127612
-
hóban érdekes dolgo biciklizni
meg jégen is
faszákat lehet esni :))
télleg bár lenne hav :)
meg ne köhögnék :( -
a díszitéssel nincs probléma, csak az hogy mennyit és hova -
Na én elküldeném őket a picsába:D Vagy úgy díszíteném fel,hogy mégegyszer meg nem kérnek rá. -
Persze:D -
azért várod a havat, hogy biciklizhess?:D -
Vegas #21308 engem kicsit lehangol mikor fater becipeli a 3méteres fát muter meg a több százmillió kis díszecskét és csak vigyorognak :| -
Fbn Lx #21307 már nem olyan jó, mint kiskoromban =)
ráadásul vizsgaidőszak :D -
Én a díszítést nem igazán élvezem,ráadásul folyton kerülgetni kell a fát,hullajtja a leveleit,áh,nekem nem jó:D
Hó meg már úgyse esik,pedig engem is csak az érdekelne,lehessen menni biciklizni.Meg engem a kidíszített város sem érdekel nagyon.Mondjuk Erdélyben nem tudom melyik városban jót lehet rajta röhögni,a 2000-es karácsonyi díszek még mindig ki vannak rakva:D -
ba32107 #21305 Nálunk én meg a faterom szoktuk feldíszíteni, de nem tudom ez miért olyan nagy dolog, én szeretem csinálni. Akkora fáradtság? Jó mondjuk a 6 méteres fenyőfára az udvarban már nem olyan élvezet felaggatni az izzókat, de a benti fát tök jó díszíteni szerintem. Aztán a legjobb az, amikor másnap elmegy az ember mászkálni a városba. Nálunk már tradíció, hogy 25.-én este a haverokkal elmegyünk inni egy sört :D Rohadtul szeretek mászkálni olyankor a városban, ki van díszítve, stb, ha még a hó is esik, akkor rohadt jó. Ez miatt érdemes várni a karácsonyt, nem az ajándékok meg a bevásárlás miatt aggódni állandóan. -
Na ha én anyámmal összeveszek,akkor 3 hétig azt hallgatom,hogy miért nem segítek felrakni:D Ráadásul mivel amúgy sem szólok bele,csak csinálom,így mégnehezebb összeveszni:D -
nekem nem kell
apámmal mindig összevesztünk hogy mit hova, tehát csinálja ő :)) -
Annyira nem érdekel...Sőt,egyáltalán,ráadásul segíthetek kurva fát díszíteni,ami úgy is ki lesz baszva,és még a lakásban is nekem kell kiaggatnom a lámpákat-.-" -
Így van :) -
Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz. -
a karácsonyt az ember addig várja, amig nem maga veszi a Legoját -
pista89 #21298 Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz. -
Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz.
-
dehogy várom -
túlzottan nem. pedig nálam is a 23-24-25 a szülinap-névnap-karácsony ünnepsorral egyenlő. -
Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz.
-
Túlzottan nem mozgat már meg -
Jaj, az mekkora egy Fej )))))
-
ba32107 #21291 Te nem Kiss Ádám vagy a népszerű humorista? 
-
Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz!!! -
Na ez azért meglepett megmondom őszintén. :) :S 

-
Teljes mértékben, tűkön ülve várom.....))))
Télen , ilyenkor gyűlik össze a teljes család hónapok eltelte útán -
_A:SD_A:Sd
a vicc hogy kb ekkora hajam van és ilyen szakálra gyúrok XDD -
tefaty :) -
lehet kellett vna mert már idegel h ilyen nagy
-
vagy egy nagy ajándékot hoztunk ádámka vagy pedig azt csinálom hogy elkérem a pénzt előtte és megveszem amiket szeretnék aztán vissza adom h rakják majd be a fa alá 
#21281 akkor lehet h Jézus reikarnálodott bennem és 32 éves koromba megváltást hozok a földre. -
fütyidből levágtak? mer akkor jó nagy szarban vagyunk :D -
Vegas #21282 ja most esett le hogy druszám vagy
-
Rundstedt17 #21281 Eleve nem lehetsz :D...A messiás nem baszhat be és szexuális életet sem él:D...Szóval failed. -
azért ez szar, mert így csak 1 ajándékot kapsz...
egész évben
-
de lehet , és majd egyenlőséget hozok a világban
-
hát elég kevés :D és azt mondta muterom hogy nem kibaszásbol kaptam az ádám nevet szval még anno mikor megcsináltak előtte eldöntötték hogy ádám leszek, aztán megszülettem 24.én :D
lehet tényleg én vok a Messiás
-
Nem igazán, nálam már csak a "muszáj" kategóriát képviseli.
Mondjuk így vagyok majdnem minden ünneppel^^ -
Vegas #21276 fú csak nem a kisjézuska vagy? -
extramagascsaj #21275 inkább egy masnis Lexust szeretnék látni a garázsban :P
de anyám azt mondta,h max matchbox lesz belőle
-
ba32107 #21274 Amúgy nálam valahol az első kettő között. Maga az ünnep, az ajándékozás nem olyan fontos, de imádom a december fílinget. Mondjuk most még meleg van, szóval szar, de a legjobb amikor esik a hó, és nem kell csinálni semmit. A két ünnep közötti egy hetet szeretem a legjobban.
Amúgy azért is várom iszonyatra, mert mire karácsony lesz a tárgyaim 90%-a le lesz zárva :D