127612
-
Úgy tűnik, hogy nem a legnagyobb elmék írnak ide az SG-re, pont az ilyen érvekből ítélve :) -
Jók ezek az érvek :D "nem kell mert nem nézem" Ilyen elveken gondolkozva a fél világot kikukázhatnánk, "nem kell, mert nem eszem ilyet,- nem használom" stb x+1 dolog. -
Szükség van egy közszolgálati tévéadóra!
Az más kérdés, hogy lehet, hogy át kéne gondolni és egy költséghatékonyabb megoldást kéne keresni.
A lényeg, hogy szükséges egy objektív közszolgálati csatornára.
(mondjuk én se szoktam nézni). -
Nincs szükség az MTV-re.
Az a legjobb hogy 1évben kb nézem 5percet
-
Ha a Filmmúzeumot nézed az nem érdekel. -
szükség van.... a kereskedelmi adók többségére viszont nem nagyon -
Igen, viszont a Retekklubra nincs 
-
ultimate érv: nincs rá szükség, mert én nem nézem -
extramagascsaj #18342 neked nem muszáj nézni,de miért fáj ha én mégis nézem? -
És most úgy érzed halmozottan hátrányos helyzetű vagy? 
El se tudod képzelni mennyi klassz BKV-s oktatófilmről maradsz le. -
Egyelőre még mindíg több értelem szorult az MTV adásaiba mint a TV2, RTL Klub féle szüleményekbe.
Én meg centivel lemértem és nem szorult bele több értelem.
Jó, lehet mondani azt is hogy ne nézzen akkor TV-t
Nézze a Dunát.
na de mond meg ezt egy makacs öregnek, aki az MTV-n nőtt fel, abból informálódott, stb.
Nem mondom meg. Ennek nincs értelme. Ne változzon semmi mert valaki azt szokta meg? -
extramagascsaj #18339 nekem olyanom nincs :I -
Ott a Filmmúzeum. -
Szükség van az MTV-re.
a legjobban ott értenek a sporthoz , szeretem ha ők közvetítenek vmit de sokszor ez a csicska rtl klub megveszi a jogokat és nyomják a dolgokat világi petivel meg kokoval az élen :| -
extramagascsaj #18336 Pl. MTV ad le régi magyar filmeket...én azokat szeretem :) -
Egyelőre még mindíg több értelem szorult az MTV adásaiba mint a TV2, RTL Klub féle szüleményekbe. Így is eléggé túlteng a kretén műsorok száma, ha most eltűnne az MTV akkor egyre jobban szűkülne ez a kör, és akkor szinte már csak kretén műsorok maradnának magyar felhozatalon. Budapest TV-t, VIVA-t már le sem merem írni, mert ott kb osztódik a kreténség percről percre. Duna TV az ami még kivétel lehet. Az ilyen Echo TV-k és társaik meg eléggé népszerűtlenek. Sok idős ember a legalapabb programcsomagra fizet elő, most hogy megkapja a Hír TV-t a T-Home-nál, máris 2000 Ft-tal többet kell fizetnie. Az Echo TV-ért meg 4000-et. Jó, lehet mondani azt is hogy ne nézzen akkor TV-t, na de mond meg ezt egy makacs öregnek, aki az MTV-n nőtt fel, abból informálódott, stb. -
Óriásit tévedsz. Nincsenek jó fizetések a tv-nél. Ráadásul az mtv a büdzséjének több mint felét visszafizeti az államnak különböző adók és szervezeteken keresztül. pl. antenna hungária. A tv nagyon kevés pénzből él. -
Minek? -
Nincs szükség az MTV-re.
34 milliárd Ft?! Ejj, itt akkor még a sminkesnek is A8-asa van! :D -
extramagascsaj #18331 szükség van rá -
beugró miatt nézem :D -
F E L E S L E G E S (soha nem néztem, nem is fogom!) -
Én azt mondom, hogy mindenkinek joga van megválasztani, hogy mit szeretne nézni a TV-be
Hát ja. Joga van megválasztani mit akar nézni. Ezért még nem kellene az adófizetők pénzét költeni amiért keményen megdolgoznak. Mellesleg nálunk 50 csatornából lehet választani.
