127612
-
Cat 02 #19309 Hát nem tom, engem Amerika amúgyse vonz. Max amiatt h könnyű állást találni, mert mindenki sík hülye ott :D -
40et akartam -
nah jah ez az :D vagy inkább éljek 60 évet egy kurva yo helyen mint itt rohadjak el örökre az Alföldön :D -
ba32107 #19306 Haverom anyja hazahozott afrikából egyet véletlenül (a csomagjában). Na az állítólag halálos mérges skorpió volt, és hetekig a padlásukon élt :D -
ba32107 #19305 És ez komoly visszatartó erő? Inkább haljak meg 40 évesen világutazóként, mint 70 évesen úgy, hogy el sem hagytam a szülővárosomat. -
xD a skorpiók nagyrésze emberre szinte veszélytelenek :D (én így tudom) -
bocsánat.. vállalnék illetve vállalni fogok ha odakerülök. -
ennyi kockázatot vállalok. -
Cat 02 #19301 Azt megmar egy skorpió és meghalsz.
Ezért jó Mo., nincs se kígyó, se semmi halálos. -
"Tisztelettudóan viselkedem, de igazából nem szeretem őket."
Találkoztam már nagyon korrekt, normális zsekákkal - több rendőr ismerősöm is van -, de volt már dolgom olyant tapló, prosztó gyökérrel, akiből 2 általánost nem néztem ki. Pedig nem pofázok vissza, normálisan viselkedek, de ha valaki hülye, akkor azt valahogy muszáj lereagálni... :) -
ahogy ezis. :]
és több van ebből mint abból. már ami elérhető átlag magyar ember számára.
st. louise
88. utca
és még linkelhetnék. -
ba32107 #19298
Remélem, eljutok egyszer ilyen helyekre
-
Magyarok eszmecseréje külföldi országokról, gondolom nulla tapasztalattal, ez igen. :) Szerintem nézzünk körbe előbb a saját kis országunkban, hogy itt mi folyik, aztán majd utánna beszéljünk népbutításról, meg betondzsungelről. Meg ez a sok a nigger is egy épkézláb indok nagyon. :) Á gyerekek, nem csodálom hogy ott tartunk ahol. És azt sem hogy sokan külföldre akarnak költözni. Ha tehetném én is itt hagynám ezt a... Na mindegy, nem akarok offolni, a témával kapcsolatban: "Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok." Semmilyen különleges eset nem volt hogy most utálnom kéne őket, de ettől függetlenül nem is a példaképeim. -
és sok a ni[censored]
-
Szűk látókör? :D -
Azert pl ez is USA
Egy
ketto
harom
stbstb -
Kokrétan melyik hatóságot? Nagyon nem mindegy... -
Ez fájt :DDD -
Sulis eset: telefonlopás. A srác telefonja angol nyelvű volt (faterja hozta neki külföldről), a rendőr első kérdése: akkor csak angolul lehet bele beszélni?
Ahogy a niggák mondanák: "crooked ass cops"...
-
mikemény 
-
mert még nem találkoztál eggyel se :) -
fúj hülye biciklis : -
Tisztelem őket amíg ők is engem :) -
azt vágod hogy miért kérdezte meg? -
Fbn Lx #19285 még soha nem volt dolgom semmiféle hatósági cuccal. Ne is legyen.
Rendőrök észre sem vesznek, bár nincs is miért.
mindenesetre jó titkosügynök lennék :D -
Egyszer beszéltem rendőrrel akkor is kocsival állt meg mellettem és azt mondta hogy "Jajjdeari 

"
Meg kérdezte hogy hogy hívják a vadászgörényem :ÐÐ -
nem tudok véleményt alkotni, egyszer igazoltatott a rendőr az elmúlt 21 és fél év alatt, nem volt semmi. -
Ha mond nekem valamit egy rendőr azt leszarom ^^ -
Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok. -
ba32107 #19280 Na most nem arra kell itt gondolni, hogy egyik rendőr jó arc, akkor tiszteled, a másik nem, akkor utálod..........inkább a következőképp: ha mond valamit neked egy rendőr, és te azonnal, gondolkodás nélkül megteszed, akkor úgymond "tiszteled" (ezt akarja jelenteni a válasz). Vagyis meg sem fordul a fejedben, hogy ellenkezz. Én ilyen vagyok. Jó katona lennék :P -
Ezzel kb. én is így vagyok. -
öööö (BKV ellenőr és társai) -
én még az ellenőröket útálom mint a szemét mert hatóságosdit játszanak... -
-
ezt csak a rendőrökre értem. tanárokkal felé tisztelettel viszonyulok bár ha vmit nem úgy gondolok meg sértegetnek akkor visszaszólok. -
Utálom őket semmire sem jók... fasz szinte az összes , ha tehetem be is szólogatok. -
ez csak a rendőrökre igaz, de a mentőst sem szeretem :D viszont dugóba jó mögé beállni :D -
Utálom őket, és ezt ki is mutatom (flegma vagyok, visszabeszélek). -
-
Fbn Lx #19270 esszülye :DAas