127612
  • Fresh Duke
    Ejtőernyőztél már valaha?
    0 Igen.

Ha igen, akkor milyen volt?
    1 Nem volt rossz, de semmi extra.

Fuck logic.
  • Freeda Krueger
    Nem,mert félek tőle(tériszonyom is van).
  • Fresh Duke
    Picit kiegészítettem, ha nem baj.
  • kifli
    egyedül hason, ha itt van asszonyság, akkor megkiflizem majd kifliben alszunk
  • Fbn Lx
    mert szidod a konteósokat, pedig valahol tudod, hogy igazuk van
    emiatt nem tudod igazán elengedni magadat éjszaka
  • MR ME
    háton forever alone
  • benőmenő
    Általában hason, mostanában a bal oldalamon, mivel balra van a fal, aminek a tabletet/telefont támasztom és általában youtube videóra alszok el.
    A kütyük leállnak maguktól, míg a tv-t macera beállítgatni, meg a szemüveg kényelmetlen és felkelek miatta, ha abban alszok el, a telefont meg elég közelről nézni.
  • Blum
    Gyakorlat kerdese,draga Uram :D
  • Fresh Duke
    Egyszerűbbnek hangzik nem hason feküdni vagy egy lyukat fúrni a matracba.
  • Blum
    Miert ne lehetne?
    Felfele kell turni a muszert has iranyaba es nincs problema. :D
    Csak reggel kellemetlen mert nyomja a holyagot...akkor meg atforulsz hatadra/oldaladra aztan doglesz tovabb.
  • Fresh Duke
    És aki a morning wood miatt nem tud hason fekve aludni? :D
  • Blum
    Ha bal vagy a jobb terdedet ki teszed oldalra akkor a zacsit frankon lelehet turni "lefele"

Viszont reggel lagyek tajon erzhetsz valami kemenyet,ami a vizelesi ingerre meg ratesz egy lapattal :D
  • Calver
    ajánlom, h melatoninnak ("alváshormon") nézz utána, esetleg próbáld is ki. bajod nem lesz tőle, viszont lehet, h úgy menni fog éjszaka végigalvása, már ha beleesel a szerencsésekbe, akiknél nem okoz rémálmokat.
  • Calver
    oldal (legyen jobb), és nagykifli h lehessen cápázni (duh dun duh dun)

hason büdös életbe' nem tudtam aludni, nem is értem hímneműek hogy képesek rá... mármint, golyókat hova?
  • Molnibalage
    Nagyon hullámzó. A baj az inkább, hogy végig kell járni ezt az idióta szamárlétrát. Csak a háziorvoshoz elmenésre rámegy a fél/egész napod (ez adott esetben szabadságot is jelent) majd a szakorvosra még egy. Magánrendelés meg késő du. esete van, a fizető kereslethez igazodva... Nem kell szabadnapot kivenni, eszméletlen előny. Nincs sorbanállás, időpontra megyek.
  • EnxTheOne
    Ritkán a hátamon, de szinte mindig a jobb oldalamon.
    Bal oldalamon nem tudok aludni, egy idő után elkezd fájni/szúrni/furcsa érzés a szívemnél/ bal mellem.
    Voltam vizsgálaton, nem találtak semmit :S
  • Zoli007
    Magyarban ennyire szar az állami? Mert itt Szvk.-ban egész tűrhető.
  • Molnibalage
    Magánrendeléshez nem kell beutaló, csak találni kellene egy ilyet. Mivel nemrég költöztem ezért nem jelentkeztem át a régi háziorvosomtól, mert soha nem veszem igénybe az állami rendszert...
  • Zoli007
    Nem tudom nálatok milyen az orvosi rendszer, de én a körzeti orvoshoz mennék megkérdezni, mit lehet vele csinálni /meg már csak azért is, mert beutaló kell mindenhova/. Ő meg gondolom elküldene neurológushoz. Aztán ki tudja, lehet az SG-s trollok szurkálják a wudu babád fejét éjjelente...
  • Molnibalage
    Gondoltam már rá, de pontosan hova? Én kb. egyből alvásklinikára mennék, az állami rendszerrel semmi értelme szarozni.
  • Zoli007
    Orvos?
  • BRAT
  • BRAT
    Rosszul alszol, mert tisztátlan a lelkiismereted!
  • Lacee86
    Ez nem túl jó. :/ Nekem amúgy középsulis koromban, talán 3.-ban úgy egy évig volt olyan, h éjszakánként nagyon gyakran, volt úgy, h fél óránként megébredtem. Fogalmam sincs mitől, nem álmodtam rosszat, legalább is nem emlékeztem rá, nem ért semmi extra stressz vagy ilyesmi. De nem voltam kimerült másnap sosem emiatt. Aztán szerencsére idővel elmúlt ez az állapot.
  • The Protector
    :)

