127612
  • Scottt
    Azt eszem amit akarok és nem érdekel miből van vagy milyen a tápértéke.
    Ha körömpörkölt akkor körömpörkölt akkor az legyen ne norbi ápdét
  • Fbn Lx
    amúgy nincs nekem való lehetőség. kb. ez lenne: megválogatom mit eszek, és megnézem az összetételt, de nem számolgatok.

számolgatnom amúgy is felesleges, nagyon távol állok az elhízástól :D
    számolgatás nekem egyenlő azzal, hogy evés előtt megemelem a kaját, hogy mekkora súlyt fogok magamba borítani.
  • panther112
    Nem, azok az emberek nem majomkodnak, hanem testépítők. De minden testépítőre jut egy-két ezer gyúrós majom. De lehet, hogy több is.
  • Fbn Lx
    megválogatom mit eszek.
    aminek köze van a tejhez, olyat kb. semmiképp, mostanában szójás kaját is kezdem kerülni, nem eszek mekdonácba, nem eszek olyat ami tele van nyomva E-adalékkal, és kétes eredetű "húst" is kerülöm, pl. párizsi.
    Egyébként sok mindent megeszek, de rendszertelenül. szóval akkor, amikor megéhezek. ha naponta csak kétszer vagyok éhes, akkor csak kétszer eszek.
  • xxxpaulxxx
    Gyúrós majmok...
    Van aki komolyan majomkodik és annak is meg kell nagyon válogatnia mit eszik
    nem beszélve a testépítőkről
  • panther112
    Egy helyesírási szabályzatot nem ártana, ha átnézne a hozzászólók 90%-a + a szerkesztőség...

Amúgy döbbenetesen kevesen vagyunk, mi tudatosan táplálkozók. (Gondolom ez nagyjából azonos réteg a komolyabban sportolókkal; a gyúrós majmokat nem tekintem sportolóknak, mielőtt itt egyesek cáfolni akarnának.)
  • szieszáj
    azt eszem amit akarok , mondjuk ma még eddig semmit sem de ez sokszor van így...
  • xxxpaulxxx
    Azt eszem amit akarok...
    Néha mondjuk túl sok édességet, de próbálom ezt azért a minimumon tartani
    Az Eszámokkal régen foglalkoztam... de kb minden kajában van (ok nem mind1 milyen) szóval már nem érdekel...
    A kalóriatáblázattal meg nem foglalkozok:D
    Nem vagyok egy vékony termetű srác, de dagadtnak se tartom magam (más se)... mindig tartom a súlyom anélkül is, hogy ezeket olvasgassam és aggódjak miattuk:D
  • bardocz
    Hm,de rég is olvastam már azt:D
  • bardocz
  • Hegi90
    ja kajálás közbe mindig a kólát olvasom ha egyedül vok :D
  • ba32107
    Én a sörnek szoktam olvasgatni az összetevőit amikor rohadtul unatkozom a kocsmában
  • bardocz
    Amúgy meg nem érdekel mi az,ha finom megeszem.Mekis kajával is úgy vagyok,hogy hülye fog elhízni tőle,de nem én.ÉS mivel finom,hát néha eszek olyat is.Kocsmázás után a legjobb:D
    Viszont azt hogy miből van el szoktam olvasni,ha ott a csomagolása előttem,meg mennyi a tápértéke,és hasonló dolgokat:D Csak nem érdekel:P Pl elvileg 2 bikmek menü elég egy napra,annyi energia van benne.
  • bardocz
    Reggelire pont szénhidrátban dús kaját kéne enni.
  • kas123
    A holnapi kérdés jó lesz :D, sajna lesz pár sztorim :D.
  • Pepsi Twist

Pacalpörkölt + Kenyér + Sör levezetésnek 1-2 francia krémes :D

jó zsíros kaják power
  • milk41

sok mindent nem eszek meg,leginkább csak húst eszek
  • DJ Skyline
    amit akarok, ha úgy tartja kedvünk akkor haveromnál hajnali kettőkor sültkrumpli és rántotthús sütés gazdagon :D nem vagyok én sem egy elhízós fajta, most úgy elvagyok 85-90 kg között, hol így hol úgy. aztán lehet 110 vagyok, hónapok óta nem mértem magam :DD
  • poppe
    az a lényeg h finom legyen
    párom is és én is bármennyit ehetünk bármiből nem hízunk egy dekát se. lefekvés előtt chips v süti simán becsúszik :)
  • Lullaby

