127612
-
Szoftvereknél nincs "nem bűn" kategóriás rész. Hangzó- és képanyagnál van egy olyan lehetőség, hogy te, mint letöltő nem kell, hogy vizsgáld a forrás legalitását, jóhiszeműen gondolhatod azt, hogy ugyanúgy legális helyről szerzed be, mintha tévében vagy netflixen néznéd.
Saját célra biztonsági másolatot létrehozni elvileg lehet, de egy egyre inkább digitális terjesztésre építő piacon ez egyre kevésbé értelmezhető.
Szoftvert te csak kiadótól, vagy viszonteladói joggal rendelkező forrásból szerezhetsz be, és általában nem értékesítheted tovább azt, amit magáncélra megvettél (vannak kivételek, pl. konzolokon a használtjáték-piac létező dolog). -
ennyi, legalább vállaljuk fel hogy gecik vagyunk ha már gecik vagyunk.
amúgy úgytudom a másolás nem bűn max a terjesztése.
-
Ez megint kampószöveg, ezt jobb lenne nem erőltetni. Ez kb. olyan, mint kipróbálni egy kurvát aztán nem fizetsz, mert nem tetszik. Röhej...
15k-ért meg milyen játékot veszel? Zsír új húzóneveket lehet 8-10k-ért venni Steamen a szar HUF ármolyam mellett. A válság előtti HUF árfolyammal az új játékok ma 6-8k HUF-ba kerülnének.
Az WG Red Dragon és Rome TW II-őt kb. ennyiért vettem. -
Végül is az is az. De ezek amolyan "ártalmatlan lopások". :D -
De én ezzel nem lopok, mivel a másiknak megmarad a saját példánya, én meg amúgy se vettem volna meg. És ha tetszik, akkor talán még meg is veszem. 
Igazság szerint a játékkészítők/kiadók szúrták el ott, hogy minőségen aluli szarokat kezdtek el kiadni, és manapság már a játék neve vagy a készítő csapat se jelent semmit sem. (Szó szerint megerőszakolják a régi nagy neveket, így szerintem nem csoda, hogy az ember nem akar zsákbamacskát venni 15000-ért.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kampószöveg... Ha torrentezel akkor legalább ne mismásolj... -
Torrenttel azt veszed el, amit más adott (feltöltött)
Azt te nem tudhatod, hogy valami jogtiszta-e. (jóhiszeműség elve fennáll, torrenttel nem csak illegál dolgot lehet letölteni. Max akkor tudhatod kétséget kizáróan, hogy valami illegális, ha már teljesen lejött. -
És a torrent lopásnak számít? Elvégre lemásolom az adott dolgot, nem ellopom.
(És 99%-os valószínűséggel amúgy se venném meg.)
-
Ha kölcsönadsz valakinek, és ő nem adja meg (nem tudja megadni), és te idővel igazából lemondasz róla? -
Mi számít lopásnak. Kisebb koromban csokit a szekrényből meg ilyeneket persze, de boltból soha. Melóhelyen szoktam privát célokra nyomtatni, de csak amolyan finoman; illetve néha blicceltem a BKV-n; illetve egyszer régen a könyvtárból eljöttem fél óra netezés után fizetés nélkül. Ha úgy vesszük, ezek is lopások. :) -
Igen, ovis koromban havertól kis villanymotort, ami a játékokban van. Azóta is kísért a dolog.
Nem.
Igen. Nővérem, unokatesóm fejenként kb. 100 €-val. -
Nem
Nem
Nem
Allah, a Könyörületes és az Irgalmas Nevében!
Tolvajok büntetése pedig legyen ez. Kivéve az autótolvajoké, mert azoké halál. A mai kor emberének lova a gépjármű. A lótolvajoknak halál járt régen, ergo a szgk.-tolvajoknak is halál dukálna most. -
Loptam már.
Szoktam lopni.
Nem tudok róla.
Vendéglátós vagyok. :ÐÐÐ -
valami apróságot biztos csentem el gyerekként
nem
igen,most is folyamatosan lopják az időmet. -
loptam már... még oviban vmi kissráctól lego-t
nem szoktam lopni. néha a kis sportszeletet csúsztattam ki a papírjából és megnéztem nyerő-e amikor volt ez a "minden 4. nyer" akció
de már le van ragasztva az is
igen, osztálytársam alsóban ellopta a tazóimat, meg pár éve házibuliban loptak meg pár ezerrel.
-
Nincs akkora szerencsénk...
(Bár, ha sikerülne valami időjárás irányító gépet készíteni, és mindig a futam napján esne, szerintem elég hamar beadná a felmondását. :D)
-
1: ha az számít hogy benyaltam F1 híreknél hogy Kimi visszavonul, és meg is osztottam, és 5 perc volt mire leesett és töröltem 

-
Nem,nem. -
Freeda Krueger #116934 Nem,nem. -
Egyik kollégám bepróbálkozott egy aprósággal, de arra számítottam is.
Nem szoktam szívatni senkit, nem szeretem az ilyesmit. -
Nirz #116932 nem és nem. -
Igen, sőt többen is.
Nem.
1. egyik évfolyamtársam, aki kiírta fb-ra, hogy elmarad a tanítás, mert a rektor rendkívüli intézménylátogatást és értekezletet tart
2. az egyik tanárom, aki bekamuzta, hogy ma zh-t írunk, mert így nem kell a rektori szünetben tanulnunk már.
Egyiktől sem estem hanyatt. -
nem 2x. -
Ja, értem. Ezt még nem hallottam. -
Székely fiú hazaérkezik Budapestről, visz az apjának dobozos sört.
Öreg elveszi a dobozt, előkapja a bicskáját, körbekanyarítja a tetejét, majd elkezdi inni. Mire a fiú rászól:
- De édesapám! Itt ez a kallantyú. Arra való, hogy az ember meghúzza, és ki van nyitva a doboz.
- Akinek nincs bicskája! -
-
Csak az nem eszi úgy, akinek nincs bicskája... (lásd még: székely bácsi és a dobozos sör) -
A munkatársam bicskával eszi a banánt. Eskü. -
Ismerősöm laptopon szelt kenyeret. -
de. smst nem igazán, nem szeretem. inkább hívom az illetőt. órát azon nézem, az ébreszt. emlékeztetőt is néha használom. -
hagymaszeletelést se felejtsük el. -
hugopareiros #116921 sms-t se szoktál küldeni?
órát se nézed rajta?
ébreszteni se az ébreszt?
...
? -
hol érdekel ez engem? -
clio1616v #116919 na ezzel meg 20 évvel ezelőtt voltam így ^^ -
Szerintem meg ez az egész csak niggertechnológia. -
clio1616v #116917 15 évvel ezelőtt én is így voltam vele -
legyen reszponzív design, akkor tökmindegy miről böngészünk -
Nem, indexes appnak sincs sok értelme. -
Fasza lenne, egy eurot még adnék is érte simán. -
mittom