127612
  • VRSDM
    Fót-on például van szeméttelep. északpest elég nagy hányadát hordják ide, 2/1 mellett van, elhagyatott út, csak a szemetesautók járnak arra, hétvégén azok nem járnak = ? üres útszakasz, ott szoktak gyorsulni, engem nem zavarnak, másokat sem, mivel forgalom semmi nincsen arra, két szélén az útnak jó pár száz hektár mező van, így legrosszabb esetben egymást tudják összetörni, nézők nem szoktak kijárni csak versenyzők haveri kör, így nincs az a para sem hogy valaki az út szélén áll stb.

én is ott gyorsulok ha van kedvem stb. mivel üres.egyenes, széles, és 90ig van tábla. a fölött már amúgy sem húznak úgy igazán az átlagos autók így a gyorsulás nekem még hatalmas sebességszegéssel sem jár.
  • Szabi84
    Persze! Nem járunk ugyanazokba a topikiba! Én csak azt mondom amit eddig olvastam!
  • ba32107
    Miért ne lenne? Én emlékszem bőven poénos hozzászólására, röhögtem is rajtuk. Általában érdekes dolgokat fűz a témához, és jól írja le, legtöbbször egyet szoktam érteni vele. Nem vettem észre, hogy pesszimista lenne a hozzáállása.
  • Szabi84
    rosszul fogalmaznék?
  • Hegi90
    mi poénos abban, amit leírt?
  • Szabi84
    Teljesen egyet értek veled már épp én is kérdezni akartam tőle hogy miért ilyen pesszimista az összes hozzászólása! Pedig nem tűnik hülyegyereknek, mindenről megvan a vélemyéne amit normálisan meg is fogalmaz, de semmi poénkodás vagy vidámság nincs benne!
  • kocsisgabor9999
    Nem érdekel...
  • xxxpaulxxx
    Jól kinézős, de nem szoktam ilyet nézni és nem is fogom csinálni:D
  • Netgear
    jóaz, csak mindenki vigyázzon magára, és másokra!
  • bardocz
    Azért függ attól,hogy hogyan van bonyolítva az egész.Ha illegális,de meg van szervezve akkor már jóval kisebb az esély a balesetre,mintha csak pár idióta száguldozik.
  • milk41
    Ellenzem az egészet

ha tehemtném csinálnám,de amúgy meg biztos h idegesítene ha forgalmas úton csinálnák(volt már ilyenre példa)
  • Mike at home
    pedig soxor előfordul
  • bardocz
    Még nem láttam ilyet,csak legálisat,de talán majd sikerül beülnöm egy Porsche 911 turboba.
  • Fbn Lx
    én sem láttam még soha, hogy helyeseltél volna, hogy valakinek igazat adsz, vagy hogy megjelensz, és az elkövetkezendő órákban még mindig nincs vita, és nézeteltérések.
    De nem hoztam fel neked, mert a való életben biztosan nem vagy ennyire negatív, ellenségeskedő ember.
  • Mike at home
    de egyébként tényleg egy ártatlan kérdés volt, én még sosem láttam hogy vmivel elégedett lettél volna, vagy vminek örültél :(
  • Pepsi Twist
    lehet
  • Fbn Lx
    jobbnak látom, ha nem hadakozok a levegőbe.
  • Fbn Lx
    szerencsére még nem.
    de láttam már VALÓDBAN jól küzdőket, és tudod, mi volt a közös bennük?
    Szerények voltak.
  • Mike at home
    Takimate vs. Pepsi - amikor két monitorvitéz összecsap :)
  • sweech
    :Dd
  • Takimate
    ebben a sztoriban én vagyok a jó és te vagy a rossz..
    szegénykém
  • Pepsi Twist
    szted szájkaratézok? akkor még nem láttál
  • Mike at home
    egyszerüen megint hörögtél valamin, a sajátos stílusodban, erre kérdeztem, hogy van olyan dolog ami nem bassza fel az agyad, mert én ilyennel eddig nem találkoztam
  • Cat 02 #19526
    Legalább többet nem kell tőled tartani az utakon.
  • Pepsi Twist
  • Fbn Lx
    :DASDASd
    bazmeg, feldobod a napomat :D

gumiharcos, szájkaratés.
  • Takimate
    nem mert én
  • Pepsi Twist
    eltörném mind2 lábát aztán már nem pofáz :D
  • Mike at home
    igazságérzet az van, jó nagy adag
    meg agresszivitás is csőstül
  • DJ Skyline
    igazad van, az "megoldaná" a problémát
  • Fbn Lx
    ha már itt tartunk, Mike. Most őszintén, van valami, amibe úgy érzed, nem kell belekötnöd? :]
  • Mike at home
    lehet hogy van, de ezekről itt az sg-n nem nagyon beszélsz, mint örök elégedtlen
    pozitiv gondolatodat én még nem olvastam
  • Fbn Lx
    mellesleg eléggé gyépésnek kell lenni ahhoz, hogy valaki belekössön abba, hogy önbíráskodok a nagyképű közúti családgyilkosok fölött. igen, nagyon könyörtelen vagyok ám.
    van neked egyáltalán feleséged, és gyereked?
    mert nekem nincs, de legalább távolról ismerem az empátiát, és van bennem némi igazságérzet.
  • Pepsi Twist
    nem ölnélek meg csak mozgásképtelenné tennélek... vagy leütnélek
  • Takimate
    így-így... csak egyikünknek.
    Tehát, amint írod: nem ölnél meg: tehát én ölnélek meg téged.
    Végre felfogtad.
  • N1ggA
    Egyéb: Nem láttam még ilyet, nem is érdekel, de tőlem nyugodtan csinálják, jó móka lehet...
  • Fbn Lx
    van.
    van még kérdésed?
  • Mike at home
    most őszintén, van valami ami téged nem basz fel?
  • Fbn Lx
    :AS_D:ASd

nagypofájú köcsög. hülyegyerek.
  • DJ Skyline
    igazából mire fel? mert nem szabálytalankodsz? jó most ez úgy hangzik tőlem mintha valami 70 éves tata lennék, de most igazából hova siessek. itt Budapesten teljesen felesleges nyomni a gázt, mert vagy belefutsz egy torlódásba, vagy pedig egy piros lámpába.