127612
  • CopyKing92
    sztem 14 mert akkor kapják meg a személyit addig kis jelentéktelen személy.. aki pedig 14 éves kor alatt eröszakoskodik le kell fejezni vagy felgyujtani..
  • caseih9400
    8 éves életkor.

Már az 5éves kiscigány is szúrkál..javaslom hogy 1hónapos koráig ne lehessen büntetni az embereket :D utánna életfotytiglanig is ítélhetik tőlem :D
  • Vaxi
    igen, de ha leviszik 8 éves korra, szerinted nem fogja kiküldeni a 6-7 éves gyereket lopni? dehogynem...
    itt nem a korhatárt kellene lentebb vinni, hanem a BŰNÖZÉST kellene megállítani. és nem csak a cigányokra gondolok.
  • Vaxi
    sajnos pontosan igazad van.
    hiába rakják dutyiba 10 évesen a gyereket, kijön 14 évesen, és nemhogy megtört volna, még agresszívebb lesz..
    nem fogják fel, hogy mit tesznek. itt a szülő kezében van a felelőség...
    nem lehet itt okosnak lenni az a baj :(
  • zsutyesz
    igazából ezt nem lehet megszabni szerintem. ha valaki olyasmit csinál, ami büntetendő, azt büntessék meg, akárhány éves is.
    ha megszabod az alsó határt, akkor a fiatalabbak bátrabban követnek el bűncselekményt.
  • qtab986
    Volt felejthetetlen nyári élményed?
    *Igen.
    *Nem.
    *Ritkán vagy néha.
  • Ability
    Ja, azok jók lennének, csak már eléggé kifogytunk. Ötletes oldalon küldhetsz be javaslatot. :P
  • Darukezelő
    Kiszállok a témából, mert látom hogy egy értelmetlen vitába fog belemenni az egész. Erre meg se időm, se türelmem nincs most. Visszatérhetnének az olyan kérdések, amikről sztorizgatni lehet és nem vitatkozni.
  • qtab986
    10 évre nyomtam. Ez meg olvasnivaló. Addig verték a fiút, míg felszakadt a hátán a műtéti seb.
  • Picar77
    ezt én is tom de most a kissebségre gondoltam ^^
  • Darukezelő
    Közben meg vigyorog mint a vadalma, egy gyerek nem tud úgy hazudni hogy ne bazsalyogna. 8-10 évesekre gondolok most. Az hogy most a kisebbség miket nevel a 8-10 évesekbe azt nem tudom, de egy átlag gyerek nem tud rendesen hazudni.
  • Mersant
    hat majd a buntetes utan felfogja ;) valahogy meg kell nekik tanitani hogy mit szabad es mit nem, hamar otthon nem tanitjak meg, vagy pont az ellenkezojere nevelik. minnel idosebbek lesznek, annal kevesbe lehet rendre tanitani oket.
  • Picar77
    letagadja és azt mondja magátol csinálta a gyerek ennyi, nem tudják bebizonyitani az ellenkezőjét

hozzáteszem nem a 8-ra szavaztam :D
  • cement
    jo de a kolok akkor sem fogja fel mit csinal, hanem a muterja parancsára teszi, nem a kolkot kell buntetni hanem az anyjat
  • Mersant
    itt ez elsosorban nem arrol szol hogy egy 8 eves gyereknek eszebe jut 1-2szer, hogy a szomszedbol lopjon 3 almat, hanem arrol hogy a ciganyok gyerekekkel lopatnak, zsebeltetnek mert ok nem buntethetoek...
  • Darukezelő
    Azért elolvasnék egy két indokot azoktól, akik a 8 éves életkorra szavaztak. Hogyan is képzelték el ezt az egészet.
  • Vegas
    18 évesen sincs tisztában vele, nemhogy 10 évesen..
  • extramagascsaj
    én a 10-re
    sztem azért egy gyerek 10 éves korára már igencsak tisztában van a "jó" és a "rossz" fogalmával
  • cement
    enis a 14-re nyomtam
  • Darukezelő
    Megdöbbentő milyen sokan szavaztak a 8 éves életkorra. Látszik nem sok ember találkozott még 8 évessel, vagy ismer jobban egy 8 éves gyereket. Egy 8 évest hogy lehet felelősségre vonni komolyabb dolgokért? Mit tud tenni egy 8 éves? Teljes mértékben a szülő felelőssége, nevelése. 10-12 is még fiatal, negyedikes, hatodikos gyerekekről beszélünk. 14 évesen már más, akkor már az ember középsuliba ballag (aki nem bukott, nem évvesztes, stb), személyit kap, akkor már sokkal jobban felelősségre lehetne vonni azért amit tett.
  • desigo
    A rosszat minek nézitek meg?
  • DJ RX7
    Is is, van jó is, de akad rossz is

• desigo
    itthon jan 17 volt a premier...
  • nandorb
    ha jol tudom az american gangster 2007-es
  • sweech
    ja, mert kisebb koromban kurvára leszartam a kliséket =D de pont erről beszélek, kerülni kell a sok szutykot és a jobbakat nézni. ma is van egy rakás kurvajó film, ami fel tud mutatni valami újat :)
    moziba meg pont a fényeffektekért megyek, történet itthon is magával tud ragadni.
  • Fbn Lx
    csak régen úgy ültél le filmet nézni, hogy nem az volt az érzésed képkockáról képkockára, hogy ilyet már valahol láttál.
    hogy nem az volt az érzésed, hogy ezt a történetet már a sokadik filmre húzzák rá.
    és nem az volt az érzésed, hogy a fényeffektekért vettél mozijegyet, hanem az, hogy átélj egy történetet, ami magával ragad.
  • sweech
    régen is voltak fos filmek, ma is vannak. a jókat kell nézni, ez a titok
  • RoR zsozso
    +Transporter 3
  • BaliBoy
    Is is, van jó is, de akad rossz is
  • Vegas
    + Death Race, Street Kings
  • Vegas
    elején jó csak a jay rap :D
  • desigo
    elég sok jóság volt idén...

1-Wall-E
    2-The Dark Knight
    3-American Gangster
    4-I Am Legend
    4,5-Taken
    5-The Bank Job
    5,5-Rambo
    6-Hancock
    7-Iron Man
    8-Cloverfield
    9-Kung Fu Panda
    10-Horton
    11-In Bruges
    12-Wanted

• NEOreg3
    éppen azért jó
  • Vegas
    az inkább fáradt :s
  • CopyKing92
    Jay És Néma Bob a Jó...
  • CopyKing92
    sok a szar film.. pl.: tükrök..
  • szieszáj
    2.
  • xxxpaulxxx
    Szerintem több a rossz, de ami jó, az NAGYON jó:O
  • SG rock
    Szerintem elég sok a rossz film mostanában.
  • birdo #18751
    is-is...
    Csak egy a különbség van.... technikailag vannak élvezetesebbé téve.