztusában majdnem kitört a háború. Csak azért nem történt meg mert Hitler vissza adta Észak - Erdélyt. A szolvákokkal fegyveres konfliktusba bocsátkoztunk és kárpátaljára minden előzetes bejelentés nélkül vonultunk be. Jugoszlávia inváziójában meg ugye elég keményen részt vettünk. Azért ne feledd el, hogy ezek a szövtségesek csak a németek miatt voltak velünk. Pl Romániának egyértelmű tervei voltak, hogy a háború végeztével megtámad minket és vissza szerzi Észak - Erdélyt.
    Amúgy meg a háború után az oroszok seggét nyaltuk és egy esetleges 3. világháborúban gondolkodás nélkül mentünk volna velük. Azért olyan könnyű utólag okosnak lenni. Kiváncsi lennék ha mondjuk te ültél volna akkor a kormányzói székben mit csináltál volna....
  • BaliBoy
    Érzésem szerint a te esetedben semmi....