127612
-
Csak azt veszem meg ami igazán megéri, amúgy warezolok. -
Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban. -
Túlnyomó többségben eredeti dolgaim vannak, de azért akad 1-2 másolt cucc.
5-6 éve warezoltunk,így van pár darab warez játék/film,de mostmár inkább megvesszük ha tudjuk hogy megéri,ha meg nem akkor letöljtük kijátszuk/megnézzük és utána töröljük -
úgyszintén
[Csak nekem majd valamikor hétfőn,vagy kedden érkezik meg a TDU eredetiben,és az lesz az első eredeti játékom...meg még régen megvettem a Port Royale 2-t 7500FT-ért,most meg 1500FT a Tescoban :(( ] -
Csak azt veszem meg ami igazán megéri, amúgy warezolok.--->Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban.
van 4 eredeti játékom! [büszke rá]
-
szieszáj #20226 ennek két oka lehet :D -
szieszáj #20225 2. -
xxxpaulxxx #20224 Hmm... vajon miért nem ír senki?:D -
[center] -
Mirk #20222 Is-is
amúgy meg van fontosabb dolgom is -
xxxpaulxxx #20221 is-is... egyaránt vannak buták és okosak... mint mindenhol, ahol XXI. századi körülmények vannak... csak sokszor a leghülyébbeket mutatják és ezáltal van meg nekünk a negatív véleményünk... -
Na mondok egy peldat miben okosak a szamitogepek meg egyebb tudomany agakban,de visszont abban nem egyezek hogy hasznos az a tommegpusztito fegyverek,bombak gyartasa inkabb azert a penzert a mezogazdasagukat fejlesztenejuk hogy ne keljen genkezelt buzat,kukoricat,szojat termeszteni hanem egessegeset. -
Buták mint a tök.
-
az jo gyakorlati modszer, hogy ismeros is volt kint, mutatott fotokat mondom ezeket a suliban szunetben csinaltad? aszondja nem, ez matek ora... erted fekszenek a ! szőnyeges ! iskolateremben a földön és magukat fényképezik meg baromkodnak.. mondta h amig ott volt kint suliban semmit nem tanult csak a nyelvet. nem beszelve arrol h kb van 3 tantargy... matek, angol, meg informatika ami szinten ilyen matekora szinten megy... -
Rundstedt17 #20217 Ez is igaz -
Rundstedt17 #20216 Usaban az oktatás minősége borzasztó.perxe kivétel az egyes rendesen fizetős magán iskolák...vixont a közoktatás botrányos kezdve azzal hogy rend alig van,a sport előtérbe helyezett illetve az amcsi hazafias nevelés.az eredmény az amire xükségük van buta néptömeg -
Rundstedt17 #20215 Gyakorlati?inkább rendnélküli.. -
Rundstedt17 #20214 Pontosan.Usa oktatása szart termel,más országokból szívja el a tehetségeseket.egyébként amerikai lakosság nagyréxe ostoba. -
Óriási tévedés. hogy az oktatásnak semmi köze a gazdasági helyzethez! A megfelelő oktatás "termeli" ki a jó szakembereket, amin nagyon is múlik az ország sorsa! Szarból, várat... -
Is-is, egyaránt vannak buták és okosak.
Csak az arányok másak. -
Egyébként én inkább vagyok szegényebb de okosabb.
Okos választás.
És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.
Ezzel az átlaggal éri el az USA a $45,800 -os egy főre jutó GDP-t, az EU-s átlag $32,700, a magyar $19,300. -
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is. -
is-is.
de az is tény, hogy a bulvársajtó mindig az ostobákat kapja fel, ők az igazi híranyag, nem az, hogy xy kutató milyen eredményeket ért el a mittudoménmicsodának a fejlesztésében, amin már 20 éve dolgozik. -
Szerintem az észnek/oktatásnak a fejlettebb országokban semmi köze a gazdasági helyzethez. Egyébként én inkább vagyok szegényebb de okosabb. Bár tény, hogy a buta emberek boldogabbak mert nem fogják fel a világ mocskos dolgait.
A kérdésre is kitérve én a "buták mint a tök"-re szavaztam de szerintem ez nem csak az USA-ra vonatkozik hanem az összes Amerika seggét nyaló országra mint pl. Magyarország is. És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az. -
Gazdasági helyzetüknek/életszínvonaluknak szvsz. semmi köze, hogy mit tanulnak az iskolában. Sőt, ennek a fincsi gazdasági válságnak is ők az okozói mert mindent hitelre vesznek. A hitelt is hitelre veszik fel. Ennek issza most az egész világ a levét. -
Vardar #20206 Jaja, ott gyakorlati oktatás van elméleti helyett. Nem porosz módszer. -
Egyaránt vannak buták és okosak - mint mindenhol.
-
Szerintem nem buták, csak ott más a tanrend. Marha büszke lehetek magamra, hogy tudom hol van Jugoszlávia, Irán, Ausztrália, tudom mikor volt a 2. vh, meg tudom mikor született és halt meg Csokonai Vitéz Mihály, de ettől nem leszek gazdagabb, ahogy az ország sem. Amerikában valszeg a fontosabb dolgokat tanulják, ami érinti őket a mindennapi életben, azért is élhetnek jobban. -
-
A magán repülőgépével ez nem akadály ... :D -
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is. -
remélem kijutok én is vagy ha nem akkor majd te kiviszel xd -
én vótam :D tök fasza XD értem mit mondanak :D az angolokat meg nem értem -.-' -
fő vágyam hogy kijussak amcsiba. -
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.
mellesleh "Szerintem okosak, csak mindig a butább embereket mutogatják." hogy lehetnének okosak ha a butákat mutogatják, hülye kérdés
-
Azok a buta emberek fejenként jóval több mint 2x akkora értéket állítanak elő mint a magyarok. -
pista89 #20195 Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is. -
és a magyar is elég szépen halad ebbe az irányba.. -
Van 10 millió okos, tanult ember (annyi mondjuk elég is), a többinek meg nincs sok földimogyorója...
Láttam már egyetemi ZH-kat és elég szánalmasak voltak, meg egyébként is. -
Buták mint a tök. :(