127612
  • NEOreg3
    3 van, de csak ezt az egyet használom
  • SG rock
    nekem csak 1 van
  • BaliBoy
    1: Mint minden rendes embernek.
  • Bercy #18667
    2 regem van de csak egyet használok.
    A másikat már nagyon rég csináltam még annó gondoltam, hogy suliból azt fogom használni (vmi olyam is volt, hogy bercy@PTE) de aztán feledésbe merült...
  • DJ Skyline
    nem mondom meg kinek az alregje vagyok :D nem, amúgy ezen kívül van még egy, amit szoktam is használni
  • Csuhai G
    "1: Mint minden rendes embernek."
  • Taranov
    Én úgy látom, hogy pont te szítod a feszültséget, és mindennek elmondod azokat, akik nem a te véleményeden vannak.
    Ezekután miért érzem úgy, hogy felháborodnál, ha azt mondanám, hogy Magyarországon egy primitív, buta kisebbség legalizálna bizonyos szereket?
    (Nem kell félreérteni, nem mondom ezt, de próbáld ki, hogy te hogyan reagálsz erre.)
  • Rundstedt17
    Ha ez megtörténne akkor szerintem még rosszabb lenne a helyzet mint mos
  • A Kaszas
    mért nem lep meg hogy ide írtál:DDD
  • RIZLA
    vannak szerek, amiket legalizálni lehetne.(természetesen még véletlenül sem a heroinra, kokainra, stb kell gondolni)
    De ez, mint téma, sajnálatosan csak arra jo, hogy szítsa a feszültséget az emberek körében.
    És ahogy a mostani helyzetet nézem, halvány reménysugár sincs arra, hogy ne "bünözöként" éljen sok (tiz)ezer polgár kis hazánkban.
    Primitiv, buta, emberek országa vagyunk, ahhol még megbeszélni is lehetetlen ilyesmit, nem hogy kivitelezni.
    Ahol a hülyeség akaraterővel párosul, ott van kint a H betű.
  • arty
    "viki vagy ferkó nem kapott kiskorában"

viki büntettette a fogyasztást, ferkó nem. találd ki melyikük nem kapott kiskorában :))
  • arty
    Feltételek mellett igen.

Lehetne pl alternativ szer a heroinra, ami nem okoz fizikai függőséget.
    Lenne diszkódrog, ami nem okoz májkárosodást.
    Lenne fű, olcsón, minőségi, kevesebb károsanyaggal.
    Lenne kultúrája ennek az egésznek.

Meloztam 2 honapot hollandban, ott sem füvezik mindenki, ahogyan itthon sem mindenki alkoholista. Igenis legalizálni kellene és akkor az állam is részesedne a 'haszonból', mert a jelenlegi helyzet csak a kárt terheli rá. Amellett hogy kurva igazságtalan, hiszen nikotinnal és alkohollal nyugodtan mérgezheti magát, aki akarja: a rohadásig álszent a világ :(
  • Simaji
    Én azt mondom aki ki akarja próbálni az így is, úgy is kipróbálja. :)

Aki meg nem az nem.

Csak annyival lenne jobb, hogy legalább így nem lenne túladagolás meg az AIDS sem terjedne annyira talán.
  • N3TuddKi
    a hallottam az kettő darab L betű...
  • Benny04
    mivan??
  • cicai
    és nem pénzautómatákat kötnék rá kocsikra hanem a drog autómatákat igaz?:D
  • bens
    a füvet legalizálnám. a sima cigi meg az alkohol sokkal károsabb, ha az legális akkor a fű is az lehetne. vagy akkor tiltsák be a dohányt meg a piát is. beszéltem holland ismerősömmel, náluk legális de semmivel nincs több füves mint mo-n.
  • nandorb
    ki csinalna vegen a drogot??? ha az ember alkohol-al nem kepes rendesen dolgozni akkor droggal mien???
  • nandorb
    meg kidolgozna ha az egesz vilag drogozna?
  • Kicsikiraly
    nemér
  • Kicsikiraly
    pontosan, + akkor a gyógyszertárakat is rabolnák rendesen. a jelenleg illegális drogok ugyanolyan addiktívak lesznek legalizálás után is, mint most.
  • Pepsi Twist
    aztán nem bankot rabolnának hanem patikát drogért :D
  • Kicsikiraly
    hozzátéve: /me nem fogyaszt semmilyen, legális drogokat sem.
  • chhaya #18647
    nem feltétlen kéne.
    szerintem többen kipróbálnák, talán többen rá is szoknának...
    és akkor már nem lesz elég az az előre kimért adag, hanem több kell, keményebb.
  • Kicsikiraly
    Ha ez megtörténne akkor szerintem még rosszabb lenne a helyzet mint most.

eleinte az alatta lévőre nyomtam volna, de aztán rájöttem hogy annyira nem hülyeség, de azért rossz ötlet.
  • milk41
    én nem szívok,iszok
  • toysoldier
    én nem.
  • nandorb
    minden dolog meg illegalis addig a legolcsobb aztan mikor mar legalizaljak akkor mar draga
  • panther112
    Amúgy túl nagy segg van kerítve az egész drog témának, messze nincs akkora társadalmi hatása, mint amit a sajtó/filmek/politikusok tulajdonítanak neki. Egy igazi műprobléma, amivel lehet múlatni az időt, elterelni a figyelmet a valódi gondokról, stb. Ugyanaz a szerkezete, mint hogy legyen-e melegházasság vagy sem, igazi műbalhé a semmiről. Akit nem érdekel kikerüli, akit érdekel beszerzi, használja. Állítom, hogy a sok elhízott pacni ember, vagy a sok dohányos több kárt okoz egy társadalomnak 5 év alatt, mint amit az összes drogfogyasztó okozott 68 óta.
  • kocsisgabor9999
    Ha belegondoltok, jó dolog az ha terápiára eljárnak. És jó dolog rajtuk segíteni is. DE: valaki el sem megy. És az olyat nem is tudom sajnálni. Annak már tényleg az a sors jutott, hogy ebbe haljon bele...:/
  • extramagascsaj
    inkább sokan,mint mindenki,nem?
    meg ugye nem mindegy,hogy milyen gyakorisággal
  • panther112
    Első opciót választottam. Totál értelmetlennek tartom a mai helyzetet, az egyik legkomolyabb drog, az alkohol főműsoridőben tv reklámokban szerepel, 30 deka fűért (ami egy nagy semmi az alkoholhoz képest - minden szempontból) pedig börtönbe lehet kerülni. Ráadásul minden tudományos kutatás arra mutat (gyakorlatilag ez már egy feltárt tény), hogy akinek hajlama van arra, hogy drogfüggő legyen, az ma nagy valószínűséggel alkoholista lesz, tehát a legalizáció egyetlen látható hatása az lenne, hogy az eleve meglévő kábítószerbetegeink nem 97%-ban lennénke alkoholisták, hanem sokan közülük más, kevésbé káros, de ma illegális szereket használnának.
  • NeverwinterKING
    sztem is a zözire gondolt.
    de azt tényleg mindenki tolja.
  • sweech
    fűre gondolt.
  • kocsisgabor9999
  • szieszáj
  • FZoleee
    szóval füvet szinte mindenki szív? szerintem a sima cigire gondolt
  • Taranov
    Mi a jó abban, hogy mérgezed magad? Ahelyett, hogy itt beszéltek róla, inkább kezdjétek el a leszokást holnap reggeltől.
  • 89
    gondolom fűre gondolt
  • szieszáj
    mi a jó az ivásban ?:D