127612
  • Cat 02 #19309
    Hát nem tom, engem Amerika amúgyse vonz. Max amiatt h könnyű állást találni, mert mindenki sík hülye ott :D
  • Rockynhooo
    40et akartam
  • Rockynhooo
    nah jah ez az :D vagy inkább éljek 60 évet egy kurva yo helyen mint itt rohadjak el örökre az Alföldön :D
  • ba32107
    Haverom anyja hazahozott afrikából egyet véletlenül (a csomagjában). Na az állítólag halálos mérges skorpió volt, és hetekig a padlásukon élt :D
  • ba32107
    És ez komoly visszatartó erő? Inkább haljak meg 40 évesen világutazóként, mint 70 évesen úgy, hogy el sem hagytam a szülővárosomat.
  • Pepsi Twist
    xD a skorpiók nagyrésze emberre szinte veszélytelenek :D (én így tudom)
  • Rockynhooo
    bocsánat.. vállalnék illetve vállalni fogok ha odakerülök.
  • Rockynhooo
    ennyi kockázatot vállalok.
  • Cat 02 #19301
    Azt megmar egy skorpió és meghalsz.
    Ezért jó Mo., nincs se kígyó, se semmi halálos.
  • cenobite
    "Tisztelettudóan viselkedem, de igazából nem szeretem őket."

Találkoztam már nagyon korrekt, normális zsekákkal - több rendőr ismerősöm is van -, de volt már dolgom olyant tapló, prosztó gyökérrel, akiből 2 általánost nem néztem ki. Pedig nem pofázok vissza, normálisan viselkedek, de ha valaki hülye, akkor azt valahogy muszáj lereagálni... :)
  • VRSDM
    ahogy ezis. :]
    és több van ebből mint abból. már ami elérhető átlag magyar ember számára.

st. louise
    88. utca
    és még linkelhetnék.
  • ba32107
    Remélem, eljutok egyszer ilyen helyekre
  • Darukezelő
    Magyarok eszmecseréje külföldi országokról, gondolom nulla tapasztalattal, ez igen. :) Szerintem nézzünk körbe előbb a saját kis országunkban, hogy itt mi folyik, aztán majd utánna beszéljünk népbutításról, meg betondzsungelről. Meg ez a sok a nigger is egy épkézláb indok nagyon. :) Á gyerekek, nem csodálom hogy ott tartunk ahol. És azt sem hogy sokan külföldre akarnak költözni. Ha tehetném én is itt hagynám ezt a... Na mindegy, nem akarok offolni, a témával kapcsolatban: "Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok." Semmilyen különleges eset nem volt hogy most utálnom kéne őket, de ettől függetlenül nem is a példaképeim.
  • milk41
    és sok a ni[censored]
  • Taranov
    Szűk látókör? :D
  • Darkon
    Azert pl ez is USA
    Egy
    ketto
    harom
    stbstb
  • Molnibalage
    Kokrétan melyik hatóságot? Nagyon nem mindegy...
  • RoR zsozso
    Ez fájt :DDD
  • broman191
    Sulis eset: telefonlopás. A srác telefonja angol nyelvű volt (faterja hozta neki külföldről), a rendőr első kérdése: akkor csak angolul lehet bele beszélni? Ahogy a niggák mondanák: "crooked ass cops"...
  • DJ Skyline
    mikemény
  • sweech
    mert még nem találkoztál eggyel se :)
  • Pepsi Twist
    fúj hülye biciklis :
  • VRSDM
    Tisztelem őket amíg ők is engem :)
  • Pepsi Twist
    azt vágod hogy miért kérdezte meg?
  • Fbn Lx
    még soha nem volt dolgom semmiféle hatósági cuccal. Ne is legyen.
    Rendőrök észre sem vesznek, bár nincs is miért.
    mindenesetre jó titkosügynök lennék :D
  • Hayni
    Egyszer beszéltem rendőrrel akkor is kocsival állt meg mellettem és azt mondta hogy "Jajjdeari"
    Meg kérdezte hogy hogy hívják a vadászgörényem :ÐÐ
  • DJ Skyline
    nem tudok véleményt alkotni, egyszer igazoltatott a rendőr az elmúlt 21 és fél év alatt, nem volt semmi.
  • RoR zsozso
    Ha mond nekem valamit egy rendőr azt leszarom ^^
  • milk41
    Nincs konkrét véleményem, semleges vagyok.
  • ba32107
    Na most nem arra kell itt gondolni, hogy egyik rendőr jó arc, akkor tiszteled, a másik nem, akkor utálod..........inkább a következőképp: ha mond valamit neked egy rendőr, és te azonnal, gondolkodás nélkül megteszed, akkor úgymond "tiszteled" (ezt akarja jelenteni a válasz). Vagyis meg sem fordul a fejedben, hogy ellenkezz. Én ilyen vagyok. Jó katona lennék :P
  • bulba
    Ezzel kb. én is így vagyok.
  • Pepsi Twist
    öööö (BKV ellenőr és társai)
  • Pepsi Twist
    én még az ellenőröket útálom mint a szemét mert hatóságosdit játszanak...
  • RoR zsozso
  • Rockynhooo
    ezt csak a rendőrökre értem. tanárokkal felé tisztelettel viszonyulok bár ha vmit nem úgy gondolok meg sértegetnek akkor visszaszólok.
  • Rockynhooo
    Utálom őket semmire sem jók... fasz szinte az összes , ha tehetem be is szólogatok.
  • Pepsi Twist
    ez csak a rendőrökre igaz, de a mentőst sem szeretem :D viszont dugóba jó mögé beállni :D
  • Pepsi Twist
    Utálom őket, és ezt ki is mutatom (flegma vagyok, visszabeszélek).
  • RoR zsozso
  • Fbn Lx
    esszülye :DAas