127612
-
Az nem ugyanaz? :D -
Rundstedt17 #19348 Hidegen hagyna a dolog, nem mennék.
-
nah szervezzük már meg aztán follyon a sör .D -
biztos nem, max ha menne a megszokott társaságom is :) -
pedig te lennél az egyik aki eljönne :) -
az lehet a baj, hogy nem járok ilyen helyekre -
hidegen hagyna, akikkel akarok/akartam már találkoztam... -
Ott már megtanulhattad volna, hogy a kettő egy és ugyanaz. -.- -
szerintem a seggbekukitól jobban :)) -
Félnek a liberalizmustól!!!!!44 :D -
Jó ötlet, tetszik. Valószínűleg mennék. -
jah, aztán eljönnek 2-en :)) -
vagy a gumiszobásokat összeereszteni :) -
oda végképp nem merne eljönni senkise -
büntitopik tali kéne valami melegbárban -.- -
az régen volt, amikor még te sem voltál ennyire elfoglalt ember -
Régen azért összejött 1-2 kisebb tali :) -
mióta próbálunk nagyobb sg-s talit összehozni, vagy akár topiktalit, aztán elig jön el 1-2 ember :( -
... -
ez a hozzászólás megmagyarázza, hogy miért nem mennék :D -
Ha nincs messze.. -
én nagyon szivesen elmennék mert van sok yo arc , yovona egyszer bebaszni együtt :D örülnék ha lenne szval vki szervezzen má! -
Hideged hagyna a dolog, nem mennék. -
Hideged hagyna a dolog, nem mennék. -
ba32107 #19325 Részemről 2-3 között -
első kettő között valahol. -
Ha nincs messze, és ráérek, akkor elmennék.
-
azt hiszem hidegen hagyna, nem vagyok itt senkivel annyira jóban.
de ha közel lenne (városon belül), lehet hogy elmennék. -
" Az átlag ember butább, mint itt."
De legalább vigyorog azon a kurva utcán, és nem úgy kell lemennem a boltba, hogy 5-6 potenciális öngyilkos jön szembe.
"ahol az emberek életcélja a megkeresett pénzükkel való igénykielégítés, felső fokon"
Talán itthon nem ez a célja mindenkinek, ugye? Megsúgom: de. Csak sajnos az igény ott véget ér, hogy legyen meleg télen, meg havi 1 mozi.. -
Rosszul mondtam :DD A Fogyasztóvédelemre gondoltam.. Az ÁNTSZ az okés nagyjából (bár azok is tudnak nagy gecik lenni).
Amig az embert csak a rendőr bünteti, addig nem tudja, hogy a többi szerv mekkora görény.. Vendéglátásban simán röpködnek a több százezres bírságok csippcsupp faszságokért (pl ha beleteszed a jégkockát valamilyen piába, és rámérnek az alkoholtartalomra, akkor bukta van, mivel a jég miatt csökken.. -> bünit. Meg még ezer1 ilyen ökörség.. ) -
inkább saját magadnak korlátoztad
hányban is születtél?
lövésed nincs mi az a totalitárius rendszer max olvastál róla
különben nem beszélnél ekkora marhaságokat -
te mondjuk éppen akkora bolond vagy mint Grespik
és már megint politizálsz -
van ott azért szinvonalas oktatás is -
Fbn Lx #19316 ja, és persze a tömeg ereje miatt.
Akkora mértékű nemzeti önérzetet és önámítást nevelnek beléjük, hogy az már messze nem egészséges - de a célnak megfelel.
Ez sokaknak nem tetszik kimondva, de a másik tökéletes butító, manipulációs eszköz a kereszténység, ami "virágkorát" éli amerikában.
Obama kiáll egy bibliával a kezében, és idézetekkel támasztja alá, miért kell átvonulni Iránba. Az első sorokban ülő intellektuális tömeg meg mosolyog és bólogat, hogy mekkora ász ez az ember. hiszen minden amit mond, alátámasztható a Bibliával.
Gondolom Obama, és az egész amerikai vezetés annyira mélyen vallásos keresztény, mint Hitler.
Jobb hasonlatom nem volt. -
Fbn Lx #19315 keress rá grafikonokra, amerikai oktatási színvonal a többi országhoz képest.
fizika, matek, földrajz stb. nagyjából lent vannak a picsában.
Aztán olyan emberek, akik ott élnek, elmondhatják: számológépet használnak mindenhez. Fejben képtelenek összeadni két darab kétjegyű számot.
Nem tartom valószínűnek, hogy amerika komolyan szeretné, ha művelt, szabadon gondolkodó embereket termelne ki magából. Még a végén észrevennék, hogy mi folyik körülöttük.
A világ legnagyobb hatalmának egy dologra van szüksége: engedelmes, manipulálható, hatalmas tömegekre.
Elhiszem, hogy magyar egyetemi szintű szakértelemmel nem nehéz az usában munkát találni, de nekem nem fekszik, hogy egy olyan közegben éljek, ahol az emberek életcélja a megkeresett pénzükkel való igénykielégítés, felső fokon.
Az usa a vékony intellektuális rétege, a kiemelkedő szakemberei miatt tart ott, ahol. Az átlag ember butább, mint itt. Hozzáteszem, hogy a feltalálóik, tudósaik túlnyomó százaléka nem amerikai születésű. -
mondjuk kicsit faragnék rajta még, nem elég egyértelmű. "Mi a véleményed Amerikáról?" miről, a kontinensről? na mindegy, fáradt vagyok kicsit, majd átírom érthetőbbre -
beküldtem egy "Mi a véleményed Amerikáról?" című kérdést. majd akkor szerintem visszatérünk erre a dologra, és mindenki kifejtheti a véleményét a témában :) -
Fbn Lx #19312 nem a tájakról beszélünk.
Egyszerűen az amcsi totalitárius maszlagnak annyira ellenzője vagyok, hogy be nem teszem a lábam az országukba.
ha már itt tartunk, szép tájak MINDENHOL vannak. Tehát nem vesztek vele semmit. -
Fbn Lx #19311 valószínűleg igazad van.
Nem nyitok vitát arról, hogy szűk-e a látóköröm. -
Ezt nem ertem, mit akarsz ezzel mondani?
A belinkelt fotok arra valasz hogy Amerikia nem csak LA-NY-Detroit stb. gettoibol all hanem 9millo negyzetkilometernyi termeszeti latvanyossagokban gazdag hely. Ezzel nem Fbn Lx-t akartam bantani csak erre ravilagitani. Engem speciel ezek a dolgok erdekelnenek.