127612
-
F1re #21233 Pár hónapig maximum -
Ez nem így működik... -
Mirk #21231 Érdekes lehet. -
nem egészen, de ez lesz belőle -
Erről van szó? -
nincs, nem volt és nem is lesz. -
Szerintem a kölcsönös függésnek léteznie kell, különben szétesik a kapcsolat, vagy létre sem jön. A lényeg, hogy ne ebben lássa a pár a kapcsolat értelmét, vagy ne ezzel mérjék egy szerelem fokát, stb. Az illúzió, hogy lehetséges szerelmi kapcsolat kölcsönös függőség nélkül. A kötéltáncos sem tudna táncolnia kötél nélkül, mégis a tánca azt fejezi ki, hogy "győzelmet arat", vagy felülemelkedik a kötélen, és olyan könnyedén mozog (viselkedik), mint ha nem egy "kötélen lógna az élete". Manapság nem divatos a kötéltánc, helyette van nekünk BDSM... -
Igen van buta férfi, most utólag észrevettem, hogy akivel együtt voltam több, mint két évig, buta volt sok értelemben.
Nem volt képes amúgy személyesen szakítani, csak sms-t küldött, aztán én kértem, hogy illő lenne személyesen megbeszélni ennyi idő után, és összejött a beszélgetés személyesen, és bevallotta, hogy van valakije, így két nőhöz járt. Pedig mindig kértem, hogy, ha úgy adódik, hogy nem akar velem lenni egyből szóljon, de nem, Ő sumákolt inkább.
Undorító!!
A Tied szép kapcsolat akkor ennek örülök:) -
Szerintem az én generációmat azért már elég sok más típusú inger is érte, mégis népszerűségben "nálunk" is tarol az általam leírt viselkedésminta. A mai tizenévesek is ezt a mintát követik, ami változás van, az csak annyi, hogy a szexualitás egyre nyíltabbá válik. De ettől ezek a nők nem fognak jobban hasonlítani a Godard filmek hősnőire. -
Az ideális kapcsolat szerintem (és szerencsére a menyasszonyom szerint is) olyan, mint a H, ha elveszük az összekötést akkor is megáll mindkettő a maga lábán, mert nem került függőségi viszonyba a másiktól. -
Igen, nagyon eltérőek az emberek igényei, elképzelései, elvárásai ezen a téren is, de azért az kijelenthető, hogy a legtöbb ember egy irreális függőségi viszonyt ért szerelem alatt. Rám ez nem igazán jellemző, bár természetesen volt már benne részem. A többség akkor tart egy kapcsolatot sikeresnek, ha jó alaposan elburjánzik a kölcsönös függőség, én a jó kapcsolatot nem így képzelem el. Sőt gyakran érzem ezt kifejezetten zavarónak, ráadásul nagyon kevés esetben élem is át ezt az érzést, amikor pedig "látom" a partneremen, hogy ilyen állapotba került inkább megszakítom a kapcsolatot, mielőtt nagyon elmerülne benne (ill. azért is, mert engem ez zavar). -
Na akkor reagálnék, de a véleményem nem objektív, hiszen szerelmes vagyok. 
Legalább annyi buta férfi van, mint buta nő. A nők többsége azért követi a "szerető, őszinte... ideált", mert arra nevelik őket és az feléjük a társadalom elvárása, de egy kapcsolatban mindkét fél változik így az ilyen nők is. Szerencsére az én menyasszonyom nem a fenti kategóriákba tartozik, hiszen szerető, őszinte, de minden poénban benne van, imád gonoszkodni, stb... Tehát vannak ilyen lányok is csak meg kell találni őket. -
értelek, persze biztos, hogy így van, én csak magamból indultam ki, mert nem én voltam ilyen, hanem aki "állítólag" engem szeretett. Én nagyon szerettem Őt, és mindent megadtam neki, hogy jó legyen érzelmileg.
És ez neki úgy látszik nem tetszett.
Látod különböző a vélemény a tapasztalat iránya miatt. -
*egy, a férfi... viselkedés* -
Nagyon sok a buta nő, ők eleve kiesnek. A maradék jó része, mint nő unalmas (szerető, őszinte... ideált követik, bármiféle kis gonoszkodásra... való hajlam nélkül, számomra ők nem vonzóak, ellenben, mint barátok nagyon jó társaságot adnak). Az a kevés, aki nem a fenti kategóriákba tartozik pedig hajlamos leengedni, ha kapcsolatban van, tulajdonképpen náluk is csak egy férfi megszerzésére szolgáló eszköz volt a mutatott viselkedésük, és nem az alaphelyzet. (Félre ne érts, ezzel nem valamiféle "ezek a nők átvernek" című morális siránkozást akarok előadni, ez nagyon távol áll tőlem, sőt egyenesen visszatetsző, hanem csak megállapítom, hogy kár, hogy a legjobb arcukat csak kis edeig tudják/akarják mutatni. -
detökjó gratulálok:))
-
nah, ezt cáfolom, mert nem minden magyar nő uncsi:DD -
Amúgy az enyém is tart még (ő volt az első nekem sok mindenben) és 4.-én 3 éve és 10 hónapja leszünk együtt. -
még most is tart 6-án lesz 3 hónapja.
-
Semmi köze, ahhoz, amire gondolsz. Egyszerűen hamar megunom a partnereimet, mert unalmas emberek, a szexualitás pedig nem különösebben izgat, tehát pusztán azért nem fogok fenntartani egy kapcsolatot. -
nem volt még senkim eddig -
Ha pláza cicát keresel akkor igaz amit írtál.
Ha viszont normális lányt akkor óriási baro,ságot írtál. -
Mirk #21211 Nem igazán volt tartós kapcsolatom.
-
Ez így is van.
Egyben jobban bejön nekik a pénzesebb, külföldi fasz. -
Majd felnősz és akkor egyből lesz hosszabb kapcsolatod is.
-
nekem nem úgy jött le hogy azok. -
3 hét, 27 éves vagyok, és azt hiszem alkalmatlan egy hosszabb távú kapcsolatra, vagy botrányosan unalmasak a magyar nők. -
fiatalon is lehet hosszú -
Nem igazán volt tartós kapcsolatom.
fiatal vagyok -
98 perc -
igen, ez gerinctelenség volt tőle, sajnos még szeretem. -
tudom:)
viccet félretéve szar lehet. vagyis nemtudom, komoly kapcsolatom még nem volt...
de én inkább abbahagynám a dolgot minthogy félrekúrjak a rossz kapcsolat mellett -
Esetleg az mtv székháznál ismerkedtetek meg?
-
:DDD Nem nekem te kupákovics,hanem a pasimnak lett egy nője, és már az utolsó hónapokban megvolt neki, csak később derült ki. -
Fbn Lx #21199 másfél éve tart. mire szavazzak -
ba32107 #21198 Nem tudok szavazni -
aha, szóval leszbi vagy?
-
nálunk nem csak a szex miatt volt olyan érzésünk, szerettük egymást, csak jött egy harmadik, vagyis egy másik nő. -
szerintem ezt egyáltalán nem lehet időhöz kötni, ez egy baromság. Valakinél hamarabb eljön ez a pillanat, vkinél később. Sztem ez egyénfüggő. -
xxxpaulxxx #21194 Én ezt úgy hallottam, hogy 3 hónap után múlik el a szerelem és csak a szextől lesz olyan érzésünk, mintha szerelmesek lennénk:P