Szerencsére az elhízás veszélye nem fenyeget, így ha mekis kajához van kedvem akkor azt eszek, ha egy tál zöldséghez, akkor azt. Persze valamilyen szinten kicsit szem előtt tartom, tehát nem eszek mindennap azért mekiben, próbálok rendesen reggelizni stb.
  • 3Error #20691
    úgyis elüt busz...
  • Hegi90
    ja és suliba kajáltam minden szart, meg otthon is reggeliztem.

ehhez képest 60 kiló vagyok :D hol itt az igazság??? :(((
  • Hegi90
    most ettem két marék tepertőt. jó zsírosat. még a bőre is rajta volt.
    és most épp egy csokit bontok
  • SötétBarom
    Nem nézegetek összetevőket, viszont tudatosan táplálkozom. (nagyjából, azér néha-néha becsúszik egy meki :DD)

Heti egyszer legalább eszek halat és főzeléket, reggel-este viszonylag sok zöldséget, ebédre meg mindig mást.
  • ChaosTeam
    Én nem táplálkozok "tudatosan", de megnézem mi az összetétel, mert van, amit nem ehetek :)
  • birdo #20686
    Válogatós vagyok... és nem érdekel a tápérték... ha csokitorta...akkor csokitorta ))
  • HöfEE
    Így van!
  • Fabio Capello
    nem számolgatok és nem nézem az összetételt de megválogatom mit eszek
  • nandorb

Nagyjabbol otthon reggelizek majd a sulinal fast food es megvan igaz hogy nem egesseges de szarok ra az ien egessegre vigyazni kell evvel avval mert ebben abban van kancoregen(rakkelto)anyag.

LOOOL
  • 0Fritz0
    "nem számolgatok és nem nézem az összetételt de megválogatom mit eszek"
    "azt eszem amit akarok és nem érdekel miből van és milyen a tápértéke"

Számomra ez a két kérdés ugyanaz. :)
    Nem számolgatok és nem nézem az összetételt.
    De mivel azt eszem amit akarok, ezért meg is válogatom a cuccost.
  • cenobite
    Dettó.
  • extramagascsaj
  • HUN Fittikém
    Azt eszem amit akarok és nem érdekel miből van és milyen a tápérték.
  • bogyoka
    azt eszem amit akarok és nem érdekel miből van és milyen a tápértéke

Nem figyelgetem a kalóriákat, ha nappal eszem az nem érdekes, de nem vonom el magam a finom falatoktól:))
  • Carlos
    azt eszem amit akarok és nem érdekel miből van és milyen a tápértéke

Nem mindent eszem meg, de nagyjából nem érdekel, hogy miből van, ha finom és szeretem.
  • chhaya #20676
    Nem számolgatok semmit, de az összetevőket meg szoktam nézni, és ha túl sok mesterséges (vagy mérgező) anyag van benne, akkor inkább nem kell.
  • 3Error #20675
    (ha hölgy vagy ne olvasd tovább)

'azmeg, egy "igazi" férfit mi érdekel (leginkább)?
    ÉS MOST MINDENKI TEGYE A SZÍVÉRE A KEZÉT!
    Csajok, kocsik, elektronika (ezalatt értem a TV-től a elektromos targoncát :)), meg a piázás, bulizás... jah, meg a sport.

(és mielőtt rámakasztanád a "nah, ez is egy tirpák" jelzőt, én szeretek rengeteg mást is, amit sok férfi nem szeret: számítógép, konzol, művészet, zene (ezt a kedvenceim közé meg),filmek, könyvek, újságok, gazdaság, technika, stb...)

Szerintem természetes, hogy kivesézzük a témát.
    Tiszteletem,
  • 3Error #20674
    ismerős... nálam is pont így volt...
  • MaSzKa
    1-re meglett a jogsim

de előtte vagy 6évig vezettem nélküle :D
  • broman191
    Nem próbáltam még, de elsőre muszáj lesz, ha nem leégtem...