127612
-
csak olvasom:
- filmbuzi
- rpcj
-
Nem írok blogot és nem szoktam olvasni.
-
sorozatjunkie
filmbuzi
asva.info
napiszar -
csak olvasom őket:
Rap blog
Sorozatjunkie
Filmbuzi
Videodrome
rosszpcjátékok
yummie
még1yard-t is szoktam néha..... -
-
Csak néhányat, olyannak aminek van értelme én nem is igazán blog...
http://legiero.blog.hu/
-
nekem is. -
meg egyszer elolvastam egy rákos kiscsaj blogját
na ilyet ne tegyetek soha! -
én nem is olvasom, és nem is érdekel -
ba32107 #19580 Én a failblogot szoktam nézni. Meg a bombagyáron volt egyszer egy jó cikk, azt elolvastam. -
sztem fasság ez a blogos téma de kb havonta egyszer elvolvasom egy egy csajét xd -
extramagascsaj #19578 ok -
no igen, ott volt pl. Bénike, fél esgé rajta röhögött, mondjuk meg is érdemelte, igazi kis plázapicsa (volt), fiú létére -
ba32107 #19576 Megnéztem, csak nem válaszoltam mert nem tudtam mit :D
Nem az én világom -
extramagascsaj #19575 ment a pm -
Kurvára nem érdekelnek:D -
ba32107 #19573 Linkt -
xxxpaulxxx #19572 NEm írok blogot, de olvasok
pl Rossz pc játékok, optikai csalódás blog...stb -
extramagascsaj #19571 Blogolok...de nem a napi teendőimet,és egyebeket nyomok be,hanem a verseimet,stb.
másokét meg nem olvasom -
hat pedig van olyan buzi aki olvassa... van akit erdekel mit csinalt a masik egesz nap, bar nem tudom kit... valoszinu azt aki a nyomorult valosagshowkat is nezi. szar az elete es abban eli ki magat hogy masok eletet bamulja -
mondjuk mai napig nem értem, minek blogot irni (persze ez így nem igaz, tematikus blogot igen) de mondjuk naplószerüt:
"ma recskáztam"
"ma bebasztam mint állat"
hogy élő-élettelen ezen rugozzón? -
Azért hiszik ezt sokan mert van sok magamutogató barom aki azt hiszi mindenkit érdekel a neten, hogy mennyit és hol hányt hétvégén és ezért készít egy blogot mert az olyan király.
-
nem írok, de olvasom... -
Írok is, olvasok is.
Sokan azt hiszik, hogy egy blog csak egy ember mindennapjairól szólhat csak, pedig nagyon nem így van és sok példát tudnék is erre pl. van sok fotó, rajz, szakmai és egyéb blog is. -
G_ArchAngel #19565 nem irok, de nehany ertelmesebbet olvasok... -
-
nem nagyon érdekel kivel mi történik, ha mégis megkérdezem tőle msn-en XD -
többen mondták hogy írjak blogot, mert nem tudom. de szerintem pont leszarja a fél világ hogy mi történik velem. :D -
nem írom, nem olvasom -
nem írok és nem szoktam olvasni.
Nagyon ritkán írok egyet-egyet egy másik fórumon, de nem mondhatom magam bloggernek.:)) -
Nem tudom mi jó abban hogy egy másik ember mindennapjait olvassák...-.- -
nem írok és nem szoktam olvasni.
a rosszpcjátékok szerintem nem az. -
Nem tudom, még nem láttam ilyet.sajna :c
-
Értem én, csak ezt vettem észre! Itt többnyire csak a hsz-ekre alapoz az ember, semmi több! -
Fbn Lx #19555 hazajövök este, benézek, és rólam megy a vita :D
amúgy kifejezetten optimista vagyok. Legalábbis ismerősi körömet tekintve nagyjából én tudok a legoptimistább lenni. Vannak félelmeim, de azokat most hagyjuk.
Talán azért tűnök pesszimistának, mert bármilyen témáról legyen szó, megpróbálom egy másik megvilágításból értelmezni, esetleg kötözködök.
Azáltal, hogy én leírom a véleményem, amit pesszimistának minősítetek, többnyire csak azért, mert sok mindennel nem értek egyet, ti elolvassátok, beleköttök, esetleg lebasztok, amire én megint válaszolok. És ezáltal az én gondolkodásom is fejlődik, meg a tiétek is.
Azért, mert elmondom a véleményem, amiről úgy érzem, takarja a realitást, nem vagyok pesszimista, és kötözködős. Egyszerűen csak az a véleményem, hogy rózsaszín ködben, mosollyal - azaz optimistán - nem lehet egy témát előre vinni. Mert most mondhatnám mondjuk azt, hogy:
-GYORSULÁSI VERSENY! TÖK COOOL! A BOKÁMRA ÉLVEZEK HA FELMORDUL EGY TUNINGOS VERDA!!! Mert az király. Azért. -
Qurvajómóka:)
Bár,még csak néztem 1-2x mert még sejogsim, se kocsim:) -
Jó móka,néztem egy-kettőt,és majd csinálni is akarom :D -
Discovery-n is volt ilyen műsor! Mutatták benne a japánokat ahogy kopott gumikkal driftelnek fel-le a szerpentineken, persze néha szemben a forgalommal, autók között cikázva, na ez a merészség! Persze jön a közeg gyorsan lelécelnek! Ez olyan mint a falfirkálás addig "buli" amíg illegális! -
de pl. külső váci út-on kifejezetten idegesít, normálisan autózna az ember hazafele és a fiatalok felelőtlenül centikre a többiektől száguldoznak. na az fatális büntetés! -
szieszáj #19550 Egyéb.
Tény hogy idegesítő a sok versenyző akik a tizenegynéhány éves fullbiztonságos gépcsodával próbálnak minden lehetőséget kihasználni sajnos sok esetben nem vidáman ér véget a mókájuk ,de mi mit tehetünk ellene...