127612
  • Magic Boy
    Na ez egy is a népbutítás eredménye.
    Nem így van.
    Persze biztos vannak olyanok akik nem tisztességes úton szerezték, de a többség keményen megdolgozott érte.
  • RoR zsozso
    Nagyon sokat tudok,sőt az X5 sofőröknek majdnem 80%-a szőke picsa aki vezetés közben sminkelgeti magát a tükörben. (gondolom nagyon megdolgozhatott a pénzéért...)
  • caseih9400
    csak az első milliókat ne kérdezd meg tőlük honnan szerezték...azokat biztos nem legális úton...
  • RoR zsozso
    Amúgy volt egy ilyen "szülinap luxuskivitelben" vagy mi,ott vett az anyja egy Lexus-t,aztán neki állt rinyálni hogy neki Merdzsó kell...
    De az anyja jól tette,visszavitte az autót a kereskedésbe,és nem kapott semmit :D
  • Magic Boy
    "átlagos körülmények között is lehet boldogan élni"

Ez tény, de gazdagon is. Ez nem a pénztől függ.
  • Magic Boy
    Na, ha ennyire negatív vagy a gazdagokkal és a pénzel szemben akkor mindig egyik napról a másikra fogsz élni.
    A legtöbb gazdag keményen megdolgozott azért, hogy odáig jutott ahol van.
  • RoR zsozso
    Fulladjanak bele a rohadt pénzükbe,én aztán leszarom hogy mire költik
  • Magic Boy
    Egyetértünk, de.

A pénzért egyáltalán nem kell hülyére dolgozni magadat.
    Csak sajnos ezt verik az emberek fejébe.
    Akkor is kereshetsz jól, ha azt csinálod amit szeretsz.
  • Magic Boy
    Az arányokkal, a szülői tisztelettel és a pénz értékével kapcsolatban jobos a példa.
    Szóvá teheti, de ha hisztizik én azt is elvenném tőle amit kapott.
  • snowkid16
    Mi ez, gazdagok topickja? jövök én is XD
  • Mike at home
    a mai iskolarendszer a kreativoknak, az indivualistáknak, vagy a gyakorlati embereknek egyáltalán nem kedvez, egyes vélemények szerint csupán az emberek 25-30%-ának, és persze tanárnak is az megy, aki ebbbe a halmazba tartozik, hiszen sikerélményt jelentett számára az iskola, és azokat fogja okosnak tartani, akik ugyanolyanok mint ő, a többiek meg buták, lusták, mások

ás mint mindenben itt is sok múlik a szerencsén, akár az üzleti életben, jó időben voltál jó helyen, ugyanakkor a belefektetett energia is nagyon fontos, kellő kitartással sok mindent el lehet érni

a tanulj sokat, hogy jó állásod legyen pedig arra jó, hogy vezető beosztásban dolgozhass olyan valakinek a céégnél, aki kicsit másképp gondolkodott

arról ne beszéljünk, hogy a magyarországi oktatási szinvonal milyen, főleg a himihumi főiskolákban, ahol soxor jobban értesz a témához mint a tanár, főleg idősebben
  • Pepsi Twist
    nem veszem meg neki az X5-öt :D elégedjen meg a kis Suzukijával :D
  • Pepsi Twist
    azt elismerem :)
  • cenobite
    És gondolom te megveszed neki. Nem? Nemáááár!!! Nem hiszem hogy nincs annyi ennyi kis aprópénz a párnába varrva.
  • cenobite
    LOL bakker, csak az arányok miatt írtam, hogy azért elég durva dolog, hogy kap a hülye picsa egy több mint 10milliós autót és ahelyett hogy örülne neki, elkezd hisztizni. Biztos van módja annak hogy a szalonban kicseréljék, de ez a hisztis reakció, meg hogy "mi ez szar" elég érdekes... Gondolom marhára tisztelheti a szüleit, meg úgy általában tisztában van a pénz értékével.

• Magic Boy
    Kivétel erősíti a szabályt.

De azt te is elismerheted, hogy a lányok/asszonyok többsége nem rajong az ekkora autókért.
  • Pepsi Twist
    az asszonyomnak... ő X5öt akar...
  • Magic Boy
    A BMW x5-ös erősen nagy autó és ráadásul SUV.
    Mutass olyan lányt/asszonyt akinek ilíyen az álma.
  • Mike at home
    mennyire alkalmazotti gondolkodás, sosem leszel igazán gazdag
  • Magic Boy
    A 16. születésnapjára én se, de később igen.
    Ez szerintem nem elkényeztetés.
    Az meg, hogy szól, hogy ő nem olyat szeretne az szerintem természetes.
  • caseih9400
    nekem ha ladát adnának születésnapomra akkoris örülnék nem hogy egy x5-öst
  • Magic Boy
    caseih9400: A minőséget meg kell fizetni ez tény, ahogy az is, hogy nem tudhatod amíg oda nem kerülsz, hogy mit vennél meg és mit nem.
    Ha meg a kedves apuka van akkora barom, hogy elfelejti megkérdezni az érintettet akkor az az ő baja. Ugyanez van kicsiben is, hiszen menyi ajándékot visznek vissza az ünnepek után.

