127612
-
ba32107 #20431 Az a baj amúgy, hogy túl sok a válaszlehetőség, nagyon aprózódik. Szerintem sokan nem is ismerik a modikat (én pl csak 2-3-at ismerek). De azért küldjétek be, majd lesz vele valami. -
egyetlen egy baj hogy nagyon sok a válaszlehetőség, de szerintem megbeszéljük Ability-vel. egy napig kilehet bírni hogy egy kicsivel többet kell görgetni az üzenetbeviteli mezőhöz. :) -
Fbn Lx #20429 amúgy szerintem marha nagy rá az esély, hogy lesz.
De ha a dolgok logikus oldalát nézem, ez egy olyan "világháború" lesz, amiről gyakorlatilag azt sem fogjuk tudni, hogy ezt éppen ténylegesen vívják.
szerintem kétesélyes. vagy globális mértékű pusztítás, vagy teljes globalizáció. Bár szerintem az utóbbira nagyobb az esély. Rádiófrekvenciás, esetleg implantált csipek, és gazdasági határok nélküli világ, meg demokratikus rabszolgaság. -
őőő,
Kedvenc moderátorod?
Opcióknak meg mehetnek ők, azért ennyi, mert ők a büntetők, ergo, sajnos, ismertebbek (az inaktívokat kivettem):
1. Pedrohsi
2. Sir Quno Jedi
3. Tomsolo
4. PResident Evil
5. [NST]Cifu
6. Loál János
7. SHADOWEYES7
8. Hmuda
9. Monoton
10. Kandurex
11. St
12. Gabber_saviola
13. Efreet
14. Laalee
15. Pheel
16. Lteebee
17. Mortimer
de, ha többet is enged akkor mehet az egész banda xD -
hát, ha elkalandozunk a poszt apokaliptikus / nukleáris fantázia világba, akkor igen. :) bár kövekkel azért túlzás, de biztos nem lesz akkora fegyverarzenál mint most. de persze ez csak fikció, hogy a valóságban mi lesz...egyelőre még egy III. világháborúra sincs jel. apróbb háborúk meg mindíg is voltak a világban. -
ba32107 #20426 Én most kapásból hozzáadtam 31 válaszlehetőséget, és engedte, úgyhogy valamit nagyon elrontottál :D
Vagy csak én nem értem, mit akarsz -
ha leírod konkrétan a kérdést, lehetőségeket, akkor bemásolgatom oda -
Es szt. lesz 4.vilaghaboru???Meg igaz az hogy benne mar kovekkel fogunk dobalozni??? -
Éppen ez - az, hogy azt mondja, túl sokat akarok hozzáadni :/ na, mindegy, akinek van kedve dobja be az ötletet a tervezettbe, köszi! -
Fbn Lx #20422 az olajkészlet nem fogy annyira, olyan 20-30 évig simán elég.
egyszerűen csak szabályozzák a kitermelt mennyiséget. Kevesebb olajat termelnek -> hiánycikk, nagyobb az ára. -
Mi lehet egy világháborúhoz hasonlóan szörnyű? Nem nagyon van ötletem. A pestisjárvány és a spanyolnáthán kívűl nem sok dolog ölt meg annyi embert olyan rövid idő alatt, mint egy világháború.. -
Nevetni fogsz, technikai akadálya elvileg nincs. Félig-meddig csak elhatározás kérdése. Persze komoly következményei lennének még egy próbálkozának is és ninsc is értelme. -
ba32107 #20419 Annyi opciót adsz hozzá, amennyit szeretnél, csak mindig nyomd meg a nagy zöld + jelet. -
Idióták. Mert akkor vajon mi a jó isten tart karban az a sok technikus aki a Minuitmen rakétákban levő robbanófejekkel foglalkozik és az oroszoknál szintén. Nagy az Isten állatkerje sajnos. -
ez megnyugtató
-
én téged szeretlek a legjobban!!!!!!!!!!!!!!!
-
:D nekem is van egy olyan érzésem -
xxxpaulxxx #20414 Ha világháború nem is de valami hasonló szörnyű dolog biztosan -
extramagascsaj #20413 nem is rossz...csak utána gyanus,h sok lenne a büntipont,ban stb. -
nekünk csak akkor lesz, ha ránk dobják -
Kíváncsi lennék egy felmérésre, kedvenc moderátorod, vagy utált, passz :)
Nézegettem a Tervezett kérdések gyűjtőhelyét, de ott túl sok opciót nem enged. -
ba32107 #20410 Nekem van
-
Nekünk is kéne egy atombomba! -
ba32107 #20408 Nekem mindegy, ha ott lesz Jack Bauer -
Genyoka27 #20407 Sajnos kabzsik a nagyhatalmak, és előbb vagy utóbb valakinek eldurran az agya, és nyomja a gombot. -
engem nem játékoztattak erről
-
Állítólag úgy van, hogy senkinek nincs atombombája illetve az emberiséget úgy tájékoztatták, hogy senkinek nincs a tulajdonában atomfegyver.
bár ezt ki hiszi el? -
Ezt meg hogyan érted? Az 1967-es atomsorompó szerződés miatt vannak hivatalos és jogilag nem deklarált atomhatalmak. -
"elvileg" senkinek nincs atomja :) -
jó lenne egy kis atomot kapni az arcomba:O -
CamelX #20401 Zsírpók :D sasolom, hátha lesz majd 1x valami merész partykezdemény, azt be lészen szúrva :) -

csináltunk is neki topikot, keress rá :D -
CamelX #20399 Nem hittem volna h magyar embertől vélem még hallani azt h freeform :D talán a legkevésbé ismert stílus díjat is megkaphatná. Amúgy Alek Szahala 4 president
-
-
Mi került a kínaiak kezébe? -
-
"Világháborúra azért kicsi az esély, mert nem igazán van olyan katonai hatalom aminek az ereje mérhető lenne a NATO vagy az USA-hoz. A kettő együtt meg végképp combos."
Erre azert ne vegyel merget, en ugy hallottam a kinaiak kezebe kerult:O
-
Sztem a szembenálló felek gazdaságilag próbálják egymást tönkretenni, és a másikat nyomorba dönteni. Klasszikus "nagy háború" nem lesz, mert a legdurvább fegyverekkel akár 1 nap alatt meg lehet semmisíteni a másikat, de nem hinném hogy bárki ehhez folyamodna (már csak a saját érdekében is). -
Forradalmakra nem jellemző, hogy sikeresek.. :D -
Ma se szavazok :|