127612
  • Magic Boy
    Az én menyasszonyomat ne, mert akkor nem lenne velem ugyanis amikor megismerkedtünk munkanélküli voltam és alaposan le voltam égve anyagiolag.
    De szerencsére ő meglátta az igazi énemet és azóta is boldogok vagyunk együtt.
  • Rundstedt17
    Jóhogy nem:D.Kinek kéne gazdag randa nő?senkinek:D.A külsőt meg tagadhatod de hiába.
  • Magic Boy
    Én is őszinte voltam.
    Engem se érdekel se a pénz se a külső.
    Feleségül akarom venni a lányt nem villogni vele.
  • bardocz
    A faszt nem érdekli őket...
  • kocsisgabor9999
    "a lényeg a duma hogy szórakoztató légy" Ha tuskó vagy akkor is?
  • Rundstedt17
    Végre egy őszinte értelmes hozzászólás:).sajnos egyes férfiak azt hiszik hogy csak ők válogathatnak...ha nő teszi az már ribanc...mondjuk a nők többségét pont hogy nem érdekli a pénz ahogy a külső sem..a lényeg a duma hogy szórakoztató légy.perxe van 10ből 1 kivétel de a többség ilyen
  • Dick Riddick
    Hát ott pozitív hozzáállásból nincs hiány, az biztos! :)
  • Dick Riddick
    Az esetek 90%-ában az emberek a saját kategóriájukból választanak partnert hosszú távra. A kategóriát pedig az intelligencia, az anyagi helyzet és az iskolázottság határozza meg. Ez nem egy kőbe vésett szabály, de a nagy számok törvénye alapján helyes. És én sem vagyok kivétel.
    Nem mennék bele komoly kapcsolatba nálam sokkal gazdagabb nővel (túl sok bonyodalom a jövőben), és az is számít hogy értelmes, okos legyen.
    Az első opcióra szavaztam, mert az az egy szint igen sokat jelenthet a valóságban.
  • Simaji
    Nos szerintem csak nagyon picit számít bele. Igazából inkább az számít, hogy mit tanult otthon, onnan mit hozott magával..

Bár szerintem mindenki képes megváltozni akármilyen és éppen most. Csak akaraterő kérdése ja és persze az érzelmek is segítenek. :)

Pl. Arra gondoltam most, hogy ha valaki megismer egy lány-t/fiú-t aki nagyon tetszik neki akkor nem feltétlenül nézi azt, hogy az adott személy mennyire tanult. Ja egyébként meg az, hogy tanult valaki nem jelenti feltétlenül azt, hogy intelligens is valamint nem kell ahhoz feltétlenül iskolai végzettség, hogy valaki tanult illetve intelligens legyen. Persze lehet, hogy a többségre ez nem igaz de mindig van kivétel. :)

De tényleg meg tud változni az ember ha nagyon akarja azt, hogy a másik is úgy álljon hozzá mint ő a másikhoz. :)

Legalábbis én így gondolom. :)
  • Magic Boy
    Én nem a külső alapján ítéltem soha.
    Beszélgetem a lánnyal és amennyiben összeilletünk lehet belőle valami.
    Így találtam meg a menyasszonyomat is.
    Sokak szerint külsőleg vannak nála szebbek is.
    Na és akkor mi van?
    Nem a külső számít.
  • kas123
    1 olyan lánnyal nem kezdesz el ismerkedni, aki nem kelti fel a figyelmedet (nem tetszik neked)...
  • Mike at home
    fontosabb az, hogy el tudd neki mesélni, hogy az ultima akármennyiben megszerezted a legendary super kardot :)
  • Darukezelő
    Nálam akkor normális egy lány, ha őszinte velem. Addig ne erőltessük a normális jelzőt szerintem egy lányra sem, ha nem őszinte. Mi alapján ítélek? Amit látok, hallok, tapasztalok. Hallott tapasztalat nem egyenlő Péter a kocsmából tapasztalataival, hanem jó barátok tapasztalatai. Meg amiket én tapasztaltam a saját próbálkozásaim során. Többször lettem átb×szva mint ahány őszinte választ kaptam. És nincsenek nagy elvárásaim, nem az elérhetetlen lányoknál próbálkozom, teljesen átlagosnak mondható lányokról van szó.
  • Magic Boy
    Nekem nem elvárás a külső, mert nálam sokkal fontosabb a belső. (lélek)
    Én nem nézem, hogy mennyi pénze van a lánynak, mert lényegtelen.
    Én is szelektálok, de csak az alapján, hogy jól érzem-e magamat vele és összeillünk-e lelkileg.
  • Rundstedt17
    Azért nézz már magadba...neked nem elvárásod hogy nézzen ki legalább kellemesen a nő?persze ők nem nézhetik a külsőd mert már akkor izomagyúkat kereső ribik...de azt se nézhetik hogy mennyi pénzed van mert akkor pénzéhes ribik...nézék azt hogy mennyire vagy oda értük...tök olyanok vagytok mint a ronda nők ők azon sírnak hogy minden férfi csak külsőre megy..nektek lehet xelektálni de ha nő neki nem
  • Unreal1942
    Nagyon sokan úgy keresnek párt, hogy diplomája legyen. Elég csak megnézni pár társkereső oldalt.
    Ez szerintem azért van így mert általában jobb jövedelemmel is rendelkeznek a diplomások. És valamiféle létbiztonságot is látnak benne talán.
    Volt sok párkapcsolatom és nem vettem olyasmit észre, hogy a magasabb iskolai végzettség előnyt jelentene. Persze hátrányt sem. Az viszont biztos, hogy főiskolás vagy egyetemista partnert messze kerülni kell.
    Vagy benyelni a 99% os félrelépést :)
  • Magic Boy
    Igen tapasztalat alapján mondom.
    Sokat elárul, hogy bár 29 éves vagyok, de ez az első komoly kapcsolatom (immár 3 éve és 10 hónapja)és sok mindenben ő volt nekem az első.
    Azért történt ez így, mert sokáig kerestem egy normális lányt magamnak.

