127612
  • immovable
    Nekem egy stabil tetőn is előjön vagy ha ilyen "fiatalok másznak a tornyon" videót nézek akkor is.
  • Dzsini
    A tériszony nálam csak akkor "indul be", ha érezhetően megmozdul, bizonytalannak tűnik alattam a felszín.
    Az Eiffel-torony tetején semmi bajom nem volt (pedig az is lengedezik bőven), egy rozsdás katonai kilátóról alig bírtam lemászni miután megmozdult alattam :P
  • immovable
    Tériszony nem számít repülésnél, vagy ugrásnál, mert nincs mihez viszonyítani. Én is tériszonyos vagyok, de repülés ugrás közben, nincs jelentősége, még kis magasságon sem.
  • immovable
    36-40 ezer körül mozog, attól függően akarod-e, hogy felvétel is legyen. (Jobb helyen azt egy másik ugró csinálja, nem a tandempilóta.)
  • immovable
    Vitorlázóval vagy vmi kismotoros géppel kell repülni, az még repülés. Esetleg gyalogsárkánnyal. :)
  • Dzsini
    Nem mintha az ki-be kapcsolható lenne a beállításokban :)
  • Fresh Duke
    Nem mintha jelezve lenne, hogy vip vagy.
  • Molnibalage
    Én más sorrendben ismerem a mondást. :) Nem is értem, hogy eddig miért nem írtam le.
  • Dzsini
    Nahát, ilyen megtörténhet?
  • Fresh Duke
    Ez a komment, mintha másképp nézett volna ki a legutóbb.
  • BRAT
    Ez kurvajó :D
  • Molnibalage
    A kéréds feltevés a tandemre és szólóra is vonatkozott.
  • Fbn Lx
    szobád ablakán van rács remélem
  • Hayni
    Nem, de ha lenne lehetőségem simán kiugrálnék mindenhonnan :DDD
  • VRSDM
    majd akkor ugrok ha én ugrok,
    nem kötöm magam más hasára.
    nem vagyok én kenguru :D
  • Molnibalage
    Ennyiért full HD-t is kapsz és, ha egyedül ugrasz, akkor kísérőval, aki kintről is vesz és nemcsak a tandempárodon levő kamera.
  • videobaby
    jézus...a felére tippeltem volna. jól mellé fogtam.
  • Lacee86
    40-50 rongy körül van, ahogy nézem, felvétel nélkül. Relatíve elég sok...
  • Fresh Duke
    Ha meghívsz, mehetünk.
  • videobaby
    olyan sokba kerül?
  • chhaya #116852
    Nem próbáltam még, de egyszer mindenképp szeretnék... Ha mást nem, akkor a tandemugrást.
    Még gyűjtöm hozzá az erőt (meg a pénzt), és valakit, aki eljönne velem. Szinte az összes ismerősömnek tériszonya van.
  • Fbn Lx
    lehet, hogy pont meghaltál vlna
  • Molnibalage
    Még nem voltam, de tervezek menni. Tavaly mentem volna, de akivel leszerveztem, az pont lebetegedett és az utoló hét volt, amikor még ugrásra alkalmas idő volt.
  • Dzsini
    Én "repültem" már néhányszor, inkább egy kényelmetlen, rosszul hangszigetelt buszra emlékeztetett a dolog, valószínűleg semmi köze ahhoz, amit egy kistestű géppel, vagy sárkánnyal, ernyővel lehet tapasztalni.
  • videobaby
    nem, nem is akarnám kipróbálni.
  • SötétBarom
    Nem.
    Nem érdekel. Repülni is utálok.
  • Dzsini
    Ép ember, ép ésszel, ép gépből nem ugrik ki. (Petőfi Sándor)
  • Evoluti0N
    Szívesen kipróbálnám. Azonban ki kéne lökni, mert ugrani nem hiszem, hogy mernék. Zuhanás közben valószínűleg sírnék, mint egy kislány és össze-vissza sz@rnám magam, de azért egyszer szívesen kipróbálnám.
  • karajjj
    - de azt nem lehet megenni idösapám!
    - ja, akkor csak láttam...
  • tigeroo
    már ettem is
  • Fbn Lx
    én sem nyomtam rá az üresre, mert nem futottam át a lehetőségeket, hogy van üres is
    a ha igen akkor milyen kérdéseket instant átugrom, ha a válaszom nem
  • Blum
    Nem.
    Nem erdekel. Biztos nagy elmeny meg orulsz a fejednek mikor leersz de kulonosebben nem mozgat meg.
    Esetleg a bandzsidzsampingot kiprobalnam.
  • dartonite
    Lof@szt,teriszony a baratom.
  • Fbn Lx
    félnék is tőle sztem, meg annyira nem is érdekel, meg drága is
    meg ha erős szél csap az arcomba, pl vonatablakon kihajolva, akkor folyamatos kellemetlen nyelési reflexem van, nem tudom miért
    úgyhogy szerintem gecikellemetlen lenne, nem tudom, hogy működik
  • immovable
    Igen. Jó.
  • pxxl
    nem, nem érdekel...valahogy nem érzem azt, hogy nekem néhány madzagon kellene lógnom pár száz méter magasan.
  • Fresh Duke
    Ezért írtam, hogy fuck logic.
  • Dzsini
    A 12 "nem" válaszból heten nyomtak az üresre az utolsónál - ha túl komolyan veszed az itt adott válaszokat, nagy zűrzavart fogsz találni, mert sokan poénból nyomkodnak :)
  • Lacee86
    Nem nyomott rá az igenre. A 12 "nem" kiadja a 2. alkérdés 12 főjét.
  • Lacee86
    Nem, de szívesen kipróbálnám a lelkem mélyén. Félek is tőle, meg pénzem sincs rá, ezért nem került még rá sor.