127612
-
elsőre, hibapontok nélkül -.- -
EGEN. -
Vegas #20589 és már nincs meg? =( -
Volt egy haverom, aki vizsgán átment a piroson :DDD -
Még nem tanultam vezetni.
még 1év kell -
egyszer buktam rutinból és a forgalomban, mert véletlenül a záróvonalon fordultam meg az úton, de ott volt már a szaggatott vonal is, csak hamarabb sikerült megfordulni:D
Azóta gyalogosan sem megyek át a záróvonalon:DD -
G_ArchAngel #20585 elsore, kb. 4 alatt megvolt, mert csak a vizsgakra kellett elmennem (apam oktato volt az MHSZ-nel, kesobb az aTi-nal) -
erre szokták mondani hogy valamiből nekik is meg kell élni. :) mikor másodszor mentem Eü. vizsgára akkor a muki csodálkozott hogy megbuktatott az előző fazon. pl én is majdnem megbuktam forgalmi vizsgán, egyetlen egyszer a vizsga alatt a belső sávban mentem, nem a külsőben. meg hogy túl sokat nézek balra ott, ahol nekem van elsőbbségem. előző nap ugyanazon a helyen nem kaptam meg az elsőbbséget, az autós még csak nem is lassított. most inkább elnézek balra is, mint hogy valami állat belém szálljon. egyik haverom negyedszer ment vizsgázni, 2x a vizsgabiztos kötött bele valami apró szarba, egyszer meg a saját hülyesége miatt bukott meg. a negyedik nem tudom sikerült-e végre, még nem beszéltem vele -
Elsőre azért buktatott meg a vizsgabiztos, mert kimentem egy kocsi elé, aminek le kellett lassítania 30ra (villamosátjáró) + saccra 200 méterre volt. Simán kijöttünk elé, és nem kellett miattam a fékre lépnie, meg semmi...
2. Ugyanez a szituáció, ugyanott. MEGVÁRTAM a kocsit ami jött és (ugyanaz a VB)...maga feltartja a forgalmat...
3. Megkaptam a legszigorúbb VB-t, és nála simán átmentem, és meg is dicsért + mondta, hogy szarjam le azt a parasztot (másik VB). -
COOLancs #20582 Én egy műzlisdobozban találtam a jogsim
-
Ki mondta hogy nem magánügy? Azt mondtam hogy legalább megpróbálna.. Ha nem akar, akkor ő baja, ha ő így érzi jobban magát... -
Egyből sikerült mindegyik, egyedül a városi vizsga után ücsörögtem a kocsiban még van 10 percig, amíg a biztos azt ecsetelte, hogy engem miért nem kéne átengedni :D De aztán átengedett :D -
Ismerek ilyet is (az egészségcsőszök irritálnak engem is nagyon), én csak abból indulok ki, hogy jobb lenne nekem, ha valaki napi szinten kényszerítene mozgásra (az asszonyon kívül), talán nem lennék 100 kiló :c -
gerincferdülés nem a csontozat hibája, hanem az izmok gyengeségéből következik.
nekem is diagnosztizáltak ilyet még ált. suliban, de pár év kondi után vhogy enyhültek a tünetek:P -
segédmotorra jah :D -
Még nem tanultam vezetni.De elsőre sztem nem fog menni, úgyis megbasznak hogy többet fizessek majd .... -
nem akarok megtanulni vezetni -
Ezért mondom, hogy amit ma tesinek hívnak a közoktatásban, az igazából köszönőviszonyban sincs a tényleges testneveléssel. -
Rundstedt17 #20573 Mégegy kört,mégegyet,na mégegyet...télen,nyáron.szép távot.belem majd kiköptem,nem sok jót tett. -
Rundstedt17 #20572 A vallás magánügy?a sport nem?ellentmondás -
Nem, megbuktam 1-szer. A rohadt zsernyák ki+++szott velem! -
Unreal1942 #20570 Annyira szerettem volna jogsit, hogy nem bírtam megbukni pedig B,C vizsga is volt. -
Még nem tanultam vezetni.
Majd most fogok elkezdeni hajtani kamiont Szerbiaban meg nincs uj torvenyszeruseg es lehet azt hogy C-kategoriaval kocsit,traktort es kamiont lehet vezetni. -
De azért hízott el mert nem sportolt életébe semmit. Ha egyszer már dagadt akkor meg próbáljon lefogyni.. -
extramagascsaj #20567 Nem, megbuktam ...-szor.
Kresszen vagy 4x, meg forgalmin 2x (gyorshajtás...)
-
Off:
Igen, ott a probléma, hogy a legtöbb suliban a tesi = futás az iskola körül / udvaron :C Én tesiszakos suliba jártam, miután kikerültem onnan, az OKJ-s tanfolyamon mindenki csodálkozott, hogy azt sem tudom, mi az a cooper... Ugyanis mi olyat soha nem csináltunk. Mi kosaraztunk, talajtornáztunk, lányok gerendáztak, fiúk gyűrűztek, stb. És mindig volt játék óra végén. Nem éreztük, hogy kínoznának, pedig rendesen kimelegedtünk :) -
elsőre -
Nem, megbuktam 1-szer. -
Nem, megbuktam 3-szor..
kecie kresz. -
Rundstedt17 #20562 A hittan óra meg aligha nevel bigott keresztényeket..alapműveltséget ad.A tesi megóv az elhízástól?ez sem igaz :D.csak kínozza azokat akik nem xeretik a sportot.például gondolom a sok futás nagyon jót tesz az elhízott szívének?...lefogyni nem fog csak szenvedni.úgyhogy a sport magánügy ugyanúgy mint a vallás felkéne fogni -
nem, Eü. vizsgán megbuktam egyszer. -
Rundstedt17 #20560 Te meg nem tudom találkoztál e már nagy sportos csávóval aki hajtja a hülyeségeit hogy ha ő rajta múlna évekig kötelező lenne a katonaság,meg szánalmas az aki nem szeret sportolni,nagyon beképzelt alakok,meg hülyék enyhén xólva. -
Akkor vagy szarul usztál, vagy droid vagy...xD Én ha elmegyek úszni, sokkal jobban bírom tartani a hátam! És nekem is gerincferdülésem van... -
Jól van már, nem irodalomi topikba vagyunk xD Köszönöm a linket amúgy, próbálom megtanulni... xD -
Semmi baj, általába tudom hogy hogyan kell írni az j/ly-os szavakat, de a "muszájt" sose fogom megjegyezni
-
Bár én 9 évig jártam hittanra, és semmi károm nem származott belőle, nemmel szavaztam. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a haveromék az akkori hittanossal járnak most hétvégente piálni. -

-
-
ldavid #20553 én még a keresztelkedést is korhoz kötném, mindenki döntsön maga róla, ne a szülők helyette -
"megóv a gerincferdüléstől" hát ez faszság
gerincferdülésem volt/van, 4 évig jártam rendes tesi mellett gyógyúszásra és gyógytesire, de nem hozta rendbe a gerincem