127612
-
Fbn Lx #19509 hát azért a több száz szerencsére túlzás, nem maradna itthon ember :D
de engem felbasz, ha valaki úgy vezet, mint pepsi twist. mert ezek az emberek általában túlélik, másokat meg kinyírnak. és boldoggá teszi őket ez a tudat. Ileltve nem boldoggá, hanem önelégültté, hogy ők ilyen faszánykeményen vezetnek.
Mész a családdal a kis autóddal, szép feleségeddel, két gyerekeddel, és beléd jön 130-cal egy idióta nagypofájú senkiházi köcsög, aki látszólag nem tudja, mi fán terem a kresz. -
ja valszeg nekem, de nem ölnélek meg mert akkor ki vigyázna a gyerekeidre? -
csak az egyikünknek lenne tárgyalás -
nem biztos
(mármint hogy érti) -
értemén de leszarom... amíg van autó addig gyorshajtó is van mindig... -
Ha nem hagyom figyelmen kívül az ötvenes táblát az árpád hídról lefelé jövet, akkor pont nem megyek bele az elémszabálytalankodó piroson kanyarodó nőbe és a lányába.
Volt szakértő, minden...
Pont az a 20 Km/h. Pont a fékútnál kurvára nem mind1 !
Az egész városban elenyésző lenne a baleset, ha mindenki betartana mindent.
Meg van ez csinálva.
Tudod az egyetemen ez egy külön szak.
Ugye érted amit mondok ? -
próbálkozni szabad -
én amikor vadiúj volt a jogsim - most lesz fél éves - úgy idegesítettem a faszkalapokat, hogy 30as táblánál 28al mentem
és nemtudtak megelőzni, dudáltak, villogtak...
-
Fbn Lx #19501 hát ha neked csak ennyi az igényed, és számodra is csak ez számít, akkor sajnálni tudlak. -
már megbocsáss, de ez szerintem hülyeség....ennek a lényege az hogy illegális... -
Fbn Lx #19499 nem érdekel, kivéve, ha felköltenek éjszaka -
Ha velem ütköznél száguldozásaid alkalmával, és hátul a 3 gyerekemen akár egy kis piros pöttyöt is felfedeznék az eset után, akkor ha ki tudok mászni a kocsiból Te bizony baszhatod. -
Tavuillába 46 a megengedett sebesség, mióta Rossi megnyerte a vb-t:D -
Hogyha több lenne a legális rendezvény akkor nem kellene illegálisan csinálni... -
fail -
tudom hogy bolond vagyok és van feleségem... -
és 200km/h-nál végződik.. -
Régi kép már, de az ilyen "tudok vezetni, engem semmi baj nem érhet" típusú hozzáállásról mindig ez jut eszembe:
-
kámikáze....ha ez neked megéri....van esetleg barátnőd/feleséged gyereked vagy akármid....szüleid élnek még........ pfffff bolond vagy komolyan már boccs -
tisztában vagyok minden veszéllyel és ismerem is a következményeit... de én akkor is csinálom és addig fogom csinálni míg ki nem nyír valaki vagy valami -
"nyomjad neki már várják a veséd" kb. -
ba32107 #19488 Amúgy akármilyen jó vezető is lehet az ember, mindig akadhat olyan szituáció, hogy nem lehet elkerülni a balesetet. Pl nálunk történt: négyen jöttek haza egy gólyatáborból kocsival. Pia, fű mindegyikükben volt. Kanyarban átmentek szembesávba, neki a szembejövő mercinek. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem legalább ketten meghaltak a vétkes autóban. A merci megszolgálta a pénzét, tehát a vétlen sofőrnek semmi baja sem lett. DE! Szerencséje volt.....és nem ő volt a hibás. És nem tehetett ellene semmit. A seggfej, aki részegen és betépve vezet, ő tehetett róla. Erre mondom azt, amit apám szokott nekem: "Ütlek még a mentőben is!" -
én a motoromról le is fogom szedni a hátsó lábtartókat, meg teszek a hátsóülésre egy üléstakarót, mert ismerem a beteg vezetési stílusom, és nem hiányzik hogy megdögöljön mögöttem valaki... Meg ugye úgy szokott ez lenni, hogy én mindig be vagyok öltözve, és ha megkér valaki hogy vigyem el valahova, akkor azon csak egy sisak van, semmi védelem. -
azt kívánom kapjon el egyszer egy rendőr és vonja be életed végéig a jogsidat aztán mehetsz a trágyadombra a furikkal rallyzni -
Szentendrén is egy hasonló történt. -
de akkor is mi a faszé kell közúton versenyezni bazmeg? mennyél a rábaring-re vagy a hungaroring-re vagy az erdőbe de soha se tudhatod ki jön veled szembe aki szarul reagálja le a dolgot és ő hal meg a buziságod miatt vagy egszerűen te vagy akkora pancser hogy megölsz ártatlan embereket. Mert mindig az a vége hogy az ártatlan hal meg di inkább az ilyen faszok dögölnének meg mind... -
Szolnokon nemrég 2 fiatalka halt meg utasként, sofőr 2 hetes jogsival túlélte. -
sehova... fának... -
de hova rohansz úgy igazából? -
amúgy ne hidd azt hogy need for speedezek... azért mert 90-es táblánál 130al megyek? haggyámá... ha esetleg 200al megyek akkor nekiszállok a fának
-
egyébként nincs értelme vitázni, mindenki olyan amilyen de majd ha egyszer elkapsz egy fát vagy valmit emlékezz rá mielőtt becsapódsz ha olyan jó reflexed van akkor a másodperc tört része alatt gondolj bele mit mondtunk mert lehet hogy nem lessz rá több esélyed -
huh tényleg, bocsi :S -
hogy van képed egy egyszerű vadászpilótához hasonlítani? -
-
na de pl jeges úton nem megyek 100al... sem 50el jeges, útra nem is megyek... csak akkor ha nagyon muszáj... -
-.-' -
hiába vagy te itt a schumaher ha vonat alá kerülsz az nem fogja azt mondani hogy jajj őt nem nyírom ki, a csúszós út sem válogat hiába vagy te akármilyen jó vezető ha ilyen nagy arcal és tempóval rámész egy jeges útra hiába van akármilyen reflexed.... -
hát :D ha 280al lelőnek a pályán akkor simán a hírekbe kerülök mert a rekorder valami 265 nem? :D az is vót a hírekbe :D -
jajhaggyadmármagad, tudtam én hogy pepsi ennél a kérdésnél kecykemény lesz. sok volt az nfs kisember.
"másodperc tört része alatt sikerült már nagyon sok balesetet elkerülnöm..." mint egy vadászpilóta _:D?AS_:SDA?_:SDA?-.sda
megjegyzem mi is szoktunk a kpba autókkal, motorokkal versenyezni este, mégse keménykedünk vele :O -
Naponta szerintem több mint száz halálos baleset történik országszerte. Miért pont téged raknának be? Ahhoz valami extrát kell produkálnod!