127612
-
de legaláb ingyé' :D -
Azért általában a fegyvertartási engedélyhez át kell esni néhány orvosi és pszichológiai teszten, és aki nem felel meg, annak nem adnak.
Aki meg protekcióval rendelkezik, annak meg úgy is lesz fegyvere, teljesen mindegy milyen idióta. (csak a többiek nem tudják az ilyen hülyéktől megvédeni magukat, mert nekik nincs fegyverük)
Az meg, hogy ha alanyi jogon járna, akkor ezzel menne mindenki rabolni, egy vicc.
A legálisan tartott, bejegyzett lőfegyverekkel nem követnek el rablásokat furcsamód, mert lekövethető, hogy kié a fegyver.
Ez pont olyan abszurd, mint aki a saját kocsiját használja menekülő eszközként bankrabláshoz...
A fegyverviselést, hogy boldog boldogtalan azzal flangáljon az utcán, azt nem támogatom, de a fegyvertartását, hogy az otthonom, a magántulajdonom megvédhessem akár fegyverrel, azt azért elfogadnám.
Vagy legalább annyit módosítanának, hogy a magántulajdon védelme azért legyen már meg (az már mindegy lenne nekem, hogy Ak 47-tel, vagy egy féltéglával) -
pepsi osztogatja a lövöldözésről szóló tanácsait
-
Jöttem hallgatni a nagyotmondókat. Nem csalódtam.
-
Mirk #18306 iken -
Fbn Lx #18305 BUMM HEDSÁT -
hát nem erről van szó... nem lábon kell lőni... teljesen más a technika... már párszor sztem leírtam... -
-
"ismerned kéne a trükkjeit hogy kell lőni"
Ha meg lábon lövöm akkor azért ültetnek le,szal mind1 h. megölöm vagy csak pillanatnyilag mozgásképtelenné teszem,akkor meg már inkább megölöm :D -
látom te is tudod kik azok a hippik :p -
ismerned kéne a trükkjeit hogy kell lőni de mivel nem tudod ezért ezt mondod... és ami volt a hírekbe hogy 1 tag a cigányokat lelőtte az 1 balfasz volt -
hippi?
-
Ne járjon alanyi jogon, továbbra is a hatóság mérlegeljen.
Magyarországon különben se használhatnánk másra mint ész nélküli lődözésre,önvédelemre nem jó,mert ha rád támad a cigánygyerek egy aluljáróba,és lelövöd akkor ülsz 15évet "fegyverrel való visszaélés", vagy "szándékos emberölés" címen. -
neeeee, így is elég módon tudják egymást gyilkolni az emberek. o.O -
nem lelövöm... hanem éppen ráfogod a stukit aztán már lehet jáccadozni :D -
Akkor ha lelövöd,a rabló büntetését is te ülöd le
Tényleg tök jó
-
Az a baj,hogy politika lenne belőle,de mindegy,a liberálisok,ők náciznak a leginkább,aztán van jogsijuk,diplomájuk,stb. -
te hülye vagy? :D a világon a legjobb dolog stukkerral járkálni xD ha látsz valami bolti rablást akkor............. -
Például ki? -
Senkinek se járjon.
-
senkinek se járjon -
Kap...Ne csak rájuk gondolj. -
Cat 02 #18288 Sztem másmilyen fegyverre gondolt
Ám lehet csak csúzlija van, ő is attól sebesült meg xD
-
Aki nácizik, kommuistázik, rasszistázik meg lázong az megkapja azt amit akar? Adnak neki jogosítványt autóra vagy motorra? Kap szamunkás bizonyítványt vagy diplomát? -
hát valami hasonló :D -
Ilyen fegyvered van?
-
én az utcán magamnál hordom a fegyverem, mindig! -
Nekik miért járna alanyi jogon?
Mert ha nem járna,akkor itt nácizna,kommunistázna,rasszistázna mindenki.Meg menne a lázongás,hogy ha a pistinek jár,nekem miért nem. -
Csak a sok degenrelált félember rablásokhoz használná.
Nekik miért járna alanyi jogon?
szerintem ők nem a hétköznapokban használják
Hétköznap is a lakásukban/házukban van.
nem a hétköznapokban használják,és járkálnak vele az utcán.
Mert ha akarnák nem tudnák megtenni? De úgy tűnik nem akarják.
nem a hétköznapokban használják,és járkálnak vele az utcán.Míg itt erről van szó.
Nem látom honnan jön az, hogy az utcán kellene járkálni fegyverrel. Van jogosítványom akkor nem mehetek vonattal? Akkor autóval kéne mennem?
A SIG SG-550-el lehetne igazán vérengzést csinálni. Nagyobb lőtávolság, nagyobb átütőerő; nagyobb tár összehasonlítva akármelyik pisztollyal vagy revolverrel.
-
jöhetsz ostrom géppel is XD én akkor hozom az RPG-t XD
-
Rohanj le egy naaaaagy karddal,amiben van 50%chance of critical strike,én meg jól lelőlek:P -
Nem tudom,de ők biztos tudnak valamit;)
Csakhogy akiket írsz,szerintem ők nem a hétköznapokban használják,és járkálnak vele az utcán.Míg itt erről van szó. -
amúgy meg: nem mindegy hogy milyen fegyverről beszélünk. kést ma is tarthat mindenki magánál, az is fegyvernek számít. szerintem amúgy a lőfegyvereknek semmi értelmük :D (sry, fantasy MMO kocka vagyok :D) -
A svájciak mire használják a SIG SG-550-t? -
senkinek se járjon. csináljon mindenki magának
-
Ez a válasz így nem jó. Van amikor olyan sérülést kell okozni valakinek, hogy cselekvőképtelen legyen. -
Csak a sok degenrelált félember rablásokhoz használná.Nem valami nemes cél érdekében,például hogy kiírtsák magukat. -
Mer van amikor az a megoldás. -
Igen, alanyi jogon járjon. -
Jah