127612
  • FZoleee
    Csak azt veszem meg ami igazán megéri, amúgy warezolok.
  • Pepsi Twist
    Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban.
  • milk41
    Túlnyomó többségben eredeti dolgaim vannak, de azért akad 1-2 másolt cucc.

5-6 éve warezoltunk,így van pár darab warez játék/film,de mostmár inkább megvesszük ha tudjuk hogy megéri,ha meg nem akkor letöljtük kijátszuk/megnézzük és utána töröljük
  • belisz
    úgyszintén

[Csak nekem majd valamikor hétfőn,vagy kedden érkezik meg a TDU eredetiben,és az lesz az első eredeti játékom...meg még régen megvettem a Port Royale 2-t 7500FT-ért,most meg 1500FT a Tescoban :(( ]
  • sweech
    Csak azt veszem meg ami igazán megéri, amúgy warezolok.--->Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban.

van 4 eredeti játékom! [büszke rá]

• szieszáj
    ennek két oka lehet :D
  • szieszáj
    2.
  • xxxpaulxxx
    Hmm... vajon miért nem ír senki?:D
  • VRSDM
    [center]
  • Mirk
    Is-is
    amúgy meg van fontosabb dolgom is
  • xxxpaulxxx
    is-is... egyaránt vannak buták és okosak... mint mindenhol, ahol XXI. századi körülmények vannak... csak sokszor a leghülyébbeket mutatják és ezáltal van meg nekünk a negatív véleményünk...
  • nandorb
    Na mondok egy peldat miben okosak a szamitogepek meg egyebb tudomany agakban,de visszont abban nem egyezek hogy hasznos az a tommegpusztito fegyverek,bombak gyartasa inkabb azert a penzert a mezogazdasagukat fejlesztenejuk hogy ne keljen genkezelt buzat,kukoricat,szojat termeszteni hanem egessegeset.
  • Benny04
    Buták mint a tök.
  • cement
    az jo gyakorlati modszer, hogy ismeros is volt kint, mutatott fotokat mondom ezeket a suliban szunetben csinaltad? aszondja nem, ez matek ora... erted fekszenek a ! szőnyeges ! iskolateremben a földön és magukat fényképezik meg baromkodnak.. mondta h amig ott volt kint suliban semmit nem tanult csak a nyelvet. nem beszelve arrol h kb van 3 tantargy... matek, angol, meg informatika ami szinten ilyen matekora szinten megy...
  • Rundstedt17
    Ez is igaz
  • Rundstedt17
    Usaban az oktatás minősége borzasztó.perxe kivétel az egyes rendesen fizetős magán iskolák...vixont a közoktatás botrányos kezdve azzal hogy rend alig van,a sport előtérbe helyezett illetve az amcsi hazafias nevelés.az eredmény az amire xükségük van buta néptömeg
  • Rundstedt17
    Gyakorlati?inkább rendnélküli..
  • Rundstedt17
    Pontosan.Usa oktatása szart termel,más országokból szívja el a tehetségeseket.egyébként amerikai lakosság nagyréxe ostoba.
  • Szabi84
    Óriási tévedés. hogy az oktatásnak semmi köze a gazdasági helyzethez! A megfelelő oktatás "termeli" ki a jó szakembereket, amin nagyon is múlik az ország sorsa! Szarból, várat...
  • ThisZip
    Is-is, egyaránt vannak buták és okosak.

Csak az arányok másak.
  • qtab986
    Egyébként én inkább vagyok szegényebb de okosabb.
    Okos választás.

És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.
    Ezzel az átlaggal éri el az USA a $45,800 -os egy főre jutó GDP-t, az EU-s átlag $32,700, a magyar $19,300.
  • Carlos
    Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.
  • chhaya #20209
    is-is.
    de az is tény, hogy a bulvársajtó mindig az ostobákat kapja fel, ők az igazi híranyag, nem az, hogy xy kutató milyen eredményeket ért el a mittudoménmicsodának a fejlesztésében, amin már 20 éve dolgozik.
  • HöfEE
    Szerintem az észnek/oktatásnak a fejlettebb országokban semmi köze a gazdasági helyzethez. Egyébként én inkább vagyok szegényebb de okosabb. Bár tény, hogy a buta emberek boldogabbak mert nem fogják fel a világ mocskos dolgait.

A kérdésre is kitérve én a "buták mint a tök"-re szavaztam de szerintem ez nem csak az USA-ra vonatkozik hanem az összes Amerika seggét nyaló országra mint pl. Magyarország is. És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.
  • BaliBoy
    Gazdasági helyzetüknek/életszínvonaluknak szvsz. semmi köze, hogy mit tanulnak az iskolában. Sőt, ennek a fincsi gazdasági válságnak is ők az okozói mert mindent hitelre vesznek. A hitelt is hitelre veszik fel. Ennek issza most az egész világ a levét.
  • Vardar
    Jaja, ott gyakorlati oktatás van elméleti helyett. Nem porosz módszer.
  • broman191
    Egyaránt vannak buták és okosak - mint mindenhol.

• Arnoux
    Szerintem nem buták, csak ott más a tanrend. Marha büszke lehetek magamra, hogy tudom hol van Jugoszlávia, Irán, Ausztrália, tudom mikor volt a 2. vh, meg tudom mikor született és halt meg Csokonai Vitéz Mihály, de ettől nem leszek gazdagabb, ahogy az ország sem. Amerikában valszeg a fontosabb dolgokat tanulják, ami érinti őket a mindennapi életben, azért is élhetnek jobban.
  • nandorb

• Ability
    A magán repülőgépével ez nem akadály ... :D
  • milk41
  • Rockynhooo
    remélem kijutok én is vagy ha nem akkor majd te kiviszel xd
  • Pepsi Twist
    én vótam :D tök fasza XD értem mit mondanak :D az angolokat meg nem értem -.-'
  • Rockynhooo

fő vágyam hogy kijussak amcsiba.
  • cicai

mellesleh "Szerintem okosak, csak mindig a butább embereket mutogatják." hogy lehetnének okosak ha a butákat mutogatják, hülye kérdés
  • qtab986
    Azok a buta emberek fejenként jóval több mint 2x akkora értéket állítanak elő mint a magyarok.
  • pista89
  • N1ggA
    és a magyar is elég szépen halad ebbe az irányba..
  • bulba
    Van 10 millió okos, tanult ember (annyi mondjuk elég is), a többinek meg nincs sok földimogyorója...
    Láttam már egyetemi ZH-kat és elég szánalmasak voltak, meg egyébként is.
  • Picar77
    Buták mint a tök. :(