127612
  • caseih9400
    Általában zavar a magasság, de ha teljesen biztonságos (magas, erős korlát, üveg), akkor nem félek.
  • DJKonya
    Hálistennek nem félek a magasságtól, sőtt szeretem is . Talán örököltem ezt az adottságot mivel apám alpinista 4 és 20 emeletes bérházak oldalán dolgozik kötélről. És szerencsére én is szeretem a magasságoz, én nyugodtan kiülök a 20 emeletesnek a párkányára is.
  • ba32107
    A haverom nem normális.........jópárszor megcsinálta, hogy felment egy tízemeletes ház tetejére, és kiült a párkányra (ami kb a térdedig sem ér), úgy, hogy kilógatta a lábát...........meg ugyanezen a párkányon sétálgatott.......nem normális. Én még a közelébe sem mertem menni a tető szélének. A 2-esre nyomtam.
  • Szabi84
    Jó kis film nagyon régen láttam, de akkor elég sokszor megnéztem, asszem én is leszedem:) Jó hogy szóba hoztad!
  • ba32107
    Köszi, már töltöm is :P Nem is emlékeztem, hogy Tom Hanks.....egyik kedvenc
  • Szabi84
    Joe és a vulkán!
  • ba32107
    Volt egy ilyen film is. Arról szólt, hogy a faszi megtudta, pár hónapja van hátra, és egy gazdag fickó megkereste azzal, hogy a maradék idejében annyi pénzt költ, amennyit akar, feltéve, hogy ha úgy hal meg, hogy beleugrik egy vulkánba a gazdag faszi egy szigetén. Ez azért jó, mert akkor a helyi törzsnek így ki tudja elégíteni a vérszomját, vagy valami ilyesmi volt. Nem emlékszik valaki a címére? És a vége:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiderült, hogy a csávó nem is volt beteg, csak a gazdag ember lefizette az orvost
  • Rundstedt17
    nem hinném el,azt gondolnám biztos ki akar nyírni de megelőzném
  • cicai
    akkor sietni kell:D
  • Fbn Lx
    és ha megtudnátok, hogy hiába vagytok még tök jól, 10 perc múlva megáll a szívetek?
  • Rundstedt17
    lol ez megható volt igazán.
  • Arnoux
    megcsinálom a bakancslistámat, mint a filmben
  • DJKonya
    nem:D
  • Brolly
    Akkor a komolytalan kérdésekre adott válaszok mind értelmetlen marhaságok, függetlenül attól, hogy ki írta és mit írt... értem.
    Nem tudom, hogy miért jelent neked problémát az, hogy nem mindig csak komoly kérdések vannak, ha annyira haragban vagy az ehhez hasonló kérdésekkel, akkor egyszerűen szemet hunysz rajtuk és várod, hogy jöjjön egy olyan halálosan komoly kérdés, ami a te ízlésednek tökéletesen megfelel.
  • Kicsikiraly
    nem Eva Mendessel? :D
  • DJKonya
    Én nem válaszoltam a kérdésre. Ha most így tényleg az lenne hogy mondjuk a dokik adnának nekem 2 hetet aztán kapufa akkor én mindn időmet barátnőmmel tölteném.
  • Rundstedt17
    Te meg elvárod mindenkitől hogy értelmetlen marhaságokat írni járjon ide úgy mint te?
  • asd007
    -.-
  • Vegas
    yayy yönnek az oroszok :S
  • fery02
    Nem igazán tudom, de felszabadultabban élnék sokkal. Nem arra gondolok, hogy ámokfutásba kezdenék. + nem akarnék én ártani senkinek sem önhibámból. Szimplán csak minden ismerősömmel váltanék pár szót, meg gondolkoznék sokat. Lehet, hogy közbe meg is ölném magam, akkor már mind1 lenne.
  • asd007
    "Megtudod ogy nagyon rövid idő van hátra az életedből" Ez nem feltétlen jelenti azt hogy valami betegségtől halok meg........szal nem értem hogy jönnek ide az orosok:D
  • nandorb
    utana meg asztmondjak az orvosok hogy valami tevedes volt es az utcan maradsz:D
  • asd007
    Kiköttetem az internetet eladok minden eladható dolgot és bulizok éjjel nappal......
  • tirpitz
    Első: újra dohányoznék.
  • Brolly
    te most elvárod mindenkitől, hogy vitatkozni járjon ide, úgy mint te?
  • Rita79
    Első!

Nem takarékoskodnék többet, hanem felélném az összes spórolt pénzemet, utazgatnék, buliznék ezerrel/kit érdekelne már, hogy mennyi agysejtem marad az alkohol meg a drog miatt/:D:D:D
  • Kicsikiraly
    első
  • Rundstedt17
    Lol ki mondta hogy egész nap bújni kell?Na ez az én meg ismeretlenekkel nem szívesen poénkodok
  • bulba
    4, Egyéb: valamilyen életveszélyes kísérletnek vetném magamat alá, pár nap +- nem számít (nekem abban a helyzetben) :)
  • ThisZip
    Egyfajta ámokfutásba kezdek. Azt csinálom, amihez kedvem van.

• ba32107
    Semmi csak kivettem a várólistáról. Be fog kerülni.
  • qtab986
    Mi lett velük? Törölve lettek vagy elutasítva?
  • Hayni
    1 : )
  • ba32107
    Ne hülyéskedj már........azért mert valakinek nincs kedve egész nap a topikot bújni, és vitatkozni ismeretlen nickekkel, attól már egy buta ember?
  • Ability
    Így van. :)
  • Fbn Lx
    aha, szóval a NASA-nak dolgozol, és adatot gyűjtöttél rólam
  • Ability
    Az opciók randomra mentek, amúgy a szavazatok visszafejtését teszteltem.
  • RoR zsozso
    Ajajj,én az 1-3-5-re nyomtam,akkor már csak 9napom van??
    Megyek is,kezdem összeírni mit nem csináltam eddig :DD
  • OrioN the S
    valaszthattal ,hogy hany napod legyen meg
  • RoR zsozso
    Amúgy mi volt ez??
    Lottószámok?? :DD