Egyik haverom is éveken át kiskorában a szájára húzott takaróval aludt az Alienek miatt mert fél az arctámadoktól:)
  • The Protector
    Hason fekszek,háton kelet.Most hogy műtöttek azóta 4hónapja csak háton megy az alvás.
    Barátnőm mellettem alszik,nincs kifli meg mittudomén max bele a szájába,nem szeretem ha zavar a téfelemen,így max délutáni alváskor fekszik a melkasomon,este nem.(később is fekszek mint ő)
  • Molnibalage
    Hogyan alszok? Lassan már sehogy. Amikor sikerül, akkor általában hason. Olyan 8-9 éve nem sikerül átaludni egy éjszakát, ezért nem is nagyon bújtam összes senkivel alvás közben, mert csak felébreszteném, amikor éjjel felébredek. Inkább lassú reggeli ébredés közben.
  • Dean Winchester
    jobb oldalalom kezdem és éjszaka megfordulok :D akkor többségében a bal oldalamon de van hogy marad a jobb vagy has
  • rastaman
    háton
    nem. mert ha alatta van a kezem, akkor éjszaka közepére mindig elzsibbad, és akkor felébredek. :D
  • karajjj
    nálunk pontosan így van a beosztás :D
  • tigeroo
    rohadtul. nekem most van 2 ismerősöm is hogy beszopódott a csajába, most hogy egyedül vannak meg megint ápolnák a baráti kapcsolatot... sose fogom megérteni ezt
  • Fbn Lx
    engem nem basz fel, kéne megint valami ilyesmi
    szerelmesek na, ők legalább élnek
  • dartonite
    Egyedul hason.
    Amugy kifliben oldalt ofc.
  • Dzsini
  • Fresh Duke
    Szard le a másikat, és a problémáit, ez a hosszú élet titka.
  • hugopareiros
    Általában hason, de ahogy épp kényelmes.
    Erre nem nyomtam semmit, mert teljesen változó.
    Főleg, hogy nem csak kifli pózban lehet, hanem szemben is lehet ölelkezni. Rajtam is elaludhat. Ahogy épp jól esik.
    Legutóbb szétterülve feküdt a dupla ágyon, én meg félig lelógtam a földre.
  • tigeroo
    oldalamon tudok csak.

kb. 5 évesen megnézették velem az alien 2-t, akkor fél évig úgy aludtam hogy az öklömet a számhoz raktam mert féltem azoktól a pókgeciktől. aztán a kezes szokást elhagytam, de mai napig oldalamon alszom, és máshogy nem is tudok

igen játszik az is, de én hiszem azt hogy a jó párkapcsolat alapja a külön alvás (vagy kurvanagy franciaágy), legalábbis ritka együttalvás

azokat sem értem akik nyakra főre együtt vannak, a buszon/vonaton cuppognak, ha nincsenek együtt fél napig már sírnak. aztán ha szakítanak nem találják önmagukat mert annyira függnek a másiktól, ez felbasz.
  • immovable
    Leszarom.
  • Fbn Lx
    zsemlepózban ölelkezés létezik?
  • Fbn Lx
    igen, és én vagyok a kis kifli