127612
-
xxxpaulxxx #18989 Egyértelmű, hogy a maradék éveim teendőjét összesűrítem ebbe a néhány pillanatba és "egyfajta ámokfutásba" kezdek:D
Akkor már úgy is mind1...
csak az a gáz, ha kiderül, hogy mégse nyiffanunk ki:O -
1 :D -
fogalmam sincs. -
kocsisgabor9999 #18986 Érdekes dolgok ezek. :) Aki az elsőre szavazott, az valószínűleg még nem élt meg dolgokat. Nem feltétlen kell mindent megélni, örüljünk, hogy életben vagyunk, és levegőt szívhatunk a tüdőnkbe. 
-
Egyfajta ámokfutásba kezdek. Azt csinálom, amihez kedvem van.
De véletlenül a másodikra szavaztam :c -
Ability: Tedd már be pls ezt a kérdést: Tetszene a magán betegbiztosítós rendszer?
Mekkorát fogunk ezen vitatkozni. Már most látom. :DD -
Egyfajta ámokfutásba kezdek. Azt csinálom, amihez kedvem van. -
Az-az!
Nagyon jó film volt :)
Viszont tényleg elhúzták kicsit az elejét... Azt pl vagy 3-szor megmutatták hogy hogyan tud egész éjszaka hányni a kemótól. -
ba32107 #18981 A bakancslista. Jó film volt, iszonyatos jó színészekkel, de úgy éreztem, kicsit elhúzták a bevezetőt, és a lényegi rész (az "ámokfutás") el lett kapkodva. De azért nagyon tetszett. -
Egyfajta ámokfutásba kezdek. Azt csinálom, amihez kedvem van.
pl. megölöm a környéken lévő dzsipsziket -
Azt csinálom amihez kedvem van.
Mindent kipróbálnék,az ejtőernyőzéstől kezdve,a 747-es vezetésén keresztül,a 400km/h-ás száguldásig közúton :DD
Jól érezném magam :D
Amúgy volt egy ilyen film is,mikor 2daganatos ember összehaverkodnak és az egyik rászedi a másikat hogy menjenek el szórakozni,próbáljanak ki mindent :D
Ford Mustang-ot vezettek,felmentek a piramisok tetejére,meg minden :)
De most nem jut eszembe a címe... -
upsz nem Felprögetve XD Felpörtgetve/Felpörögve -
újuj itt valaki emg nézte a "Felprögve/Felprögetve című filmet :D -
ŐŐőőő.. Nem erről beszéltem??? -

Zárják be tökölt. Legyenek szabadok. -
Erre próbáltam én is rávilágítani, de itt inkább péppé vernék őket, vagy javítóba raknák őket, vagy börtönbe. :| Nem mondok neveket, de nem merek belegondolni, hogy innen egyesekből milyen szülő lesz később. -
pipeppers #18973 Érdekes, hogy az egyikőtöknek sem jutott az eszébe, hogy nem arról kell gondolkozni, hogy hogyan büntessünk, hanem hogyan előzzük meg.
A gyerekedet megvered, ha rosszat tesz? Ha normális vagy, akkor nem, hanem úgy szereted, és annyit foglalkozol vele, hogy ne forduljon elő a baj.
De a magatokfélétől aztán nagyon elvárhatja az ember! :/ -
kocsisgabor9999 #18972 Van engedélyed arra, hogy ily hülye légy? Nem ilyenre gondoltam. -
Mirk #18971 14 -
14. -
xxxpaulxxx #18969 Húúú bazzeg akkor többszörösen halálra vagyok ítélve a puskázásaim miatt:O -
igazából minél fiatalabb korban. ha valaki elkezdi 8 évesen, és évekig szinte semmi komolyabb következménye nincs a tetteinek (esetleg az otthoni szidást leszámítva... bár a szülők mindig a kölyköt védik), akkor mire büntethető korba lép, már nem igazán fogja érdekelni a dolog szerintem. egy kisebb gyereket még könnyebb elijeszteni az elzárással. talán. nemtom. :/ -
kocsisgabor9999 #18967 Mégis elolvastad a kommentjét :D:D:D:D -
én csak szavazok... :D -
kocsisgabor9999 #18965 A selejtektől meg kell szabadulni (bűnözők) az akasztás a legolcsóbb. -
kocsisgabor9999 #18964 Téged is oda...:D -
Rundstedt17 #18963 imádom az önjelölt bűnöző védőket
-
ba32107 #18962 Túl gyors mostanában ez a topik az én szájízemnek :D Érdekes dolgokat írtok, de még elolvasni sincs se időm, se türelmem nem hogy még hozzá is szóljak :D -
-

Imádom az önjelölt igazságosztókat.. -
Nincs harag. -
veled az élen :D -
kocsisgabor9999 #18957 Aki lop, csal, hazudik: Akasztófára! -
Rundstedt17 #18956 Olyat én nem írtam hogy kivégeznének a gecibe?honnét vetted azt?de épp ez az gondatlanságból elkövetett emberölés...csakhogy a köztudatba azt nem szokás gyilkoságnak nevezni,azt gondolom elég egyértelmű volt hogy az én meghatározásom rabló gyilkosokra pszichokra erőszakelkövetőkre szándékos gyilkoságra vonatkozik... -
Így utólag is elnézést. -
Rundstedt17 #18954 idióta kérdéseknek nincs helye. -
Az után, hogy pöcs -nek neveztél ez lenne a legkevesebb. -
Egy csipetnyi iróniát véltem felfedezni, de lehet, hogy rosszul értelmeztem.. -
A hülyeséget nehezen tolerálom, szóval mi mellett kell érvelnem?
Egy egyszerű példa, hogy értsd:
Mész autóval, elbambulsz, leöntöd magad KVval, vagy tüsszentessz, szemedbe megy valami, stb, valami figyelmetlen emberke elédlép, te jól elütöd, és ő meg szépen csendben meghal. Tudod hogy hívják ezt? Gondatlanságból elkövetett emberölés. Aztán mész is a hűvösre, picit töprengeni azon, hogy hogyan lehet "bárkiből bármikor" gyilkos.
Aztán a te elveid alapján "kivégeznének a gecibe", mert az áldozat anyukája nagyon morci lett. Esetleg kényszermunka életed végéig, tudod, hogy a "gyilkos vissza fizetné egész életén át amit a társadalomtól elvet". -
hát és aztán?