127612
  • Molnibalage
    Na kíváncsi vagyok, hogy hány vészmadár jön majd...
  • Molnibalage
    Mit értünk világháború alatt pontosan? Olyan nagyléptékű dolog, mint volt a II.Vh erősen kizárt.
  • HUN Fittikém
    Igen, sajnos a közeljövőben.

• DJ Skyline
    mmm, az mekkora zene. Redemption is jóa még
  • poppe
    kell rmb - sping lossless? 24 megás szám :D
  • HöfEE
    Kedveltségi sorrend:
    Vocal Trance/Dance , Alt.Rock , Post Grunge, Metal , DnB, és néhány Hip-Hop/rap szám.
    Szóval sok fajta zenét kedvelek :D
  • Bulykin
    hiphop,RnB,Rap-re nyomtam, de szívesen hallgatok még punkot,rockot és metal-t is:D
    a reggae-t meg hiányolom a listából, a rap mellé befért volna:)
  • Voldi
    Mik ezek az irányzatok??
  • bardocz
    Én megmondtam,hogy vótmá
  • ba32107
    Ismételten felhívom a panaszkodók figyelmét, hogy hetekkel a kérdés előtt kértük, hogy segítsetek összeállítani a válaszokat. Nem csináltatok semmit. Akkor most ne is szóljatok be.
  • bardocz
    Metálban is tudnak lenni hatalmas különbségek,de amúgy egyetértek veled.Ami nem entergombos,azt hajlandó vagyok végighallgatni.Kivéve ha nagyon magas hangok vannak benne,mint pl egy hegedű.Szép,meg zene,meg minden,csak vááá,nekem nem jó:D
  • extramagascsaj
    a volt szobatársam állandóan happy hardcoret hallgatott...annyi elég volt thx :D
  • Rockynhooo
    hát őő főleg oldszkul hiphoppot a 80as 90es évek amcsijábol , meg magyar undergroundot, meg kis dnb-t meg pár hc számot is szeretek :)
  • xxxpaulxxx
    Az emo meg a hc egy sokkal fontosabb és nagyobb múlttal rendelkező stílus, mint pl a Reggae, Grundge esetleg Glam, Ska,soul vagy mittudomén:D
    Oké ezek közül is most vannak alfajok de könyörgöm azért az emo az már durva,hogy ott vanXD
    Inkább lehettek volna csak a főbb kategoriák oszt annyi:D
  • Vegas
  • oliwwer
    Punk, rock-ra szavaztam, csak az a hülye emo ne lenne ott :D
  • CUCLI
    Rock, Metal, HC, Dnb, Chillout
  • kulabácsi
  • Benny04
    Disco, Dance, Trance, House, Techno

• milk41
    Post-Hardcore a legjobb(pl:Enter Shikari)
  • gercse
    értem, igazad van
    mondjuk én úgy fogtam fel a kérdést, hogy melyik műfajt kedvelem a "legjobban"
    szerintem mindenki, ha igazán átgondolja, tudja, hogy van egy stílus, amit a leginkább szeret

ergó én is hallgattam a nyáron igényes trance zenét, alter-t, a komolyzenét is szeretem, de legjobban a rock/metál/punk jön be

szerintem lehet rangsort állítani, legalábbis én tudok
  • Fbn Lx
    engem pl feldob

ok nélküli vidámság rlz :D
  • BaliBoy
    Persze, egy stíluson belül is vannak különböző stílusok. De ezek azért némileg hasonlatosak, ugyanolyan hangszereken játszák őket, hasonló tempó, hasonló hangzás... stb. De pl egy Systemet nehezen lehet összahasonlítani mondjuk egy Sting-el, vagy Enyával.... Szerintem ilyen távolságokban kezdődnek igazán a különbségek.
  • kulabácsi
    mert még nem hallottál igazán jót -.-
  • Fbn Lx
    trance, DnB, Breakbeat, Hiphop, Punk, orientális/meditációs, alternatív, underground, chillout, ska, reggae. Leggyakrabban ilyeneket szoktam.
  • Bandee1987
    Sok fajtát kedvelek: főleg a retrozenéket (70,80,90-es évek), klasszikus rockot. De igazából a többi műfajból is van ami tetszik, csak elég kevés ilyen van.
  • Lullaby
    Nem hallgatok zenét / sok fajtát kedvelek
    ez miért van egyben?

Amúgy szinte mindenevő vagyok.
  • DJ Skyline
    pedig az nem rossz, Blümchen és társai. :D én a magyar fosoktól kaptam agyrákot, UFO, Bizö Boyz, Shy Guys (és a többi 300 Kozsó által felfedezett kék osztriga alakulat), Bestiák, és a többi 1-2 albumos 3 évig ott voltunk a porondon ma már azt se tudja senki rólunk hogy élünk-e együttesek
  • extramagascsaj
    jááj
    a happy hadrcoreral engem a világból ki lehet üldözni olyan '90-es évek tinidisco feelingje van :D:D:D
  • gercse
    egy stílus is teljesen szerteágazhat....ettől is szép

pl. Metálon belül rengeteg alműfaj van,
    nem lehet egy kalap alávenni pl. A System-et a Metallicával, mindkettőt szeretem, mindkettőt teljesen másért szeretem
  • VRSDM
    mindent hallgatok.
  • BaliBoy
    Nem is tudod mennyire egyet értek ezzel.

Nagyon sajnálom a többieket mert azt sem tudják milyen élményektől fosztják meg saját magukat azzal, hogy bele kényszerítik magukat egy stílusba. (azért, hogy megfeleljenek valakinek, valaminek ???) Én nem is tudom elképzelni, hogy hogy hallgathat valaki csak egy fajta stílust. Nem unja meg?
  • kulabácsi
    goa 4ever -.-
    nameg freeform, happy hardcore
  • Hegi90
    annyira idegesít, hogy mindig azt értettem: a 40 ribanc a 40 ribanc a 40 ribanc a nigger :D:D:D
  • banok
    rock, rap
  • poppe
    techstep, nuskoal, minimáltechno.
    itthon meg hiphop, downtempo, dub
  • Hegi90
    nem értek egyet a kategorizálásokkal, plusz az egyik kedvencem ki is hagytad :(

szóval: Trance, Progressive, Hard Techno, HARDSYTLE (szerintem nem ismeritek, vagy keveritek, szal inkább adok linket :D link1 link2 )
    DnB, Rave, néha egy kis rap (bár ez nem jellemző), aztán Punk, Rock, Metal, komolyzenék közül Chopin-t szoktam néha hallgatni, vagy valami más zongorajátékot, Jazz, éssss Industrial

szal.. van miből válogatni :D
  • DJ Skyline
    Dnb, Breakbeat
  • Cat 02 #20313
    Hát nem tom, ebből sztem leginkább semilyen képet nem kapunk...

"Punk, Rock, Metal, HC, Emo"

Ezt meg pl ezt 1 kategóriába sorolni... hát :D
  • Paulie
    rock, metal, de klasszikus is jöhet meg pár alter is.