127612
-
Kb annyira,mint a gép előtt ülő zombik,nem kell mindent szó szerint érteni;) -
és a vallásosság meg a zombiság? -
Ezek hogyan függenek össze?Szerintem sehogy. -
mér lenne zombi? mert nem a metált szeretné? vagy mert nem közgazdásznak menne? -
kocsisgabor9999 #20507 MINDENT!:D -
bazmeg, te miden témát össze tudsz kapcsolni a tv-vel? :D -
kocsisgabor9999 #20505 Igaz. -
A tv csak egy buta emberből tud olyat csinálni,a vallás meg értelmes emberekből is. -
kocsisgabor9999 #20503 ",meg se próbáljanak a gyerekekből gondolkodást nem ismerő zombikat csinálni." A TV is azt teszi. -
Ne legyen kötelező,meg se próbáljanak a gyerekekből gondolkodást nem ismerő zombikat csinálni. -
Azért ne, mert én például hívő vagyok, de a saját vallásom szerint, ami nem egyezik egyik vallás tanításaival sem. Az egyházak pedig csak kisajátítják a vallást. -
kocsisgabor9999 #20500 Magával az Istenhittel nincs probléma. De a hitgyülis, meg ilyen egyház olyan egyházas papokkal meg híveikkel van a probléma. -
21. században vicc, hogy még mindig létezik egyház. Mondjuk az öregek sokmindent elhisznek... -
kocsisgabor9999 #20498 Lehetne a kövi szavazás. -
kocsisgabor9999 #20497 UFO= azonosítatlan repülő tárgy!!!!!!!!!!!!!
Inkább nevezzük őket idegen civilizációknak. :D -
Rundstedt17 #20496 Higyj magadba kiválaxtott:D -
Rundstedt17 #20495 Hiszem ha látom:D.plussz ufok alatt földön járt idegeneket értünk. -
kocsisgabor9999 #20494 Ki mondta, hogy Én hiszek? Én magában az értelemben hiszek, és saját magamban. -
sztem léteznek... 1 elvet mondok... amilyen határtalan az űr olyan határtalan más életformák kialakulása... -
Rundstedt17 #20492 De izé vagy hiszel az ufokban.nem léteznek.hülye mániákusok meséit bevetted öcsi:D -
de látod azt pl azért kék az ég... -
Rundstedt17 #20490 Ha egyházról így beszélsz jobb ha nem hiszel:D -
Vegas #20489 Valamiben hinni kell, valakire fogni kell de én ná ná. -
ufo biztos van... -
menj ki a hidegbe, és lehelj egyet :D -
honnan tudod? akkor ennyi erővel ufok sincsenek
-
nincs levegő, nem látom -
ti még hisztek istenben lol... abban higgyetek amit láttok... mindenki minden marhaságot elhisz meg "hiszek istenben" szöveg van mikor semmi írásos emlék nincs róla se kép se semmi senki nem tud róla semmit... ergó nem is létezett nem is fog... ha meg kitaláció isten akkor gratulálok hogy 1 "mesében" hisztek... -
kocsisgabor9999 #20483 Istenben lehet hinni. Az egyház pedig mocskos és büdös. -
Nem. Azért nem lehet kötelező a hittan mert ... Például: belőlem vagy a gyerekemből senki se akarjon hívőt csinálni; ez hittérítés, ehhez nincs joguk; stb.
ATEISTA POWER -
Helyette lettél inkább doomista. :D -
énis a másodikra, de sajnálom az elkövetkező generációt, akiknek már nemlesz hittanuk
ez van, kurvuló világban élünk. azért jó ha van pár erkölcsi útmutatás a gyerekeknek szerintem.
(és ezt úgy mondom hogy a szüleim sem erőltették, nemvagyok lekomfirmálva se semmi) -
Ahova én jártam ált isk-be, kötelező volt a hittan, de semmit nem változtatott rajtam. Semmi hittérítéses irányzata nem volt, inkább mint egy töri óra.
A tanár soha sem sulykolta belénk azt, hogy márpedig Isten "létezik".
Amúgy a 2.ra nyomtam :). -
F1re #20478 engem meg haverjaimat is elkuldtek hittanra állt iskbe de 3 hét után kirugtak :D -
szieszáj #20477 ne legyen kötelező -
Azért az durva hogy hittant osztályozzák és még meg is akar buktatni 0.o -
én tanultam hittant 8évig ... vmien szinten yo volt mert az alapműveltségemet növelte viszont az hogy 8. osztály végén azzal fenyegetett a hittan tanár h megbuktat és azért nem lehetek középsulis... oo mondom ki vagy te :| de aztán szerencsére kettest megadta xd -
5 évig voltam hittanos...és most ? mi elöny származott belöle ? egyszoval semmi. de még akkor se...csak tiszta idöpocsékolás volt az egész + rengeteg délutánomat elvett,amit jobb dologra is hasznosithattam volna.ennyi.köszöntem. -
nem, de biztosítsanak lehetőséget (termet és akár hittantanárt) a hittantanulásra. emellett pedig ne keverjenek a tanárok anakronisztikus ateista-materialista szemléletű értékítéletet a történelemoktatásba. -
Ne legyen, épp ezért vannak vallásos iskolák így aki hisz benne, oda megy, aki nem, azt ne fárasszák feleslegesen.