127612
-
Cat 02 #19029 Ovirendőrségnek lenne dolga ? xD -
Köszi mindenkinek, ennyi volt a teszt, sikerrel zárult. :P -
Nyomtam
Benyomtam
-
Nyomjatok már párat, mert tesztelek, köszi! -
Fbn Lx #19025 kipróbálnék mindent, amit eddig nem.
elmennék jó messzire, beutaznám gyalog a világot, közben lőném magam, erdőben bujkálva, kaját és pénzt lopva, ha elfogy, és MEGERŐSZAKOLNÉK minden jó nőt!!!4
Amúgy valószínűleg csak szimplán bepánikolnék, és megmondanám mindenkinek a véleményem. -
Rundstedt17 #19024 na igen remélem sorra kerül... -
Rundstedt17 #19023 Na de a kérdésre válaszolva persze:mindent megtennék amit addig nem mertem...(persze csak akkor ha biztos végem lesz) -
Rundstedt17 #19022 Hát igen de a többség általában mindig rosszul választ,vagy éppen a legtöbben mindig a legsilányabb minőségű műsorokat nézik...Szóval a többséget igazad van a hülyeség érdekli. -
Teszem a mindennapi teendőimet, mintha mi sem történne -
hát először mindenki összeroppanna, de ha nem emo sztájlosú akkor rájönne, hogy ha már csak ennyi idő van hátra, akkor kiéli magát :) -
Az elsőre szavaztam,beállva a nagyotmondók táborába,de ha megtörténne,lehet összeroppannék... -
*nincs oda... -
te meg túl komoly vagy és nem tudsz komolytalan lenni
azért látszik, hogy a többség nem van oda azokért a kérdésekért, amiken csak vitatkozni lehet.
Am én is szereznék valahogy rengeteg pénzt, elutaznék különböző helyszínekre és minden nap kipróbálnék valami újat, és természetesen esténként k.o -
nemvótmá?
amugy nemtom ilyen élménybe mg nem volt részem -
Várólistához én nem nyúltam, kérdezd a többi kollégát. :P -

A sztorizgatósak a legjobbak,csak már hónapok óta nyomát nem láttam...
A legutóbbi sztorizgatós kérdés a "milyen volt a legkomyolyabb sérülésed" vagy valami ilyesmi neve volt.
Na ott beindult a topik,mindenki nyomatta röhögségesebnél röhögségesebb történeteket
-
ba32107 #19013 Ne aggódj be fog kerülni. Amúgy ha te, vagy bárki más szeretné valamilyen okból berakatni mihamarabb valamelyik kérdését, akkor nyugodtan írjatok a panasztopikba! -
tok jo, hogy a kerdeseim most jottek volna.. nemtom abba mi a politikai h "mit gondolsz a gazdagok fenyuzeserol". na mind1.... -
Minden olyat megcsinálnék amit eddig nem mertem / amit meg szerettem volna csinálni az életem során. -
tegnap eléggé elszabadultak itt az indulatok, személyeskedés is volt már, nem hiszem hogy erre itt szükség lenne, úgy hogy most kikerültek a várólistáról a vitageneráló témák. lesznek a későbbiekben majd vitatkozós témák, de most egy kis pihi van vita témában. -
ba32107 #19009 Pedig tényleg nem mindenki szereti. Ezeknél az utóbbi kérdéseknél én nem is olvastam a topikot. -
ba32107 #19008 Biztos nem vennék vissza azonnal, ahogy lecsuktak téged
-
Rundstedt17 #19007 Nekem azok egyáltalán nem... -
Egyfajta ámokfutásba kezdenék. Kirabolnék egy bankot, majd összes pénzt odavinném a Heim Pál Gyermekkórházba. -
sok sikert hozza -
ba32107 #19004 :D Hát én inkább elutaznék valahova a pénzből. -
Pedig most egy darabig nem lesznek nagy vitás kérdések, mert nem mindenki kíváncsi erre, és semmi szükség, hogy a fél topik egymásnak essen. Nekem a régi sztorizgatós kérdések hiányoznak, nem ezek a politikai jellegűek. Lesznek még komoly kérdések, csak nem ennyire egymás után mint az elmúlt napokban. -
én tuti összeszedném az összes pénzem széjjel tuningolnék 1 ladát vagy valamit és olyan 400al beleszállnék 1 fába
-
Rundstedt17 #19001 pontosan.az ilyen kérdések csak a hülyeségről szólnak.ez azt jelenti hogy mindenki akit érdekel beír egy poénos vagy abszolút hülye választ.ezen a kérdésen nincs mit vitázni,abszolút komolytalan -
szerintem mind a három. az kizárt hogy aki megtudja hogy napjai vannak hátra az ne fosna be valamilyen szinten, aztán elkezdesz gondolkozni azon hogy mit nem csináltál még, és megpróbálod pótolni. szóval nálam mind a három lenne, előbb beszarnék, aztán vegyíteném a kettőt. csinálgatom a mindennapi teendőket, közben próbálom kiélni magam. alsóra szavaztam, de úgy amúgy nem tudtam most normálisan szavazni -
Cat 02 #18999 Attól még idióta ^.^ -
Egyfajta ámokfutásba kezdek. Azt csinálom, amihez kedvem van.
betornek par bankba jopar helyen kinyirnam az embereket akik eddig artottak nekem -
extramagascsaj #18997 azt nemrég láttam :D
beperelte Wilsont :D -
ismerős :D
volt egy ilyen doktor houseos rész is :DD
csávokám de megszivta -
extramagascsaj #18995 nem az volt a kérdés,h tetszik-e a kérdés -.- -
Rundstedt17 #18994 idióta kérdés. -
extramagascsaj #18993 bakancslistás ámokfutás -
kinyírom magam -
extramagascsaj #18991 evidens,h normálisan neveled a gyereked, és szereted nem?!
a kérdés nem erre irányult tegnap, így nem is arról beszéltünk (főként), hanem arról,ha a nevelés és szeretet nem volt elég...és a gyerek mégis vmi nagyon rosszat csinál,akkor mit kellene -
Megint nincs norális választási lehetőség. Mostanában olyan egetverő baromságok a kérdések és még hülyébb választási lehetőségekkel.