cenobite: Szerintem te se szívesen járnál egy olyan autóval ami nem tetszik.
  • caseih9400
    viván néztem még régebben a születésnap luxuskivitelben műsort , asszem még most is megy ..
  • Darukezelő
    My Super Sweet 16 az MTV-n? :) 1-2 részét láttam, mondjuk abban a sorozatban tényleg olyanok vannak hogy csak nézek. Meg igazából nem tudom mit ünnepelnek így a 16-dik születésnapjukon, ha 21-et ünnepelnének akkor megérteném. Mondjuk jól látszik, hogy a fiatalok mennyire nem tudnak bánni még a pénzzel. Ha van, akkor mindent meglehet tenni elven gondolkoznak. Jó mondjuk apuka is kicsit a körmére nézhetne a gyereknek, és akkor nem az lesz hogy a 16 éves gyerek annyira elvan már kényeztetve, hogy majd még nem tetszését fejezi ki, mert nem azt a huszon milliós autót kapta amit kinézett magának. Én eleve nem vennék a gyerekemnek méregdrága autót, pláne egy 16 évesnek. Bár ez meg már nevelés kérdése, hogy ki hogyan neveli a gyerekét a sok pénz mellett. Elkényezteti, vagy azért megszabja a határokat.
  • caseih9400
  • cenobite
    Van egy ilyen video is, hogy a fiatal csaj szülinapjára kap egy kék lexus-t (be van kötve a szeme, úgy vezetik az autóhoz), erre elkezd hisztizni, mint egy őrült, hogy neki piros kell, mi ez a szar-szemét kék. :S
  • caseih9400
    Ja és a legjobb benne az hogy a milliárdos apuka vesz a kislányának 16. születésnapra egy BMW X5-öt azt elkezd rinyálni hogy ő Lexust akart és visszaviteti...
  • caseih9400
    Nyilván szeret az ember luxuskörülmények között élni, de néhányan már túlzásba viszik.

azért már 3milliós órát tudja ki venne meg , még akkoris ha milliárdos lennénk...
  • bulba
    Azokra nem is gondolsz akik esetleg nem saját hibájukból nem tudnak/tak továbbtanulni?
  • Mike at home
    mindeki arra költi a pénzét amire akarja, senkinek semmi joga nincs beleszólni
  • Magic Boy
    Ez így igaz.
  • Darukezelő
    Igaz, csak ugye a minimálbéresek között is sok olyan van, aki szart az egészbe, lesz ami lesz. Mindegy, ebbe nem akarok bele menni, minden rétegben több féle ember van. A kőgazdagok között is, és a minimálbéresek között is.
  • FZoleee
    13:06 Pepsi Twist: E30? vagy E36? :D
    13:06 Reaper: 36
    13:06 Pepsi Twist: akkor nem vagy ellenfél :D
    13:06 Reaper: nana
    13:07 Pepsi Twist: majdnem 100LE-vel több erőm van :D

erre gondolsz?

amúgy:
    "Nyilván szeret az ember luxuskörülmények között élni, de néhányan már túlzásba viszik." és az "Éljen jól, de a nagy fényűzésre költött pénzt inkább adományozhatná a rászorulóknak." között :D
  • Magic Boy
    Egyetértünk.
    Őket is becsülni kell, hiszen azt a feladatot is meg kell valakinek csinálni amit ők csinálnak, na meg nem biztos, hogy rajtuk múlott, hogy teszem azt csak egy nyolc általánosuk van.
    Arról nem is beszélve, hogy a diplomával nem osztanak észt és sok olyan 8 általánost végzett ember van aki értelmesebb, mint a diplomások többsége.
  • Darukezelő
    Lehet, de igazából engem nem érdekel ki mire költi a pénzét. :) Ha valakinek az nyújt örömet hogy 24 karátos arany wc ülőkéje van, vagy Swarovski kavicsokkal rakatja tele az autóját akkor csinálja.
  • xxxpaulxxx
    A te pénzed, arra költöm, amire akarom
  • chhaya #19955
    nem kell sajnálni, de lenézni sem kell. ők is dolgoznak, sokszor többet is, mint aki tanult plusz négy évet. és a "hasonlítgatás" csak arra irányul, hogy néhány ilyen milliárdos jobban megbecsülné a pénzét, ha egy darabig csak kevésből kellene élnie. (amúgy ez nem is olyan egyszerű, hogy "lusta volt továbbtanulni, de nem akarok offolni, meg kedvem sincs kisregényt írni.)
  • Rockynhooo
    Én pénzem arra költöm amire akarom
  • tugyiti
    Nem viszi el a hátán senki,élünk 70-80 évet aztán max. mellénk temetik a kocsinkat akkor meg már ugyse érvényes jogsink.
  • Darukezelő
    Miért is hasonlítjuk a kőgazdag embert a minimálbéreshez? A minimálbéres gondolkozzon el azon, hogy miért jutott oda ahova. Nem fogom sajnálni csak azért, mert lusta volt tovább tanulni, vagy van 8 általánosa és most pénztáros az Intersparban.