"mond már meg mitől normális egy lány vagy nem normális?"

Bár nem nekem jött a kérdés, de válaszolok rá, ha nem baj.

Nálam az a lány a normális aki nem csak a pénzedért van veled, akinek nem az a szórakozás, hogy minden idejét plázákban és bulikban tölti, aki boldog veled akkor is, ha nem adsz neki toronyórát lánccal, stb... (tudnám még sorolni, de inkább abbahagyom mielőtt olyat találnék írni amivel nagyon megsértem az említett réteget.

Nálam az ilyen lányok ugyanúgy kurvák, hiszen ugyanúgy a pénzedért vannak veled.
  • Rundstedt17
    Tapasztalat alapján mondod gondolom?
  • Rundstedt17
    Ah igen a másik nagy okos..mond már meg mitől normális egy lány vagy nem normális?milyen alapon ítélsz?
  • Mike at home
    nem kötöttem bele
  • kocsisgabor9999
    Egyáltalán nem számít. Nem érdekel, hogy egy csaj milyen sulit végzett. Csak legyen értelmes (AMIT NEM A DIPLOMA AD) fogadjon el amilyen vagyok. Ennyi. Egy diplomás lehet: beképzelt, tuskó, állat ugyanúgy az érettségizettel.
  • NEOreg3
    az ész számít.
  • bardocz
    Jó,most érted mit akarok mondani ezzel,ne kössél már bele:-D
  • Mike at home
    belőled meg már megint dől a negatív kisugárzás
    nézd meg a Kelly hőseit
  • Mike at home
    akinek 8 diplomája van, az annyit jelent, képtelen boldogulni a munkererőpiacon, illetve életében még nem dolgozott, de már 50 éves
    kutyának nem kell majd
    de a 3 diplomás se nagyon
  • Mike at home
    jah, túl sokat agyalnak
  • Mike at home
    számít de nem az iskolázottság, hanem az intelligencia, a tájékozottság
    tehát ha én okos vagyok nem biztos, hogy a buta mint a föld csaj, bár a fene tudja, mert az is igaz, hogy jó az olyan asszony is a háznál, aki minden este meleg kajával vár, lelkes az ágyban, szeret és szinte csüng rajtad, és nem azon agyal, hogy talált volna nálad sokkal jobbat is

szerintem lényeg az, hogy egetverő különbség ne legyen
    az meg hogy valaki művelt, intelligens, vagy primitv bunkó nem sok köze van az iskolázottsághoz, különben nem lenne az egyetemi oktatói karban annyi miépes, és anyni magától elszállt orvosporfesszordoktor (ilyen titulus hivatalosan nincs) éntojtamanapot akadémikus, stb
  • Darukezelő
    A normálisnak látszó lány néha rosszabb, mint egy plázacica. :) A plázacicáról legalább tudja az ember, hogy milyen. Na de egy normálisnak látszó lány sok rossz meglepetéseket tartogathat. :)
  • ba32107
    Senki sem kurváztott le senkit.
  • Magic Boy
    Ez sajnos tényleg így van, de az is igaz, hogy egyre több a pláza cica.
  • Rundstedt17
    A buták igencsak kisebbség.viszont a férfiaknál egyre több a paraszt ha nem dughatja a csajt akkor lekurvázza,ribancozza a háta mögött..
  • bardocz
    Szerintem nem.Lehet attól valaki értelmes,hogy nincsen 8 diplomája.
  • Rundstedt17
    Szerintem is nagyon gázul gondolkoznak...de itt az sg-n úgy látom bevett szokás lekurvázni a lányokat,nőket..a sok bunkó nem bírja elviselni ha nem birtokolhat egy jó nőt.ekkor jön a pénz meg az izomagy kell nekik...
  • Fbn Lx
    én nem mondtam soha, hogy ők a többség. csak azt, hogy nő ez a tendencia, ami nem jó.
  • Magic Boy
    A lányok többsége idővel (ki előbb ki később) felnő és kinövi, de sajnos egyre több olyan van aki 30 éves kora körülre se növi ki.
  • nandorb
    Egyáltalán nem számít
  • Magic Boy
    Ezzel egyetértünk, de sajnos egyre több a pláza cica (pláza kurva) és mivel a normális lányok kerülik az ilyeneket így velük nem nagyon lehet találkozni.
    Ezért alakult ki az a vélemény szerintem, hogy ők a többség.
  • zsutyesz
    mondjuk én cseppet idősebb/felnőttebb vagyok, szóval, én már abszolút nem így gondolkodom...
  • ba32107
    Nem biztos, mert ugye mi csak ezeket látjuk az utcán meg a plázában meg mindenhol. A normális lányok meg csak elmennek melletted minden feltűnés nélkül. Szóval szerintem azért nem a buták vannak a többségben.
  • Fbn Lx
    nem én találtam ki, és nem a kisujjamból szívtam ki. csak van szemem.