127612
-
ba32107 #19709 Döntsétek el ti, írjátok össze rendesen, és javítom. Engem minimális mértékben érdekel a zene, úgyhogy rátok bízom. -
Küldd be a saját változatodat is, és akkor majd amelyik jobb az kerül be. Amúgy én is hiányosnak érzem azt ami most van bent. -
Szerelem / erotika / szex
lol, ilyen kérdés alig volt,nem?? :D -
Én csak egyet hallgatok,a többiről nem is hallottam 
Amúgy ezt ki tudja szerkeszteni??Kéne szólni neki... -
Fbn Lx #19705 lehet jobb lett volna, ha én küldöm be.
A következőket kifogásolom:
-ha a # Dance,Hands Up!,Trance,House,Techno,Progressive -t kiírtad, akkor kiírhattad volna, hogy hardstyle, jumpstyle, goa, stb. az öszeset, ami elektronikus és kihagytad. valami csoportosítás is kéne.
-a Punk-ot nem lehet egy kategóriában emlegetni a metállal.
-Kimaradt a Blues, a latin
-Kimaradt a Pop
-Kimaradt az RnB
-Kimaradt a Reggae és a SKA
-Kimaradt a DnB, Breakbeat, Dub
-Kimaradt a tradicionális, egyéb élőhangszeres zene. Pl. orientális zene, indiánzene, népzene.
És ezek csak a fontosabbak. kicsit jobban át kell látni a mai zenei stílusokat, hogy valaki egy ilyen kérdést beküldjön. -
wow ez az eddig legjobban sikerült kérdés lol -
hol a funky? :o -
Rákattintasz a kérdésre, és lenyílik az egész oldal a részletekkel. Le van írva az elutasítás oka is, majd rögtön alatta, hogy ki és mikor szerkesztette. -
hol van kiirva, én nem látom
mjó nekme mindgey, nem kerül be, elutasítottátok, hát istenem -
Népszerűség alapon bírálunk, a szűrőt Ti is láthatjátok, tökre nem időalapon pakolja be őket. -
Nem értelek, egyrészt nem névtelen, ki van írva az admin neve aki elutasította, másrészt mi a baj az indoklással? Elsősorban olyan témákat keresünk, amihez mindenki hozzá tud szólni, amik gyakran megesnek az emberekkel, és tudnak róla mesélni, vagy van véleményük róla. A Te kérdésed szerintem pont olyan, amiből nem sok történet született volna, ráadásul van már egy másik hasonló kérdés, így ha egyik bekerül, akkor a másikat is le lehet vele rendezni. Amúgy meg van legalább 60-70 kérdés ami várakozik, és népszerűség alapján kerülnek be, szóval igazából a nép akarata érvényesül. Mi csak felügyeljük, hogy ne legyen duplikáció, ne legyen olyan, ami nem megengedett, de általában átengedünk minden kérdést. Utána bekerül a többi közé, az adminok pedig folyamatosan pakolgatják befele őket. Elsősorban azok a kérdések fognak bekerülni, amik a legnépszerűbbek. Van erre egy szűrő, az első pár oldalon vannak a nagyon népszerűek, azok közül szoktunk válogatni több szempontot is figyelembe véve. Olyanokra gondolok, hogy ha a napokban volt közlekedéses kérdés, akkor ne legyen ismét egy ilyen témakörű. Hol a gond? -
Cat 02 #19698 Igazából az a baj a kérdésekkel h mindig újak vannak, régiek meg hiába jók, el vannak felejtve, és egyre csak hátrébb sodródnak. -
A tied én sem értem miért lett elutasítva... -
én nemértem:
van egy bizottság mia mnid új érdést talál k? vagy a jónép találja ki a kérdéseket? ha a jónép, akkor minek erről szvazni, ugyis az lesz,amit usrek kitalálnak
lásd enyém, ahogy elutasították, hogy a topik fele még szűz, holott, a topik szűz fele 12-13 éves kora óta napi szinten recskázik persze a névtelen elutasító akárkicsodával ezt nem lehet megbeszélni
de mindegy, gí adjon be az ember kérdéseket -
Mondjuk a "punk-rock-metal" elég tág fogalom. Mert itt a Sex Pistols-tól a Darkthrone-ig elég széles a paletta. Lehetne kicsit még bontani a palettát. Másrészt kismillió zenei stílus van még ezeken kívül. Bár ott az egyéb gomb... :) -
vagy lehetne még zene is. pl Death Metál / Trash Metál / Nu Metal / XD -
szex :P -
Az kb. olyan mint a dance. -
jókérdés :D -
mi a fasz az a hands up? :ASD:_ASD: -
kimaradt a reggae -
"Nem hallgatok zenét/sok fajtát kedvelek"
Tehát aki nem hallgat zenét az több műfajt is szeret ?-.- -
Beküldve,ha valamit hiányoltok,vagy valami nem stimm,kiabáljatok,javítom :D -
akkor húzzál aludni :) -
Ne ezt benéztem :D
Mondtam má' fáradt vagyok :D
Javítva:Elektronikus :D -
simán tüc-tüc-tüc
nem kell ezt túlvariálni -
ááá elektromos XD -
tudom, csak baszogatásból mondom :D (de úgy elektronikus hogy a fülesen vagy a hangszóron jön keresztül :D -
igen, de elektronikusnak szokás nevezni... -
elektromos -A:SD_:AS_D:_ASD:SAD_D:AS_D:AS -
általában az összes zene elektromos amit hallgatsz :D -
elektromos 
-
Ja ok.
De szerintem akkor töredéke volt csak itt a mai fórumozóknak úgyhogy szerintem mehetne még egyszer... -
"Elektronikus" omfg
Ha már kérdést küldesz be akkor normális legyen..
-
Úgy döntöttem most megcsinálom.
Szerintetek lehetne a Dance,Hands Up!,Trance,House,Techno,Progressive-t egyszerűen egy "Elektromos zene" kategóriába sorolni??
Vagy az túl tág fogalom?? -
Volt ilyen kérdés, kb. az 5. volt amikor indult az egész. Szerintem lehet újra... -
első kérdések egyike volt -
Melyik stílus zenéjét szereted a legjobban?
Leírás:
Értelemszerűen amihez a legjobban kötődsz, amilyen bulikba lejársz stb.
Disco-Trance-House-Techno-Dance
28.05%
Dnb-Rave-Breakbeat-Goa
4.88%
Hiphop-RnB-Rap
12.2%
Punk-Rock-Metal-HC-Emo
35.37%
Klasszikus-"Élő hangszeres"8
4.88%
Alter-Underground Chillout
3.66%
Populáris
7.32%
Jazz
3.66% -
ok :D legalább a kocsiba fogsz tudni nyomatni valami olyat ami a pirosnál a szomszéd verdát szétrázza :D -
Alap,én is azokat hallgatom :)