127612
  • bardocz
    Szerintem meg mindenkinek kurvára más a legértelmesebb csatorna.Ha lenne olyan csatornám,ahol 0-24ig motorsport menne,akkor az lenne nekem a legértelmesebb csatorna,és mást nem is hiszem,hogy néznék.
  • qtab986
    Én meg centire lemértem és a Duna a legértelmesebb az MTV meg sehol sincs.
  • bardocz
    Szerintem először a diszkoverik,spektrumok,natgeok,aztán a sportcsatornák amikor értelmeset adnak,tehát nekem tetszőt És utána zenecsatornákon amikor zenét adnak,tehát zenét,nem azt a fost,amit amúgy 0-24-ig nyomatnak.Hírtv-n meg jó nézni a tüntetéseket
  • kocsisgabor9999
    Nem anti TV párti vagyok, hanem a népbutítás gyűlölője.
  • Hegi90
    Az mtv a legértelmesebb csatorna. Aztán jönnek a diszkoverik, meg a spektrumok. Meg a sportosak.
  • bardocz
    Ezt egy szóval sem említette.
  • Darukezelő
    Ezt asszem már megbeszéltük egyszer. Csak azért mert te nagy anti TV párti vagy, az nem egyenlő azzal, hogy minden TV adó "hulladék".
  • qtab986
    Miért menne a kereskedelmi adókra? Van valami törvény, hogy az adófizetők pénzét el kell szórni a csatornák között?
  • qtab986
    Le kell szavazni. Van cicis kérdés is na.
  • bulba
    Az MTV csak a mindenkori hatalom propagandacsöve.
    Be kéne zárni, mert az eredeti feladatát nem tudja jól ellátni, persze ettől még megmaradhatnának az értékes médiaanyagok.
    Egyébként maga az MTV is úgy gondolja hogy részben nincs MTV-re (azaz saját magára) szükség.
  • kocsisgabor9999
    Mert az jobb lenne ha a kereskedelmi TV-kre menne. Gratulálok! Most nem mindegy melyik hulladék TV adó kapja meg?
  • Darukezelő
    Rossz helyen. Itt az emberek java része még tanuló, sajna ez a kérdés nem a legjobb helyen lett feltéve. Láthatod sokan nem is nézik az MTV-t, valaki keveri a zenecsatornával. Hogy akarunk így valamit rendesen megszavazni ha a szavazók java része nem érdekelt a kérdésben, vagy összekeveri valami mással? Tehát a célközönség sem jó a kérdést tekintve. Sok kérdést kilehetne venni a bekerültek közül a fentiek miatt.
  • birdo #18378
    Az " igenre nyomtam.....reggel a napkeltével kezdem a napot )
  • qtab986
    Amilyen a Delta Kudlik Júlia nélkül.
  • qtab986
    Mert olvasd el a leírást. Az adódból erre megy el pénz (Dunára is) nem a kereskedelmi TV-kre.
  • FZoleee
    Szükség van az MTV-re.
    Aki azt mondja, hogy nincs, akkor képzeljen bele, hogy milyen lenne az olimpia mondjuk palik laci kommentárjával
  • qtab986
    Az a részletkérdés elég sok pénzbe kerül. Mi az, hogy az adófizetés meghát? Most az MTV-ről szavazunk.
  • kocsisgabor9999
    Egyik TV-re sincs szükség. Ilyen miért nincs?
  • tigeroo
    és mit csináljon a kisnyugdíjas a panelban? egész nap nemlehet parizert + kiflit majszolni...

MTV jó, sajna nincs rá igény

(vajon hány olyan barátok közt néző van pl. akik a "nincs szükség MTV-re" nyomott??)

