127612
  • Pepsi Twist
    figy mondom :D ha (HA) láttok a hírekbe akkor majd sírjatok :D
  • Pepsi Twist
    lehet... majd ha látsz a hírekbe akkor emlékezz rám :) bár sosem fogsz látni :)
  • cenobite
    Húúú, ha tudnád hány ilyet hallottam... :(
  • ba32107
    Fbn Lx most biztos örül
  • FZoleee
    mindenki úgy gondolja általában, hogy az elmúlt x napban semmi bajom sem esett, ma se fog... azt egyszer a temetőben találja magát a föld alatt...
  • Pepsi Twist
    ahhoz képest még mindig itt vagyok... és már jó pár éve így vezetek...
  • cenobite
    Miért biztos? Vezetési stílusod alapján - amit itt leírtál eddig -, én speciel nem fogadnék rád.
  • Pepsi Twist
    kevesebb lenne a büntetés 80al... meg mégiscsak akkor a papper a ladájával nem 30al megy hanem 50el...
  • FZoleee
    az miért lenne jó, ha felemelnék a max. sebességet?
  • DJ Skyline
    ha ezt megnézed, akkor láthatod hogy szinte mindenhol 50km/h a maximum városon belül. nagyon kevés az a hely ahol 50 fölé engedik a limitet.
  • Pepsi Twist
    sztem nem fogok felkenődni... sőt biztos...
  • FZoleee
    kurvára nem balfasz, remélem egyszer felkenődsz egy fára
    Ellenzem az egészet
  • cargame
    Igen varos kozt 70 el es mikor valaki lelep az atjarora szepen elgazoljak mi???....
  • Pepsi Twist
    főleg ez az 50-es tempó 4. sebessgébe se jó se 3. ba mert 3.ba túl magas a fordulat 4.-be meg túl alacsony ezáltal az autó fogyasztása sem ideális... meg ez az 50km/h séta semmi... nyugodtan lehetne 70es tábla mindenhol... mondjuk 50es táblánál így is 80al mennek (legalábbis itt) 70esnél meg gondolom 100al... mondjuk én mindig 100al megyek városba ha lehet vagy rámászok valakire és idegesítem :D
  • Taranov
    Szerintem nagyon zavarják a forgalmat a túl gyorsan és a túl lassan közlekedők egyaránt.
    Fel kéne venni egy normális tempót mindenkinek, ami nyilván nem 50 km/h, mert az a modern autókban úgy érződik, mint állnál.
    A túl lassú vezetők is sok galibát okoznak, mert elszáll a többiek agya tőlük.
  • Pepsi Twist
    tudom... hiszek neked... de én nem csak esténként száguldozok :D én nappal is :D
  • cenobite
    Én elhiszem, és kívánom hogy ne is legyen soha baleseted.

De az ilyen száguldozással, minden egyes alkalommal kockáztatod, hogy ott maradsz (te, esetleg más, vagy mindketten). Szóval ne menjünk el abba az irányba, hogy tulajdonképpen jó dolog és helyes esténként félőrültként száguldozni a városban. Mert nem jó. Veszélyes.

Mint írtam ismertem ilyen "pro"-kat, több tíz éve vezetett, nagy vas volt alatta, esténként a laza 100+ km/h-s tempózások megvoltak, aztán hipp-hopp, egyszer csak ott maradt örökre egy oszlopra csavarodva. Nem egy ilyen van... És ez még a jobbik eset, amikor nem valaki mást nyír ki az idiótasága miatt.
  • Pepsi Twist
    1x lehúzta a lökhárítóm valami hülye szőke pina... de akkor ott sem voltam a kocsinál...
  • Pepsi Twist
    -.-' nem
  • tugyiti
    beleszámoltad a dömpert is a játszin?
  • Pepsi Twist
    se koccanás semmi ilyen... semmi...
  • Pepsi Twist
    több mint 14 éve vezetek és még 1x sem volt balesetem...
  • Pepsi Twist
    másodperc tört része alatt sikerült már nagyon sok balesetet elkerülnöm... mindössze józan ésszel kell gondolkozni és nem "SATUFÉK ÉS BECSUKOM A SZEMEM VÁÁÁÁ" van hanem ésszel...
  • cenobite
    Hát, ha ilyen tempónál (mondjuk legyen 100 km/h, az nem sok) lakott területen elcsapsz egy bicajost, nem hiszem, hogy számítana, hogy ivott -e vagy sem, ugyanis nagy valószínűséggel ott halna meg rögtön. Te viszont vásárolhatod a vazelint, mert kalickába mész. Lehet hogy megéri, nem tudom.

