127612
  • ba32107
    Döntsétek el ti, írjátok össze rendesen, és javítom. Engem minimális mértékben érdekel a zene, úgyhogy rátok bízom.
  • Ability
    Küldd be a saját változatodat is, és akkor majd amelyik jobb az kerül be. Amúgy én is hiányosnak érzem azt ami most van bent.
  • ThisZip
    Szerelem / erotika / szex

lol, ilyen kérdés alig volt,nem?? :D
  • RoR zsozso
    Én csak egyet hallgatok,a többiről nem is hallottam
    Amúgy ezt ki tudja szerkeszteni??Kéne szólni neki...
  • Fbn Lx
    lehet jobb lett volna, ha én küldöm be.
    A következőket kifogásolom:

-ha a # Dance,Hands Up!,Trance,House,Techno,Progressive -t kiírtad, akkor kiírhattad volna, hogy hardstyle, jumpstyle, goa, stb. az öszeset, ami elektronikus és kihagytad. valami csoportosítás is kéne.

-a Punk-ot nem lehet egy kategóriában emlegetni a metállal.

-Kimaradt a Blues, a latin

-Kimaradt a Pop

-Kimaradt az RnB

-Kimaradt a Reggae és a SKA

-Kimaradt a DnB, Breakbeat, Dub

-Kimaradt a tradicionális, egyéb élőhangszeres zene. Pl. orientális zene, indiánzene, népzene.

És ezek csak a fontosabbak. kicsit jobban át kell látni a mai zenei stílusokat, hogy valaki egy ilyen kérdést beküldjön.
  • z99999
    wow ez az eddig legjobban sikerült kérdés lol
  • tigeroo
    hol a funky? :o
  • Ability
    Rákattintasz a kérdésre, és lenyílik az egész oldal a részletekkel. Le van írva az elutasítás oka is, majd rögtön alatta, hogy ki és mikor szerkesztette.
  • Mike at home
    hol van kiirva, én nem látom

mjó nekme mindgey, nem kerül be, elutasítottátok, hát istenem
  • Ability
    Népszerűség alapon bírálunk, a szűrőt Ti is láthatjátok, tökre nem időalapon pakolja be őket.
  • Ability
    Nem értelek, egyrészt nem névtelen, ki van írva az admin neve aki elutasította, másrészt mi a baj az indoklással? Elsősorban olyan témákat keresünk, amihez mindenki hozzá tud szólni, amik gyakran megesnek az emberekkel, és tudnak róla mesélni, vagy van véleményük róla. A Te kérdésed szerintem pont olyan, amiből nem sok történet született volna, ráadásul van már egy másik hasonló kérdés, így ha egyik bekerül, akkor a másikat is le lehet vele rendezni. Amúgy meg van legalább 60-70 kérdés ami várakozik, és népszerűség alapján kerülnek be, szóval igazából a nép akarata érvényesül. Mi csak felügyeljük, hogy ne legyen duplikáció, ne legyen olyan, ami nem megengedett, de általában átengedünk minden kérdést. Utána bekerül a többi közé, az adminok pedig folyamatosan pakolgatják befele őket. Elsősorban azok a kérdések fognak bekerülni, amik a legnépszerűbbek. Van erre egy szűrő, az első pár oldalon vannak a nagyon népszerűek, azok közül szoktunk válogatni több szempontot is figyelembe véve. Olyanokra gondolok, hogy ha a napokban volt közlekedéses kérdés, akkor ne legyen ismét egy ilyen témakörű. Hol a gond?
  • Cat 02 #19698
    Igazából az a baj a kérdésekkel h mindig újak vannak, régiek meg hiába jók, el vannak felejtve, és egyre csak hátrébb sodródnak.
  • RoR zsozso
    A tied én sem értem miért lett elutasítva...
  • Mike at home
    én nemértem:
    van egy bizottság mia mnid új érdést talál k? vagy a jónép találja ki a kérdéseket? ha a jónép, akkor minek erről szvazni, ugyis az lesz,amit usrek kitalálnak

lásd enyém, ahogy elutasították, hogy a topik fele még szűz, holott, a topik szűz fele 12-13 éves kora óta napi szinten recskázik persze a névtelen elutasító akárkicsodával ezt nem lehet megbeszélni
    de mindegy, gí adjon be az ember kérdéseket
  • cenobite
    Mondjuk a "punk-rock-metal" elég tág fogalom. Mert itt a Sex Pistols-tól a Darkthrone-ig elég széles a paletta. Lehetne kicsit még bontani a palettát. Másrészt kismillió zenei stílus van még ezeken kívül. Bár ott az egyéb gomb... :)
  • CopyKing92
    vagy lehetne még zene is. pl Death Metál / Trash Metál / Nu Metal / XD
  • CopyKing92
    szex :P
  • RoR zsozso
    Az kb. olyan mint a dance.
  • Pepsi Twist
    jókérdés :D
  • Rockynhooo
    mi a fasz az a hands up? :ASD:_ASD:
  • toysoldier
    kimaradt a reggae
  • caseih9400
    "Nem hallgatok zenét/sok fajtát kedvelek"

Tehát aki nem hallgat zenét az több műfajt is szeret ?-.-
  • RoR zsozso
    Beküldve,ha valamit hiányoltok,vagy valami nem stimm,kiabáljatok,javítom :D
  • caseih9400
    akkor húzzál aludni :)
  • RoR zsozso
    Ne ezt benéztem :D
    Mondtam má' fáradt vagyok :D
    Javítva:Elektronikus :D
  • toysoldier
    simán tüc-tüc-tüc
    nem kell ezt túlvariálni
  • Pepsi Twist
    ááá elektromos XD
  • Pepsi Twist
    tudom, csak baszogatásból mondom :D (de úgy elektronikus hogy a fülesen vagy a hangszóron jön keresztül :D
  • FZoleee
    igen, de elektronikusnak szokás nevezni...
  • Rockynhooo
    elektromos -A:SD_:AS_D:_ASD:SAD_D:AS_D:AS
  • Pepsi Twist
    általában az összes zene elektromos amit hallgatsz :D
  • FZoleee
    elektromos
  • RoR zsozso
    Ja ok.
    De szerintem akkor töredéke volt csak itt a mai fórumozóknak úgyhogy szerintem mehetne még egyszer...
  • caseih9400
    "Elektronikus" omfg Ha már kérdést küldesz be akkor normális legyen..
  • RoR zsozso
    Úgy döntöttem most megcsinálom.
    Szerintetek lehetne a Dance,Hands Up!,Trance,House,Techno,Progressive-t egyszerűen egy "Elektromos zene" kategóriába sorolni??
    Vagy az túl tág fogalom??
  • Ability
    Volt ilyen kérdés, kb. az 5. volt amikor indult az egész. Szerintem lehet újra...
  • sweech
    első kérdések egyike volt
  • FZoleee
    Melyik stílus zenéjét szereted a legjobban?
    Leírás:
    Értelemszerűen amihez a legjobban kötődsz, amilyen bulikba lejársz stb.

Disco-Trance-House-Techno-Dance
    28.05%

Dnb-Rave-Breakbeat-Goa
    4.88%

Hiphop-RnB-Rap
    12.2%

Punk-Rock-Metal-HC-Emo
    35.37%

Klasszikus-"Élő hangszeres"8
    4.88%

Alter-Underground Chillout
    3.66%

Populáris
    7.32%

Jazz
    3.66%
  • Pepsi Twist
    ok :D legalább a kocsiba fogsz tudni nyomatni valami olyat ami a pirosnál a szomszéd verdát szétrázza :D
  • RoR zsozso
    Alap,én is azokat hallgatom :)