127612
  • Taranov
    Az nem ugyanaz? :D
  • Rundstedt17
    Hidegen hagyna a dolog, nem mennék.

• Rockynhooo
    nah szervezzük már meg aztán follyon a sör .D
  • kulabácsi
    biztos nem, max ha menne a megszokott társaságom is :)
  • Mike at home
    pedig te lennél az egyik aki eljönne :)
  • Mike at home
    az lehet a baj, hogy nem járok ilyen helyekre
  • kulabácsi
    hidegen hagyna, akikkel akarok/akartam már találkoztam...
  • SötétBarom
    Ott már megtanulhattad volna, hogy a kettő egy és ugyanaz. -.-
  • Mike at home
    szerintem a seggbekukitól jobban :))
  • SötétBarom
    Félnek a liberalizmustól!!!!!44 :D
  • Picar77
    Jó ötlet, tetszik. Valószínűleg mennék.
  • Mike at home
    jah, aztán eljönnek 2-en :))
  • DJ Skyline
    vagy a gumiszobásokat összeereszteni :)
  • Mike at home
    oda végképp nem merne eljönni senkise
  • SötétBarom
    büntitopik tali kéne valami melegbárban -.-
  • Mike at home
    az régen volt, amikor még te sem voltál ennyire elfoglalt ember
  • Taranov
    Régen azért összejött 1-2 kisebb tali :)
  • Mike at home
    mióta próbálunk nagyobb sg-s talit összehozni, vagy akár topiktalit, aztán elig jön el 1-2 ember :(
  • Mike at home
    ...
  • QuippeR
    ez a hozzászólás megmagyarázza, hogy miért nem mennék :D
  • SötétBarom
    Ha nincs messze..
  • Rockynhooo
    én nagyon szivesen elmennék mert van sok yo arc , yovona egyszer bebaszni együtt :D örülnék ha lenne szval vki szervezzen má!
  • zsutyesz
    Hideged hagyna a dolog, nem mennék.
  • Carlos
    Hideged hagyna a dolog, nem mennék.
  • ba32107
    Részemről 2-3 között
  • DJ Skyline
    első kettő között valahol.
  • ThisZip
    Ha nincs messze, és ráérek, akkor elmennék.

• chhaya #19322
    azt hiszem hidegen hagyna, nem vagyok itt senkivel annyira jóban.
    de ha közel lenne (városon belül), lehet hogy elmennék.
  • SötétBarom
    " Az átlag ember butább, mint itt."

De legalább vigyorog azon a kurva utcán, és nem úgy kell lemennem a boltba, hogy 5-6 potenciális öngyilkos jön szembe.

"ahol az emberek életcélja a megkeresett pénzükkel való igénykielégítés, felső fokon"

Talán itthon nem ez a célja mindenkinek, ugye? Megsúgom: de. Csak sajnos az igény ott véget ér, hogy legyen meleg télen, meg havi 1 mozi..
  • SötétBarom
    Rosszul mondtam :DD A Fogyasztóvédelemre gondoltam.. Az ÁNTSZ az okés nagyjából (bár azok is tudnak nagy gecik lenni).

Amig az embert csak a rendőr bünteti, addig nem tudja, hogy a többi szerv mekkora görény.. Vendéglátásban simán röpködnek a több százezres bírságok csippcsupp faszságokért (pl ha beleteszed a jégkockát valamilyen piába, és rámérnek az alkoholtartalomra, akkor bukta van, mivel a jég miatt csökken.. -> bünit. Meg még ezer1 ilyen ökörség.. )
  • Mike at home
    inkább saját magadnak korlátoztad
    hányban is születtél?
    lövésed nincs mi az a totalitárius rendszer max olvastál róla
    különben nem beszélnél ekkora marhaságokat
  • Mike at home
    te mondjuk éppen akkora bolond vagy mint Grespik
    és már megint politizálsz
  • Mike at home
    van ott azért szinvonalas oktatás is
  • Fbn Lx
    ja, és persze a tömeg ereje miatt.
    Akkora mértékű nemzeti önérzetet és önámítást nevelnek beléjük, hogy az már messze nem egészséges - de a célnak megfelel.
    Ez sokaknak nem tetszik kimondva, de a másik tökéletes butító, manipulációs eszköz a kereszténység, ami "virágkorát" éli amerikában.
    Obama kiáll egy bibliával a kezében, és idézetekkel támasztja alá, miért kell átvonulni Iránba. Az első sorokban ülő intellektuális tömeg meg mosolyog és bólogat, hogy mekkora ász ez az ember. hiszen minden amit mond, alátámasztható a Bibliával.
    Gondolom Obama, és az egész amerikai vezetés annyira mélyen vallásos keresztény, mint Hitler.
    Jobb hasonlatom nem volt.
  • Fbn Lx
    keress rá grafikonokra, amerikai oktatási színvonal a többi országhoz képest.
    fizika, matek, földrajz stb. nagyjából lent vannak a picsában.
    Aztán olyan emberek, akik ott élnek, elmondhatják: számológépet használnak mindenhez. Fejben képtelenek összeadni két darab kétjegyű számot.
    Nem tartom valószínűnek, hogy amerika komolyan szeretné, ha művelt, szabadon gondolkodó embereket termelne ki magából. Még a végén észrevennék, hogy mi folyik körülöttük.
    A világ legnagyobb hatalmának egy dologra van szüksége: engedelmes, manipulálható, hatalmas tömegekre.
    Elhiszem, hogy magyar egyetemi szintű szakértelemmel nem nehéz az usában munkát találni, de nekem nem fekszik, hogy egy olyan közegben éljek, ahol az emberek életcélja a megkeresett pénzükkel való igénykielégítés, felső fokon.
    Az usa a vékony intellektuális rétege, a kiemelkedő szakemberei miatt tart ott, ahol. Az átlag ember butább, mint itt. Hozzáteszem, hogy a feltalálóik, tudósaik túlnyomó százaléka nem amerikai születésű.
  • DJ Skyline
    mondjuk kicsit faragnék rajta még, nem elég egyértelmű. "Mi a véleményed Amerikáról?" miről, a kontinensről? na mindegy, fáradt vagyok kicsit, majd átírom érthetőbbre
  • DJ Skyline
    beküldtem egy "Mi a véleményed Amerikáról?" című kérdést. majd akkor szerintem visszatérünk erre a dologra, és mindenki kifejtheti a véleményét a témában :)
  • Fbn Lx
    nem a tájakról beszélünk.
    Egyszerűen az amcsi totalitárius maszlagnak annyira ellenzője vagyok, hogy be nem teszem a lábam az országukba.
    ha már itt tartunk, szép tájak MINDENHOL vannak. Tehát nem vesztek vele semmit.
  • Fbn Lx
    valószínűleg igazad van.
    Nem nyitok vitát arról, hogy szűk-e a látóköröm.
  • Darkon
    Ezt nem ertem, mit akarsz ezzel mondani?
    A belinkelt fotok arra valasz hogy Amerikia nem csak LA-NY-Detroit stb. gettoibol all hanem 9millo negyzetkilometernyi termeszeti latvanyossagokban gazdag hely. Ezzel nem Fbn Lx-t akartam bantani csak erre ravilagitani. Engem speciel ezek a dolgok erdekelnenek.