És hidd el, nem számít, hogy milyen régóta űzöd az ipart. A másodperc tört része alatt adódhat olyan szituáció, aminek halál a vége.
  • kas123
    én meg elvenném tőled a jogsit, és még kerékpárra se ülhetnél
  • cargame
    Pl. toled azonnal elvennem....;)
  • cargame
    En meg csak olyannak adnek konyvet aki tud is vezetni es nem csak ugy csinal mintha tudna...sok tudatlan autos...
  • Pepsi Twist
    hát én már elég régóta űzöm az ipart... és még semmi ilyen baleset nem volt... ha meg részeg biciklis kerül az útra akkor ő lesz a hibás... mivel részeg volt... igaz én is mert én meg gyorsan hajtottam...

a biciklisekre vissza térve... pl abszolút KRESZ-hez kötném a biciklizést... csak olyan biciklizhet akinek van KRESZ vizsgája
  • cenobite
    Még hajnali 2kor is eléd kerülhet egy kóbor biciklis, részeg fazon buliból támolyog haza, robogós, stb... Nem tudod kiszámítani.
    Addig jó móka így nídforszpídezni lakott területen, míg tényleg ki nem nyír valakit az illető. Jobb esetben saját magát.
  • Pepsi Twist
    hát hajnal 2kor nem hiszem hogy 1-2 kis kölyök rohangál az utcán
  • cenobite
    Az milyen jó lehet, amikor véletlenül 1-2 kiskölyök kiszalad eléd 140-nél, te meg átmész rajtuk mint a huzat, miközben vagy 3 felé szakadnak.
  • Rockynhooo
    gecire nem érdekel az egész :D sztem szar számomra semmit nem adna..
  • Vegas
    Nem érdekel...
  • Pepsi Twist
    persze hogy nem arról van szó... az elhagyatott út is jó de az utcába is szoktak jók lenni csak az utcával az a baj hogy valami balfasz mindig kihívja a rendőröket
  • Pepsi Twist
    1 komplett banda összegyűl aztán lehet csapatni :) csak cinkes mikor valaki kijön elénk miközbe nagyba nyomjuk neki... és elég meleg helyzet...
  • ba32107
    Itt szerintem nem arról van szó, hogy a pirostól pirosig az autók közt szlalomoznak az emberek, mint a filmekben.....ami én voltam, az olyan volt, hogy egy elhagyatott úton, éjszaka felálltak az emberek. Volt figyelőember mindkét oldalon, ha jött egy autó leállították őket, és félreálltak. Teljesen biztonságos volt. Baleset csak akkor lehetett volna, ha valaki az autó elé ugrik.

Így: Szerintem jó móka, de én csak nézem.
  • Taranov
    Egyébként tényleg nagy feeling, egyszer egy jobbkezes utcából jöttem ki (azaz nekem volt elsőbbségem, a kolléga szemszögéből volt jobbkéz), bár azért 130 nem volt.
    Ő persze nem figyelt, ahogy ez a jobbkezeknél lenni szokott.
    Izgultam, hogy túlélem-e.
  • Pepsi Twist
    másik utcából*
  • Pepsi Twist
    Szerintem jó móka, én is részt veszek benne.

Sztem gecijó :D mikor mész az utcába 130al és kivág eléd 1 másik verda az utcából :D akkor van helyzet :D
  • Molnibalage
    Agyonlőni a sok barmot. Van versenyopálya ott szórakozzon más életével és ott zajongjon a hülye barom.