Ha csak az idősebb embereket nézzük akik nagy részt ezt nézik akkor már megéri
Honnan tudod, hogy nem a PAX; ECHO TV; Hír TV amit nagyrészt néznek?
ráadásul szerintem ennyi Magyar értéknek még legalább lennie kell.
Magyar érték!?
Nézd már meg a műsorújságot.
Max, a zsaru (port. kalandfilmsor.
Az élet körforgása (német ism. sor.
A palota ékköve (dél-kor. filmsor.
Csináljuk a Fesztivált!
Sant' Angelo - Egy kórház hétköznapjai (olasz tévéfilm sor.
McLeod lányai (auszt. kalandfilmsor.
Ez csak egy rövid csokor a sok baromságból ami az MTV-n megy. És ismétlem, ezt minden adófizetőnek meg kell venni.
Gondoljatok bele, ha mondjuk azt kérdeznénk meg egy közvélemény kutatáson az idős emberektől, hogy kell e XY csatorna akkor ők vajon mit válaszolnának?
Ennek itt semmi értelme. -
Mirk #18327 azt hogy kell a tv2 különben nem látjuk a vad angyalt -
Én azt mondom, hogy mindenkinek joga van megválasztani, hogy mit szeretne nézni a TV-be ezért szerintem igenis szükség van az MTV-re.
Ha csak az idősebb embereket nézzük akik nagy részt ezt nézik akkor már megéri ráadásul szerintem ennyi Magyar értéknek még legalább lennie kell. :)
Gondoljatok bele, ha mondjuk azt kérdeznénk meg egy közvélemény kutatáson az idős emberektől, hogy kell e XY csatorna akkor ők vajon mit válaszolnának? -
Azt hiszem már rég eljött az ideje elbúcsúzni az MTV-től. -
az hiányzik, hogy a sok marha még lövöldözzön is -
már megint nem látszik -
Ez egy nagyon naív elképzelés.
Szerinted az alanyi jogon járna az azt jelenti, hogy szórólapszerű osztogatnák rá az engedélyt?
Azért a törvényi meghatározások megmaradnának (aki büntetett előéletű vagy eljárás folyik ellene, az helyből nem kaphat). -
elbasztt világban szeretnénk élni. -
Nem gondoltam volna hogy ilyen skan szavaznak az elsőre, sokat kód4eztek, vagy csak egy elbaszott világban szeretnének élni? -
Én is erre gondoltam pont,csak gondoltam,meghagyom másnak a cigózást
-
Fbn Lx #18318 ha alapból a csőtorkolati energia van lekorlátozva, hogy a szarba lehetne olyan fegyver engedélyezett ami ennek ellenére van olyan erős?
energiafelszabadulás nélkül gyilkol? vagy hogy van ez "-.- -
Fbn Lx #18317 "Igen, alanyi jogon járjon." ---->
Aki erre szavazott, nem gondolt még bele, hogy minden cigány berettával mászkálna, és cigi helyett fegyvert árulnának az aluljáróknál? -
most nem tudok hirtelen 1et sem de láttam 1 oldalt ahol ezzel foglalkoznak olyan légpisztoly ami csapágygolyó méretű cuccokat lő és így fel kell "húzni" a hangja hasonlít azokhoz a revolverekhez amit gyerekeknek szoktak adni és ilyen piros "töltény" való bele...
na mindeggy ez nem légpuska sem légpisztoly de hasonló -
Érdekel a dolog, linkelj egyet, please. -
extramagascsaj #18314 2. -
vannak már olyan erős "csúzlik" amik már felérnek 1 maroklőfegyver erejével és nem kell rá engedély... innentől kezdve tárgytalan amit írtál... -
Igen, alanyi jogon, ésszerű keretek között (pl. kaliber, tárba mennyi töltény fér, golyótípus, stb.). Aki többet akar, annak szigorúbb feltételeket szabnék. -
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy azok, akik a másodikra szavaztak megértenék, hogy amikor valamit nem szabályoznak egyértelműen, hanem a hatóságra bízzák mit dönt az a korrupció melegágya, akkor inkább az elsőt vagy a másodikat választanák.