127612
-
G_ArchAngel #20071 "Igen, én irányítom az embereket és ez nekem jó."
Diszpecser vagyok a Volannal
-
Igen, én irányítom az embereket és ez nekem jó.
-
G_ArchAngel #20069 "Az ő pénzük, arra költik amire akarják"
A vilag fejlettebb reszeben egyszeruen senkinek, semmi koze nincs ahhoz, hogy a masik milyen anyagi haterrel rendelkezik es azt mire forditja.
-
A pénznek nem bankban a helye, mert a bankárok gazdagszanak a te pénzeden a legjobban.
Amúgy meg a boldogság nem a pénztől függ, de kétségtelen, hogy ha nincs elég, akkor az megkesertheti az életet. És sajnos akármennyi van, az sosem elég. Akinek meg nagyon sok, azoknak meg már sajnos nem számítanak az emberi értékek és itt a fő baj. -
Rundstedt17 #20067 Te meg álszentet játszol,nem jött be:d. -
mert abban csinos vagy (L) -
de még csak egy szőrmebundát vettél nekem:CCCCCCCCCCCCCcccccc -
nem költök -
Az ő pénzük, arra költik amire akarják.
de azért költhetnének egy picit rám is. -
nem tudom mikor volt utoljara ennyire kiegyenlitett eredmeny
-
mondjuk ha az olajos dologbol indulunk ki, akkor lehet benne vmi. mert az tenyleg igaz. amig az olajkészlet el nem fogy, addig robbanomotoros autok lesznek. -
ba32107 #20060 És ezt te hol olvastad? -
ez így van, mint a mérleg -
minél több jut másnak, annál kevesebb neked:P -
miért szerinted kiktől veszik el?:) -
Az ő pénzük, arra költik amire akarják. - Mindaddig, míg nem tőlünk veszik el. -
Az ő pénzük, arra költik amire akarják. -
Ne higgy nekem nézz utána és tapasztald meg.
Részemről a téma lezárva. -
Cat 02 #20053 Meg az összeesküvés elméletekre is :) -
sok "Nevem Earl"-t nézel:D -
látom csöppet értetlen vagy, vagy csak hülyének tetteted magad, mindegy. -
vmi olyasmi mint a "karma" :P :) -
"az élet úgyis megbünteti őket.." hol élsz te ember? :D:D -
Ha kemény munkával szerezték meg, akkor emelem a kalapom, úgyis megbecsülik minden fillérüket.
Ha lopták, akkor nem emelem a kalapom, viszont elismerem őket mivel voltak olyan "tökösek" és rátermettek, hogy megcsinálták maguknak. Ha annyira rosszat tesznek akkor az élet úgyis megbünteti őket, fölösleges még acsarkodni is rájuk. -
-
1-2 között. Az ő pénze, azt vesz belőle amit akar, de amikor már a kiskörömreszelőaranyozottcsipeszkészletet vesz, az már túlzás :D. -
Topikhoz is hozzászólva én ezt gondolom a gazdagok fényűzéséről:
"Éljen jól, de a nagy fényűzésre költött pénzt inkább adományozhatná a rászorulóknak." -
-
Igen komolyan, ha valamiről nem tudsz akkor lehet bármennyi pénzed.
Na meg az emberek többsége még mindig csak a nyugati orvoslásban bízik holott a keletiek jóval előttünk járnak ezen a téren is.
A természet sok mindenre kínálja a megoldást csak az gyógyszergyártóknak és az orvosok többségének az az érdeke, hogy beteg legyél, hiszen abból élnek.
Pl. ugyanez igaz az olajból élőkre is ott is ugyanúgy megvan már a korszerűbb, jobb technika csak sérti egyesek érdekeit a kiderülése. -
Ugyanmár, fiúk, most komolyan! Mennyi pénzes rákos van a világon, vagy valamelyik rokonuk, komolyan azt gondoljátok, hogy ő előlük is el lehetne tüntetni? -
Pontosan. -
Gondolom a Rife féle rákgyógyító gépre gondolt az illető, amit aztán a nagy gyógyszergyártók összefogva igyekeztek minden embernek kitörölni az emlékezetéből hogy valaha is létezett, no meg amúgyis rengetegszer hallani, hogy találtak rák elleni gyógymódokat de ezeket valahogy sosem hagyják eljutni addig hogy alkalmazzák is őket. -
"Az ő pénzük, arra költik amire akarják."
Én is ezt tenném :D -
"A ráknak már régen létezik a természetes ellenszere..."
Megosztanád velünk eme csodás felfedezést?
-
Az ő pénzük, arra költik amire akarják. Én is azon munkálkodom, hogy gazdag legyek. -
F1re #20036 én irigylem őket -
jo ezeket persze mindenki csinalna, de egy ilyen bulis este max partizezer dollart jelent, ami eltorpul egy szazmillios hajo / milliardos palota mellett -
Rundstedt17 /agree -
Rundstedt17 #20033 Jah sokakból irigység xól -
A dekadens túlzásokkal nem értek egyet, de szórni a pénzt, jókat kártyázni, drága hotelekben bulizni, a legjobb nők társaságában, a legjobb kajákat enni, a családodnak mindent megadni igenis gigajó :D
A pénz nem boldogít szól a közhely, de ha nincsen akkor szar és ha van akkor nyugodtan fordíthatod az időd arra hogy boldog legyél. ( család, barátok, megtaláld az igazit stb...)