midentudás egyetemét szerettem régen nézni. meg mostis csomó jó műsor megy rajta...
  • qtab986
    TV-je van de havi 4-5 ezer forintja már nincs? Mondom, innen eljutunk oda, hogy havi 25 liter benzint a rászorulóknak. Ha már van autója hát had menjen egy kicsit. Megjegyzem nálunk a szolgáltató 3450 Ft-ért 29 csatornát ad.
  • Darukezelő
    "A normális meg a színvonalas kinek mi."
    Kész, a kérdés innentől fogva értelmetlen. Valakinek az MTV a normális / színvonalas, valakinek meg a Discovery, Nat Geo, South Park. Az adófizetés meg hát. Kismillió dologért kell itthon fizetni, az MTV ezek mellett csak részletkérdés. Amíg 4x emelik a gáz árát egy évben addig szerintem kár olyanokon leakadni hogy kell-e az MTV vagy nem.
  • z99999
    arról nem is beszélve hogy ha nem lenne m1 akkor a tüntetők nem tudnák mihez kezdjenek magukkal :/
  • z99999
    mtv régóta nincs, m1 van azon meg qrva jó dolgok mennek szal maradjon aki meg nemre voksolt az menjen a sunyiba annyit nem nézte mint a discoveryt.
  • qtab986
    A normális meg a színvonalas kinek mi.
    Korábban a Cartoon Network amit néztem, de azt most hanyagolom, mostanában amit nézek Discovery; National Geographic; a Cool-n csak a South Parkot nézem.
    Azt hiszem ez minden. Mást nem nézek. Ezek semmibe se kerülnek az adófizetőknek.
  • birdo #18366
    Nem feltétlen tud egy kis nyugdíjas kifizetni havi 4-5 ezer forintot... kábelre
    Nem minősítem az RTL-TV2-öt.....mert egyszerűen nem érdekel.
    Nem kell összedobni a benzinpénzem.... ki tudom fízetni.
  • bardocz
    Nem nézek tv-t,mtv-t pláne nem,tehát számomra nem létfontosságú,így második.Csak a székházat hagyják meg
  • PJack
    ja, én a music televisionra gondoltam bocsi :D
  • Darukezelő
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy nálad melyik a normális és színvonalas adó?
  • qtab986
    Ez már egy olyan szűk réteg másrészt az MTV nem alapvető emberi szükséglet.
    TV-t fenn tud tartani de kábelre már nincs pénze? Ott van a földi szórású TV2 + RTL az meg nem elég színvonalas egy ilyen embernek? Totál nem értem már miről van szó. Eljutunk oda, hogy 25 liter benzint a hátrányos helyzetűeknek.
  • milk41
    Szükség van az MTV-re. 40 50%
    Nincs szükség az MTV-re. 40 50%

sztem aki azt nyomta h szükség van az az zene adóra gondolt

mellesleg nem tv-zek(ha igen akkoris csak comedy centralt vagy cool-on south park) ezért Nincs szükség az MTV-re
  • birdo #18360
    Van...ahol....és ott se mindenki fizet elő drágán.
    Hidegen hagy a TV...amúgy eleve...inkább a Petőfi rádió...
    De.
    Aki csak azt nézheti.... annak , igen....kell....inkább mint a reklámfolyás....vagy nem ?

• qtab986
    Egy objektív adóra lenne szükség,
    Nálam ez ott van a Világbéke meg a Ne éhezzenek az emberek mellett.
  • cicai
    Nincs szükség az MTV-re.

• Bercy #18357
    A mondandód második része sajnos igaz...
    Egy objektív adóra lenne szükség, az MTV pedig sajnos tényleg nem az minden további nélkül. De én nem is állítottam ilyet.
  • qtab986
    Hol nincs? Még falvakban is van kábel.
    Meg az MTV nem vastüdő. Ha kihúzzák akkor megáll az ütő?
  • birdo #18355
    Jah...ott a Duna.
    Áruld el, hogy " vidéken, ahol nincs kábel adás hányan nézhetik ??
  • qtab986
    Szükség van egy közszolgálati tévéadóra!
    Ott a Duna.
    A lényeg, hogy szükséges egy objektív közszolgálati csatornára.
    Objektív!? Az MTV mikor volt objektív? A léte függ az adófizetők pénzétől. Azt meg az aktuális hatalom adja. Akkor se lenne objektív, ha népszavazással választanák meg az elnökét.
  • ba32107
    Utoljára több mint egy éve ültem tv előtt úgy, hogy műsort néztem, és nem dvd-t, úgyhogy rohadtul nem érdekel

Az égvilágon semmi érdekes nincs a tévében. A híreket neten olvasom, néhány discoverys cuccot letöltök netről. Plusz showder-klub, kész átverés.......de ezeket is letöltöm :P
  • DJ RX7
    Nincs szükség az MTV-re.
  • Pepsi Twist
    Nincs szükség az MTV-re.

én plz sosem nézem...