127612
  • Pepsi Twist
    nálunk ilyen cuccok nem voltak :D

emlékszem általánosba a földrajz tanárnak trombózisa lett a lábába és összeset először mindenki röhögött aztán elkezdett üvöltözni hogy "ne röhögjetek balfaszok segítsetek már" az ránk nézve volt kínos ^^

aztán volt olyan hogy tanár jött a lépcsőn le és pofára esett XD
    másik tanár órán tanít rendesen és megáll 1 pillanatra azt mondja: ti figyeljetek elmegyek a WC-re az nagy baj? NEEEM áá nem és vissza sem jött aztán a tanárra találkoztunk a szünetbe és kérdeztük hogy hova lett nem válaszolt és tisztára láccot rajta hogy rosszul van :D
  • Mike at home
    ciki a mervedés? na ilyet sem hallottam még soha
  • Hegi90
    hova is jársz? Hermann? :D
  • Hegi90
    szarszag. szó szerint :D
  • Hegi90
    ugyanez az ember matekot tanított... nos egyszer volt olyan, hogy hirtelen kurva szar szagot lehetett érezni. Ott röhögtünk, hogy vajon melyik idióta fingta el magát. Nos a tanár 2 percen belül "mindjárt jövök" felkiáltással kirohant a budira, majd olyan 5 perc után visszajött.

Ezalatt az 5 perc alatt úgy röhögött mindenki, hogy fröcsögött a nyál :DD. Ja és azt még hozzá kell tenni, hogy miután a tanár kiszaladt, az előtte ülő csaj elkezdett fújkálni a parfümjéből, és mikor visszajött a budiból, kérdezte vigyorogva, vörösen: mi ez a jó illat gréti? - hát tanárúr, egy kicsit büdös volt. - igeeeeN??
    :D_SA:DSA_DSADAS-
  • kocsisgabor9999
    Jaaaaa, akkor atom ribanc. :D
  • kocsisgabor9999
    mind1...
  • Fbn Lx
    félreértelmezted.
    a csaj leszopott egy srácot, a srác képet csinált róla, és elküldte a csaj barátjának.
  • extramagascsaj
    hát igen...szegénynek nagyon kínos lehetett...
  • extramagascsaj
    mondta vki,h a diákok tökéletesek?
  • kocsisgabor9999
    Ha járt a csajjal és úgy nyalogatta, az mióta ribancság?
  • Fbn Lx
    szegény :(
    nem is tudom hogy érezném magam, ha nekem is merevedésem lenne... ááááh. fú de ciki!!
  • extramagascsaj
    bajszos, selypes, elpirul,ha ránéz egy nő...
    büdös...és 70-es 80-as évekbeli cuccokat hord
  • tigeroo
    nálunk is vannak ilyen perverz tanárok, kocsányon lóg a szemük..
    bár a mi csajainkat sem kell félteni, kitesznek magukért (vagy inkább kiteszik...):DD
  • kocsisgabor9999
    Még az a szerencse, hogy a diákok tökéletesek!
  • Hegi90
    énis azért hallottam, mert anyám az OTP-ben dolgozott. ^^
  • Fbn Lx
    arra nem emlékszek igazán, hogy tanár kínos dologgal lebukott volna, de gimiben volt olyan, hogy ilyen bentalvósbulin rányitott a tanár a csajra és az "új" barátjára, amint a lány éppen... hogymondjam. szájjal fitymaszűkületet gyógyított.
    suliközösségben meg terjengett kép egy csajról, amin épp egy elélvezett f*szt nyalogat. egy srác csinálta magukról, aztán elküldte a csaj akkori barátjának bizonyítékul, hogy mekkora ribanc.
    jódolgok :]
  • kocsisgabor9999
    "viccesen kinéző ultraszánalmas" miért?
  • extramagascsaj
    Igen...látta mindenki az osztályban,h az enyhén szólva is viccesen kinéző ultraszánalmas biosztanárunknak merevedése volt. (azért ez elég kínos...sajnáltam is érte)
  • Fbn Lx
    : ASDDASd-
    erről én nem hallottam
  • Ability
    Az én egyik tanárom anno úgy berúgott, hogy deréktól lefele lebénult, és felfüggesztették fél évre... de rémlenek még ilyen részletek, hogy állítólag árokban fetrendve találtak rá pár akalommal, de azt nem tudom igaz-e.
  • Scottt
    Az én tanáraim alapból gázak, de sajnos még nem sikerült őket rajtakapni semmin turpisságon.
  • Mike at home
    no ez télleg kínos
  • Mike at home
    ha a tanár iszik, az mitől kínos? ha mondjuk a szetárban dugnak a kolleginával és rájuk nyitsz, az kínos
  • Hegi90
    a férje meg sporttáskával lopta a csempét :D (honnan is? az OTP-től?)
  • Mike at home
    olyan válasz miért nincs, hogy: nem?
  • PrasCo
    Egyik előadóm a ZH-íratás során kedélyesen sörözgetett. De rá nézve nem kínos, hozzátartozik az image-éhez. =)
  • bardocz
    Nálunk csak énektanár kocsmából járt iskolába,és onnan vissza a kocsmába...
  • DJ Skyline
    nálunk külön óra ment el ezzel kémián :D tanár épp nyugdíjba készült, de elmesélte a pálesz főzés titkait hogy ő hogy szokta :D
  • F1re
    "kémia szertárban a tanárok állítólag pálinkát főztek." ezt szinte minden iskolaba mondjak poenbol :D
  • Mirk
    én is szoktam szarni, azt hittem ilyet mnidenki csinál
  • qtab986
    Történelem órán ugyanarról az eseményről beszélt és többször különböző évszámokat mondott.
  • DJ Skyline
    egyik tanárom olyan részegre itta magát hogy haza kellett kísérni, fingott meg minden. mondjuk kb ki nem volt akkor beitókázva...valaki mértékkel, valaki meg
  • CopyKing92
    1 tanárommiatt eltévedtünk ne megyszer.. osztálykiránduláson :D
  • gergobaby
    Jaja, régi suliban volt 1-2 ilyen eset
  • szieszáj
  • F1re
    tanárnökkel ittam :D
  • sweech
    ált. iskolai osztályfőnököm a szemetesekből gyűjtögette az ételt a kutyájának. kár, hogy szegény kutyához már nem jutott el =(
  • NEOreg3
    nem emlékszem
  • Rundstedt17
    igen,az olyan hogy mint a relatíve fiatal tanárok hajtanak a 16-18 éves jó sulis csajokra